Millenium Opublikowano 12 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 Co myślicie o tej desce?? o samym wzorze... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marrac Opublikowano 12 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 Że to deska. Tak na prawde. Chcesz kupić ten złom? Przecież to nie ma papieru ściernego tylko jakaś substancja dziwna. Koła ma plastikowe. Trucki są bardzo cienkie. Po krótkim czasie te plastikowe gumki zaczną się wgniatać. Nakrętki odkręcać się będą też. A skąd to wiem. Sam jeździłem na desce ale nie na takiej. Jakieś dziecko kupiło sobie podobną. Chciałem coś na niej zrobić a po paru minutach jazdy po kostce betonowej trucki latały jak głupie. Wszystko się poodkręcało. Kółka są bardzo głośne. I nie patrz na wzór deski. Tyle. EDIT: Jeżeli dopiero zaczynasz i chcesz nauczyć się jeździć to kup ją. Na początek Tobie wystarczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 12 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 Co myślicie o tej desce?? o samym wzorze... Jemu chodzi o sam wzór.(czyt. ze zrozumieniem się kłania). Mnie się nie w ogóle nie podoba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marrac Opublikowano 12 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 I nie patrz na wzór deski. No tak ale chciałem mu też doradzić. Deska powinna być solidna a nie fajna względem wyglądu. Po za tym to i tak wygląd bidny ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 12 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 A może on robi grę i potrzebuje jakichś wzorków na deski? Swoją drogą to wygląda na fingerboard :P A wzór taki sobie. ^_^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 12 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 No tak ale chciałem mu też doradzić. Deska powinna być solidna a nie fajna względem wyglądu. Po za tym to i tak wygląd bidny ;p Ja też bym postawił że to fingerboard,wtedy to dopiero by było panie znawco. ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marrac Opublikowano 12 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 Pff. To nawet fingerboard wygląda już lepiej xD Nawet te ze Świata Zabawek czy jakoś tak po 5zł. :P Sam mam fingera TechDecka i wygląda lepiej :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcolm x Opublikowano 12 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 kup se jak chcesz się na nią patrzeć hahaha powieś se ją w przedpokoju,na pewno odstraszysz gości,na taki złom nie można nawet wskoczyć po trucki się połamią albo noski heh,jak chcesz deskę,żeby coś na niej robić wyczynowo to szukaj w skateshopie od 200 zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 12 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 @up: o.O Valhalla, więc nie powinni mi wlepić warna za krótkiego posta :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 12 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 dokładnie, jak chcesz jeździć a nie tylo patrzeć to olej wzór, i tak po 2 miesiącach intensywnej jazdy nie będzie go widać, a jak kupisz dobry deck to przynajmniej sie nie połamie od razu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 12 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 i tak wzór po tygodniu grind'owania się zetrze :P a deska jakościowo faktycznie chu*owa =/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 12 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 Czy wy w ogóle czytacie inne posty? Na 80% to jest fingerboard, a jemu chodziło tylko o wygląd, więc może chce zrobić jakąś grę o skejtach ^_^. Jakby chciał się spytać, czy opłaca się taką kupować to by się spytał i może nawet nie tu, a na forum bardziej poświęconym deskom... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tuzin12 Opublikowano 12 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 Tylko nie ta deska ! Ona mnie chyba prześladuje , w Tesco tylko takie są ! Wzór...nie cierpię go :] (Bo widze codziennie) Wszędzie muszą być te "Oczka"? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludzix Opublikowano 12 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 A po cholerę komuś w ogóle cokolwiek na dole deski XD? Szukacie przyjaciół wśród płyt chodnikowych :p? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuxMan Opublikowano 12 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 Marna deska. I bardzo awaryjna :angry: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 12 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 Powiem tylko że wzór beznadziejny, lepiej aby była cała czarna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 12 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 Do niczego ten wzór. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Driger Opublikowano 12 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 Brzydki wzor , nic rewelacyjnego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamciog Opublikowano 12 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 Wzór średni, jeśli chcesz kupować deskę, to poszukaj innej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zychu Opublikowano 12 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 jak chcesz kupić dechę to nie pacz na wzór... chyba ze jest strasznie beznadziejny. Ja np. kupiłem se z byle jakim wzorkiem jak zaczynałem byle by nie była syfem i żeby mieć. W sumie to nawet fajny mam wzorek :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 12 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 I tak najlepsze są deski 'czyste' bo: Nie zostawiają śladów na murkach. I tak każda grafika prędzej czy później się zetrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Millenium Opublikowano 12 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 heh ;p zgnilem ciutkę z waszych wypowiedzi ;p tak na real to jest fake;p sam zrobiłem (tą deskę w gimpie. chodzi mi o wzór) a co do tracków, kółek i kształtu deski wziełem z google ( http://images.google.pl/images?q=deskorolk...a=N&ndsp=18 )wiciełem stary obrazek, wstawiłem swój, nadałęm odpowiednią perspektywę, ciutke cienia i wua-la ;p i chciałem się dowiedzieć co o tym myślicie powiem tyle ze ja nowicjusz;p Ps. i sorka za ortografie nie mam poprawiacza ortografi tzn mam ale angielskiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcolm x Opublikowano 12 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 wzór ci na kółka wszedł hehehhhhhheehehehehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Driger Opublikowano 12 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 Te oko psuje wg mnie wszystko , same te blyskawice by byly lepsze , albo jakbys zrobil w stulu grafiti i mniejsze to oko . Ale takie wzory sa juz oklepane z tymi oczami . Moje takie zdanie , ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beczo Opublikowano 12 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 A czy to oko to nie ma byś podróbką tej oryginalnej firmy, co ma za symbol/logo takie oczko ;)? Z tego co pamiętam to było coś takiego, ale nie ma bata, nie pamiętam jak sie zwało. Co do wzoru to dość kiepski. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 12 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 heh ;p zgnilem ciutkę z waszych wypowiedzi ;p tak na real to jest fake;p sam zrobiłem (tą deskę w gimpie. chodzi mi o wzór) hehehehehehehehe dobry wkręt :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eve Opublikowano 12 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 śmieszna taka jakaś... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cora Wind Opublikowano 12 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 Moim zdaniem najlepszy wzór na deske to triballe i takie tam :) a deska jakościowo do dupy bo na takiej nawet tricków nie porobisz ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Millenium Opublikowano 13 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2008 malcolm x zauwazyl pare bledow;pmiedzyinnymi wchodzacy wzor na kolka ale 99% gmclanowiczow sie nabralo;p i to nie jest jakas podrobka znanej fimry sam to wymyslilem;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludzix Opublikowano 13 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2008 Ale całość to twoja grafika czy tylko kiepsko posklejałeś elementy ;x? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi