Crackkk-GM Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 @UP: Może Beczunia?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eve Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 Nadzieja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasterz Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 Tymon ty lepiej powiedz kiedy ślub. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 @2xUP: Na co nadzieja?? oO Na imię PUSIA? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 22 Marca 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 Nadzieja Nie no fajne imię, ale obawiam się, że rówieśnicy nie daliby jej żyć przez to. XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eve Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 jak to nie.. śliczne imię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mike_p Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 http://www.skarbczyk.com/ Do wyboru do koloru :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 Nie no fajne imię, ale obawiam się, że rówieśnicy nie daliby jej żyć przez to. XDDowcipy w stylu "Nadzieja matką głupich"? Mnie też Bóg pokarał okrutnym imieniem. Mówiłem to już. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 @Ranmus: Nie bój żaby :) moja siorka nie ma imienia... (tzn. ma ale ewelina) mówią jej TYLKO Pusia ;] jeden nauczyciel tez tak na nią mówi :o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 22 Marca 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 Ekhem, to jest lepsze: http://library.thinkquest.org/4626/sexy.htm jeden nauczyciel tez tak na nią mówi ohmy.gifUważaj na niego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eve Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 jak dobrze, ze na mnie nikt pusia nie mowi xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 @Ranmus: Tak, ale po angielsku ;P ja proponuję... Pani Ranmusowa XD @UP: A chcesz? Mogę mówić tak na ciebie... pusio.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ariyme Opublikowano 22 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 Dajcie mi liceum skończyć _^_ XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 @UP: Ukończ :P (ale tak, aby nikt nic nie wiedział :) ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saus Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 To może Ciepława, Dobrawa, Zimnawa, Zława :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eve Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 @Ranmus: Tak, ale po angielsku ;P ja proponuję... Pani Ranmusowa XD @UP: A chcesz? Mogę mówić tak na ciebie... pusio.... a chcesz stracić szanse na ojcostwo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 julia łądne imie zgadzam sie :thumbsup: tradycja też luz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 Tak na serio, niech będzie Julia... Ja nic nie mówiłem... :P To jest wybór tylko i wyłącznie rodziców Juli... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eve Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 problemy macie. po matce nazwać i po krzyku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sirluki Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 Znam kolesia, który na imie ma - uwaga - Świętopełek :) Wspaniałe życie w szkole :D Takie małe wtrącenie odnośnie imion. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ariyme Opublikowano 22 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 Dobra cisza. Już wybrane. XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 22 Marca 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 Ej, jak nie Julia, to może Julianna? Właśnie sprawdziłem i to są całkowicie inne imiona, o! Problem rozwiązany i jakie piękne, dostojne, milusi imię z klasą! :D Dobra cisza. Już wybrane. XD Taaa... jasne, co nagle to po diable. Pewnie wyskoczy jakaś Pamela Beczek i będzie po ptokach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 Najlepiej dziecku będzie jak to imię nie jest, że tak powiem "do pupy"... np. Wacek, Zdzisiu itd... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eve Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 Dobra cisza. Już wybrane. XD nie uciszaj.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ariyme Opublikowano 22 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 Najlepiej dziecku będzie jak to imię nie jest, że tak powiem "do pupy"... np. Wacek, Zdzisiu itd... Mój ojciec to Zdzisiu. xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 Dobra cisza. Już wybrane. XD A co ja będę słyszał?? oO (lub słyszę??) @UP: ale kiedyś takie imię było trendy... a teraz do tyłka(dla dzieciaków) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 22 Marca 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 A musisz? phi... Tymon, powiedz że masz twardą rękę, no powiedz.... XD Twardą jak twardą, ale jak wyćwiczoną :P Ale z ręką dzieci nie da się mieć :lol2: Ariyme, ty uważaj co Tymek po nocach pod kołdrą robi, bo jeszcze z wrażenia kiedyś rękę złamie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 @UP: Hahah... aleś mu pojechał... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eve Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 ja sie tylko zastanawiam skad gnysek o tym wie ;o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 22 Marca 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 Z autopsji, a skąd ? Pamiętajcie, że chodzę do męskiej szkoły, takie żarty to dla mnie norma i średnio raz na 20 minut taki tekst się słyszy :P W sumie to już nawet nie są żarty, to jest życie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi