Davka Opublikowano 21 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2008 Witam ponownie. Wpadlem na pomysl zeby zalozyc temat gdzie wrzucali byscie swoje najgorsze produkcje (nie chodzi zeby kogos obrazic nie, nie, nie :) ) moze ja zaczne: https://gmclan.org/up3727_4_Pimper.html Pimper jaka nazwa :P Edit: Naprawde nie chce nikogo obrazic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sirluki Opublikowano 21 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2008 Niestety, ale wiele z tych beznadziejnych gier ląduje w dziale dla gotowych gier. I wszystkie można je tam znalesc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Davka Opublikowano 21 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2008 Niestety, ale wiele z tych beznadziejnych gier ląduje w dziale dla gotowych gier. I wszystkie można je tam znalesc. Fakt powinni jakis dzial zrobic np. Godne gry albo cos w tym rodzaju gdzie admini wrzucali by gry godne uwagi ale to chyba duzo roboty by mieli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 21 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2008 Godne gry LOL ale to chyba duzo roboty by mieli Hmm, przebolałbym wrzucanie 2-3 tematów na 2 tygodnie do działu "Dobre gry". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 21 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2008 Hmm, przebolałbym wrzucanie 2-3 tematów na 2 tygodnie do działu "Dobre gry" Chyba 2 miesiące :> Godne gry To może Chwalebne Gry? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Davka Opublikowano 21 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2008 LOL Hmm, przebolałbym wrzucanie 2-3 tematów na 2 tygodnie do działu "Dobre gry". He he taka prawda :lol: Edit: Niestety rzadko kiedy trafia sie jakis hit OMG 'zatko'? Co to ma być? Yoda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 21 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2008 Szajs wychodzi co średnio 10min a dobre 10 tygodni ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Davka Opublikowano 21 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2008 Albo powinni dawac warny za wrzucanie np. Catch the clown Edit: I po sprawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 21 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2008 To wiesz ile ty byś dostał? ;] Ta wymyślacie, a może najlepiej Gry od Yody? =D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Davka Opublikowano 21 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2008 To wiesz ile ty byś dostał? ;] Wiem ale swoje gry przestalem juz wrzucac na forum - dopoki nie zrobie jakiejs w miare :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 21 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2008 Ta wymyślacie, a może najlepiej Gry od Yody? =D ? :D Co mi do tego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuxMan Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 Na razie "najbardziej beznadziejną" grą jest właśnie Catch The Clown i jej klony ^_^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyberdog Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 UP: Według mnie tylko klony, bo samo Catch The Clown mi się podoba :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 A inne raczej jednogwiazdkowe produkcje? Btw, cyberdog, lubisz metalowe kości? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luksor Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 Witam ponownie. Wpadlem na pomysl zeby zalozyc temat gdzie wrzucali byscie swoje najgorsze produkcje (nie chodzi zeby kogos obrazic nie, nie, nie :) ) moze ja zaczne: https://gmclan.org/up3727_4_Pimper.html Pimper jaka nazwa :P Edit: Naprawde nie chce nikogo obrazic Nie wiem po co mamy jescze bardziej zaśmiecać gmclan jak codziennie mamy dostawę 1 gwiazdkowych gier :huh: Btw, cyberdog, lubisz metalowe kości? xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuxMan Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 UP: Według mnie tylko klony, bo samo Catch The Clown mi się podoba :) A mi się tam żadne CTC nie podoba :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 A mi się tam żadne CTC nie podoba tongue2.gif Co wy z tym CtC? Przecież to nawet nie jest gra :/ To ma być tylko trening... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 Co wy z tym CtC? Przecież to nawet nie jest gra :/ Ta gra ma być treningiem... Zaprzeczasz sam sobie. A co do tematu, możnaby utworzyć 5 podforów do gier z jedną, dwoma, trzema, czterema i pięcioma gwiazdkami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 Zaprzeczasz sam sobie. Ale nie bij, plax :( A co do tematu, możnaby utworzyć 5 podfor do gier z jedną, dwoma, trzema, czterema i pięcioma gwiazdkami. No to w takim razie jaki by był sens w ogóle wystawiania tych ocen? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 Omawialiśmy to już tyle razy. Nie będzie żadnego tworzenia dziesięciu for, chyba że zechcecie łaskawie zająć się segregowaniem tych wszystkich gier. Można liczyć co najwyżej na gnyskowy moduł, dzięki któremu będzie mona wyeksponować co lepsze produkcje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 Co do badziewnych gier to: Odbijanka by Ziomalek1996 Mini Game v1.1 by Ziomalek1996 Dummis Online by Tymon,Of course tylko zmieniona nazwa by Ziomalek 1996 Lany Poniedziałek tym razem nie przez Ziomalek1996 Moja beznadziejna gra: https://forum.gmclan.org/index.php?showtopic=4865&hl= Czołgi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 Moje własne beznadziejne gry? Liga24-> i seria gier ze złym słownictwem :P A i jeszcze "otwierać, policja!". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 A moje beznadziejne gry? Hmmm nie publikowałem ich więc... Była taka jedna 'Kill Race', chodziło w niej o to żeby przejeżdżać ludzi na czas XD Robiłem ją 10 minut, ale wciągająca była, więc chyba nie była najgorszą :F @Dudek: a gry o kulkach to co? :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoho Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 Ten temat jest bezsensu. Ale wkońcu Valhalla. Żeby nie było że spam to: Albo powinni dawac warny za wrzucanie np. Catch the clown Już dawno miał byś bana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Davka Opublikowano 22 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 Już dawno miał byś bana Ja wrzucalem Catch the clown-y :P cos ci sie pomylilo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 Davka 14,ale wrzucałeś o kulkach,choc z dwojga złego wole CtC. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi