ariyme Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 Chyba muszę sobie zrobić ^^" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 22 Marca 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 Chyba muszę sobie zrobić ^^"Test? A to z Tymona urwis, już zdążył nabroić? O_O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 Tak, ale zawsze można mieć do niego blisko. :P Test? A to z Tymona urwis, już zdążył nabroić? O_ONawet dwa razy. ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 22 Marca 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 Szukasz ojca chrzestnego, czy o innym brojeniu mowa ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ariyme Opublikowano 22 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 A zboczeńce :D Nabroił i to dużo a to z mojej winy :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 Szukasz ojca chrzestnego, czy o innym brojeniu mowa ?Już Ranma został wyznaczony. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ariyme Opublikowano 22 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 Już Ranma został wyznaczony. :P CZY JA O CZYMŚ NIE WIEM?! XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 22 Marca 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 CZY JA O CZYMŚ NIE WIEM?! XDA musisz? phi... Tymon, powiedz że masz twardą rękę, no powiedz.... XD Już Ranma został wyznaczony. tongue2.gifNo ja się nie prosiłem, ale Tymon tak mocno nalegał, że żal było się nie zgodzić. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ariyme Opublikowano 22 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 A musisz? phi... Tymon, powiedz że masz twardą rękę, no powiedz.... XDJa mam twardszą. xD mrr xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 Co innego mam twardego. xD Tak w ogóle to szukamy imienia dla córeczki, propozycje? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 22 Marca 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 Zbysława? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eve Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 tymon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mike_p Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 Może Zbigniew? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 22 Marca 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 Grela - kończy się na A, więc pasuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 Córeczki, córeczki łosie... xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mike_p Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 Albo Yoda... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasterz Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 Córkę? A nie lepiej było się o syna starać? :> A co do imienia to może Tymonka. xP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ariyme Opublikowano 22 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 Może Zbigniew? czy to imię żeńskie? Dla synów już jest Edzio i Marcin xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 22 Marca 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 Edzio lepiej nie, bo Edzio to pedzio, a Marcin też nie za dobrze się kojarzy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eve Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 Tymotea dx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasterz Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 Jak dla synów to może Ranmus junior i Tymon junior. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 22 Marca 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 O loooooooool Pasterz... Ranmus junior.... Znaczy się co, trójkąt? O_O Idę stąd... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beczo Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 Ranma aż żałuje że warna nie mogę Ci dać :P Marcin sie kłania z tej strony ... :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 @Pasterz: Synkowie to broją (sam o tym wiem <_< sprawowanie-3 :P) Lepiej córkę xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ariyme Opublikowano 22 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 phi xD Ranmus xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasterz Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 Okej z tym Ranmusem przesadziłem. Ale można dać po bracie Tymona. Beczo Junior. ;) Crack: Ale synowie muszą przejąć po ojcu jego obowiązki na gmclanie. Więc już niedługo dojdą nowi Administratorzy. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 22 Marca 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 A tak serio z żeńskich imion to ... Julia. Pikne imię, podoba mi się. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ariyme Opublikowano 22 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 A tak serio z żeńskich imion to ... Julia. Pikne imię, podoba mi się. :D Nie może być mojej siostry córka ma tak na imie xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 Phi Julia xD Lepiej już PUSIA! xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beczo Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 Paola :P? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi