murdalow Opublikowano 24 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 eve ubierz kominiare i jedź na koncert tokio hotel straszyć ludzi :lol2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 24 Marca 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 tak, bo uważam, że nic innego do was nie dotrze.A niby co ma do nas dotrzeć. Proszę bardzo, bo zarzuty póki co są raczej jednostronne, a reszta to głupie pyskówki. Dawaj bocie, daj upust swojej wyobraźni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eve Opublikowano 24 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 się uśmiałam. tak, czy siak.. wiedz, że jeszcze mnie nie rozgryzłeś, ale dobrze kombinujesz. Bot.Bot. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 24 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 się uśmiałam. tak, czy siak.. wiedz, że jeszcze mnie nie rozgryzłeś, ale dobrze kombinujesz. Bot.Bot. ciebie się nie rozgrywa tylko 'bierze na raz' i połyka jak sushi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eve Opublikowano 24 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 co ty nie powiesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 24 Marca 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 się uśmiałam. tak, czy siak.. wiedz, że jeszcze mnie nie rozgryzłeś, ale dobrze kombinujesz. Bot.Bot.Wystawiłem Ci wysoką, dałem okazję do ścięcia a Ty co? Jajco. Ciągle ta sama płyta, aż już uszy bolą od tej melodii. Albo się dobrze maskujesz... nie... nie! Nie teoretyzujmy i postawmy sprawę jasno! Ty po prostu nie masz nic do powiedzenia i tyle. Maksymalny poziom twojej dyskusji jest taki jaki reprezentujesz w odpowiedziach na zaczepki jajcarskie lowridera. Zero głębszych przemyśleń... prosta aż do bólu. Widocznie lubisz ten styl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 24 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 w sumie rozmowy z jajem bo w końcu jest wielkanoc,ktoś za bardzo się wczuł w ten klimat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 24 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 Ranma, no tak. Fakt faktem, że Snikers jest już bardziej wygadany i twórczy. xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eve Opublikowano 24 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 moim zdaniem owe 'ścięcie' nie było potrzebne. ty się lubisz w to bawić, więc czemu mam ci odbierać tą przyjemność. a do głębszych przemyśleń lubię skłaniać innych.. i nawet mi się udało, bez znaczenia jaki miało skutek. Ranma, no tak. Fakt faktem, że Snikers jest już bardziej wygadany i twórczy. xD och, doprawdy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 24 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 Jak chcesz to go ściągnę i postawię na jakimś komunikatorze. Chyba znajdziecie wspólny język na podobnym poziomie. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eve Opublikowano 24 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 tak.. na pewno rozmowa z nim będzie bardziej konstruktywna niż z tobą owego czasu..;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 24 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 Zawsze staram się dostosować do poziomu mojego rozmówcy. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eve Opublikowano 24 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 czyli ci nie wyszło ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 24 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 Jest pewna granica do której się nie zniżę. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 24 Marca 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 a do głębszych przemyśleń lubię skłaniać innych.. i nawet mi się udało, bez znaczenia jaki miało skutekPhi, jakich znowu głębszych przemyśleń? Czy ktoś w tej całej dyskusji może mi pokazać takowe akapity, które na to by wskazywały? Bo szczerze mówiąc mnie już głowa zaczyna boleć od tych głupot. Żeby poważniej podyskutować, obie strony muszą wykazywać podobny poziom merytoryki w swoich wypowiedziach. Starałem się, ale bez skutku. Ciągle starasz się odwrócić kota ogonem i udowodnić wszystkim, że to Ty masz inicjatywę i Ty prowadzisz jakieś "mądre" gierki. Niestety, mylisz się. Ta gra is over. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eve Opublikowano 24 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 Brawo! Zuch chłopak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 24 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 Dostanę za to jakąś odznakę? "Dzielny zuch", albo coś. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 24 Marca 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 Dostanę za to jakąś odznakę? "Dzielny zuch", albo coś. :D Rozmowy niekontrolowane zostały złączone z tematem "Dupy". Miłej zabawy. Marmot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 25 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 Dobra pytanie za milion punktów - dlaczego dupy zawsze wybierają jakiś poj**** ku****, zamiast normalnych dobrych ludzi, którzy traktują wyżej wymienioną dupe jak księżniczke? zawsze... swoją drogą wysłałem ww/ ten swój plakat z aniołem jakimiś broniami, krwią i napisem "If you think you've found an angel, you know what i mean, you better be sure she is not a deamon in beatufull skin" stwierdziła ze ma mieszane uczucia. dziwne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 25 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 Chłopie, dla ciebie baby to całe życie. Zajmij się czymś innym, np. uczeniem się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 25 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 ta jak bym poswięcał swoje życie nauce to bym skończył zakopany w muł dobrzynki. strasznie śmierdząca rzeka nie polecam. Zresztą zrozumiesz za pare lat :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Będzie nauka - będzie szmalec - będą dupy :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2008 I co, płacić za takie? Bezsens. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2008 No bo z tego co słyszałem, to Propa szuka dupy, nie dziewczyny : p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2008 O proszę, odmiana popierdziuszek, a myślałem, że będzie nudno :E Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 24 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2008 Lubię zupę szpinakową. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuxMan Opublikowano 24 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2008 Lubię zupę szpinakową. A ja czosnkową!!! :lol2: (żart) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mistyk Opublikowano 24 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2008 A ja ogórkową, pomidorową, grzybową, rosołek, tuńczyk, kotlety schabowe, brokuły, gołąbki, ricotto, spaghetti, pizze, kurczaka na ostro, ogórki konserwowane, majonez, herbatę, jajka... itp itd długo by wymieniać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 24 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2008 ...zacierkową, owocową, błotną... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 24 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2008 g**nianą, s**czkowatą, wymiotową, d**iatą smacznego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi