Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 24 Marca 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 O dzięki Ci wielki bocie negujący. Oczekiwałem twojego posta widząc, że coś tam skrobiesz, bo chciałem dodać coś od siebie, a wolałem nie edytować poprzedniego posta... Otóż chciałem dodać, że zaistniała dosyć ciekawa sytuacja, że każdy z szefostwa miał opory co do tego tematu, ale bał się zareagować bo myślał, że reszta udzieliła cichego przyzwolenia na jego istnienie, co doprowadziło do wytworzenia się 9 stronicowego tasiemca. Chciałem zganić na Gnyska, ale widzę, że to ja pierwszy skrobnąłem odpowiedź, więc wychodzi na to... że powinienem się samemu ukarać, co jest oczywiście science fiction / czystą abstrakcją / surrealizmem. :) Mi osobiście ten temat nie przeszkadza, mimo to rzeczywiście trochę ostatnimi dniami porobiło się burdelu na gmclanie. Może po prostu zrobimy tak, że tematy z Valhalli nie będą wyświetlane na stronie głównej serwisu? Inna opcja jest taka, że w wortalu byłby przełącznik do wyświetlania określonych działów, takich jakie zażyczy sobie użytkownik. Jakieś sugestie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 24 Marca 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 przełącznik :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eve Opublikowano 24 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 Jakieś sugestie? tak, pie**** się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 24 Marca 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 2:0 dla mnie, hie hie. ps. Na swoją obronę chciałem dodać, że mimo współudziale w najnowszym spamie zrobiłem bardzo porządny przykład, co mnie kosztowało sporo godzin i nerwów. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 24 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 Ja proponuję połączyć ten temat z rozmowami niekontrolowanymi i już :] . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 24 Marca 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 Negujesz -> przegrywasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 24 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 zamknij buzie bo Ci ją zaknebluje fletem :lol2: do eve czy jakoś tak haha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eve Opublikowano 24 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 Ranmus..przyznam, jesteś zły. plus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 24 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 Ranmus..przyznam, jesteś zły. plus lubisz kajdanki,kaloryfer i te sprawy,bo wiesz jak będziesz bałaganić to się zajmę Twoim tyłkiem hahahaaha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 24 Marca 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 Ranmus..przyznam, jesteś zły.Ja nie jestem zły. Tak naprawdę jestem miłym i spokojnym gościem. Zresztą spytaj się Borka i potwierdzi. :) Tylko teraz nie wiem czy podliczyć to jako punkt dla mnie, hmmm.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 24 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 Ja jestem albo za: - usunięciem tego tematu (no i może tego z rozmowami niekontrolowanymi - mamy gm-czat!) - nie pokazywaniem na stronie głównej tematów z Valhalli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 24 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 - nie pokazywaniem na stronie głównej tematów z ValhalliRuch na GMclanie spadnie o 90%. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eve Opublikowano 24 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 nie znam Borka, nie zapytam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 24 Marca 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 2:0 dla mnie, hie hie. ps. Na swoją obronę chciałem dodać, że mimo współudziale w najnowszym spamie zrobiłem bardzo porządny przykład, co mnie kosztowało sporo godzin i nerwów. :) W ramach pokuty jeszcze dziesięć zrób. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eve Opublikowano 24 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 lubisz kajdanki,kaloryfer i te sprawy,bo wiesz jak będziesz bałaganić to się zajmę Twoim tyłkiem hahahaaha kocham.. ale wątpię żebyś miał/a czym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 24 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 kocham.. ale wątpię żebyś miał/a czym. wiesz jak wygląda rynna? a chcesz tak wyglądać bo rozpinam spodnie heheheehehehe :sp_ike: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eve Opublikowano 24 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 a wiesz jak wygląda ujebany ptaszek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 24 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 a wiesz jak wygląda ujebany ptaszek? tak jak ta łapa na tej focie hahahaah http://www.photoblog.pl/evemocore/12185913 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 24 Marca 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 http://www.photoblog.pl/evemocore/12185913Dobre foto. W punkcie szóstym zauważam pewną hipokryzję... "nie rozmawiać o mnie przy dzieciach". Tak, panno "pełnoletnia". ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eve Opublikowano 24 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 zdjęcie jest podpisane? Z resztą nie wiem co ma znaczyć "pełnoletnia"... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 24 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 Dobre foto. W punkcie szóstym zauważam pewną hipokryzję... "nie rozmawiać o mnie przy dzieciach". Tak, panno "pełnoletnia". ;) nie rozmawiać o mnie przy dzieciach...bo sama jestem jak dziecko i mam mnóstwo problemów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eve Opublikowano 24 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 nie rozmawiać o mnie przy dzieciach...bo sama jestem jak dziecko i mam mnóstwo problemów tak ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 24 Marca 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 tak jak ta łapa na tej focie hahahaah http://www.photoblog.pl/evemocore/12185913 Pojechałeś :D Ale jaki dobry zasób zdjeć :lol2: Szkoda tylko, że tak w ukryciu ciągle, bo nawet fajna dziewczyna :P @Edit: cofam co powiedziałem, dojechałem teraz do jakichś wcześniejszych zdjęć :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 24 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 tak ;( to leć oglądać bajkę a potem do łóżka grzecznie spać,nie zapomnij umyć rączek z markera bo ubrudzisz pościel jak się zgrzejesz :lol2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eve Opublikowano 24 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 1. nie pojechał 2. nie podlizuj się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 24 Marca 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 Jeśli ktoś musi się tu podlizywać, to userzy adminom nie nie odwrót :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 24 Marca 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 zdjęcie jest podpisane? Z resztą nie wiem co ma znaczyć "pełnoletnia"...No jak to co. Nie ukończyłaś 18 lat, to jesteś jeszcze dziecko, a założę się, że jeszcze nie dobrnęłaś do takiego wieku. Oczywiście to moje domysły, ale jestem pewny na 90%. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eve Opublikowano 24 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 to leć oglądać bajkę a potem do łóżka grzecznie spać,nie zapomnij umyć rączek z markera bo ubrudzisz pościel jak się zgrzejesz :lol2: mów mi tak dalej, lubię ostrych. No jak to co. Nie ukończyłaś 18 lat, to jesteś jeszcze dziecko, a założę się, że jeszcze nie dobrnęłaś do takiego wieku. Oczywiście to moje domysły, ale jestem pewny na 90%. 18 xd uh xd w życiu tego nie powiedziałam xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 24 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 mów mi tak dalej, lubię ostrych. jestem słodko-słony :boxed: więc się nie naliżesz :lol2: ale possać możesz :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 24 Marca 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 Ej admini i moderatorzy, póki co zostawcie ten wątek, ma on moje przyzwolenie, bo jest ciekawy. ;P 18 xd uh xd w życiu tego nie powiedziałam xdA musisz mówić? Przecież to widać i po zdjęciach i po wypowiedziach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi