Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 22 Marca 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 Idę zrobić im pranka. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eve Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 Jak dla mnie brzmi to jednoznacznie.. ale cóż. Niech będzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 22 Marca 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 1:0 dla mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eve Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 1:0 dla mnie. won! xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ariyme Opublikowano 22 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 Cóż tu opowiadać... xD mam swoją i Tymona. xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 22 Marca 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 Admini po naradzie doszli do wniosku (...) Nic na ten temat nie wiem :crying: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eve Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 Nic na ten temat nie wiem :crying: haha! wy**jali cie xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 24 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 http://img155.imageshack.us/img155/1635/angelfe8.jpg zrobilem plakat propagandowy :D EDIT. uwaga - tylko dla dorosłych. byłbym zapomniał EDIT2. Znowu nie moge spać przez te dupy ;/ tragedia z tego wszystkiego narzuciłem jeszcze jedną kobietkę: http://img502.imageshack.us/img502/1734/angel2lv2.jpg czyste science fiction. anioły nie istnieją Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eve Opublikowano 24 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 fajnie patrzeć, jak cię to boli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 24 Marca 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 Propa, zaczynam się o Ciebie poważnie martwić :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 24 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 ja nie narzekam na brak panien x) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 24 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 ja nie narzekam na brak panien x) "panien"? To jesteś z kilkoma jednocześnie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 24 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 ja nie narzekam na brak panien x) Mają jeszcze kokardeczki na łbach i interesują się berbi? xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ariyme Opublikowano 24 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 ja nie narzekam na brak panien x) Jasne a kto się na gadu do mnie dowalał aż musiałam zablokować? xD :lol2: :lol: :lol: :lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 24 Marca 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 Ta i pewnie z każdą z nich się już "lizał "jak to ktoś ostatnio ładnie powiedział :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 24 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 nie,nie jestem z żadną bo jak one chcą to odmawiam xd ale kończę bo się gnysek zjawi...NIE,NIE POŻYCZĘ MU ŻADNEJ!! xD dawałem zdjęcia 4 lasek ale znowu nie pokażę ;P aryime:jezu!!ja do Ciebie nie zarywam,bo: -po pierwsze miłość na odległość??:lol: -po drugie...lepiej nie powiem xd omg.. UP: nie,nie lizałem się z żadną z nich bo po kiego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 24 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 nie,nie jestem z żadną bo jak one chcą to odmawiam xd Phi, maczo się znalazł ;p . nie,nie lizałem się z żadną z nich bo po kiego? Żeby było przyjemnie :P ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ariyme Opublikowano 24 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 -po drugie...lepiej nie powiem xd Nie no powiedz :P I nie chwal sie że masz laski bo żadna by cie nie chciała xD no chyba że drewniana :P XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 24 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 UP:wiesz,każdy ma swój gust więc jakoś się nie zasmuciłem,tym bardziej...że...no.. :P UPUP: xd ale to nie jest tak że wszystkie to super laski...są takie że żal.pl nawet ich nie znam,a rozmowy wyglądają tak: -hejka ;* -znamy się? -nie,ale mozemy sie poznac -acha... -kocham cie chcesz ze mna byc? -taa...a wiesz co to blok? -ok NARA! :lol2: ale to dużo osób tak ma (chyba?) albo na epulsie ale to odrazu wywalam,bo na gg to się pośmiać można xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eve Opublikowano 24 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 Nie no powiedz :P I nie chwal sie że masz laski bo żadna by cie nie chciała xD no chyba że drewniana :P XD spójrz na siebie.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 24 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 UP:eve...no...zgadzam się..ale nie powiem aryime o co mi chodzi..bo nie wypada xD EDIT: chociaż zgadzam się z eve,i jak się przemyśli jej posta to się można dowiedzieć o co mi chodzi xF mała podpowiedź: -każdy ma swój gust... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 24 Marca 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 Nikas, jak już zaczynasz coś mówić to skończ bo tekst "bo nie powiem" jest bez sensu. Po co w takim razie cokolwiek mówisz ? :P @Edit: Co, nie podoba Ci się ? :P No to jak się wstydzisz tego powiedzieć dziewczynie która mieszka na drugim końcu polski i której nigdy nawet nie poznasz, to ja sobie nie wyobrażam co jest na co dzień :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 24 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 @Nikas: Przecież wszyscy wiemy, że boisz się do starszej zarywać, a tym bardziej do dziewczyny jednego z adminów strony na której przesiadujesz :) . Zresztą, rozmowa z osobnikiem płci przeciwnej nie oznacza od razu, że się chce być z tą osobą ;p . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ariyme Opublikowano 24 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 spójrz na siebie.. ;.; dzięki. nie zrobie o tobie komiksu. :< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 24 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 Przejdź stronę do tyłu,zjedź na sam dół,przeczytaj post eve,przeczytaj później mój,przeanalizuj je,i już wiesz o co kaman xd EDIT:nie wstydzę się,ale czy wypada powiedzieć: NIE PODOBASZ MI SIĘ I CIĘ NIE KOCHAM!! ?? XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 24 Marca 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 ;.; dzięki. nie zrobie o tobie komiksu. :< Wspólnota jajników poszła się ****ć. Pamiętaj, to tylko Eve. :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eve Opublikowano 24 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 ;.; dzięki. nie zrobie o tobie komiksu. :< nie wzruszyło mnie to. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 24 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 -hejka ;* -znamy się? -nie,ale mozemy sie poznac -acha... -kocham cie chcesz ze mna byc? -taa...a wiesz co to blok? -ok NARA! Nikas to ty te wszystkie dziewczyny na gg masz, tak ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 24 Marca 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 To ja zapraszam do mojej szkoły, jak zobaczycie jakie tam chodzą dziewczyny, to już każda wam się będzie podobała byle nie te potwory :P Ja bym wysłał większą część na operację plastyczną twarzy :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 24 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 Misek:przeczytaj mój post tyle razy aż zrozumiesz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi