Yoda Opublikowano 5 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 ale i tak najlepszy numer, to to, że raz kiedy chciała ucieć skoczyła z balkonu z 3 piętra na chodnik(spoko, tylko złamana miednica). lol rox! Mój kot skoczył z 1 piętra :F I wylądował na babci xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 5 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 Ostatio moj krolik chyba matrix'a ogldal bo gdy podbiegl do sciany przebiegl po niej, odbil sie po czym wyladowal na dachu swojej klatki XD Ooo przypomnialem sobie gdy dostalem krolika 4 lata temu.Gdy wypuscilem go z klatki i zamknalem wejscie do niej.Ganialem krolika on byl coraz bardziej zly i chcial wskoczyc do klatki(nie wiedzial ze jest zamknieta) wybil sie w powietrze i wbij sie glowa w wejscie XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 5 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 Mój wegetujący chomik też się liczy? To mam zwierzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamciog Opublikowano 5 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 A ja mam bernardyna i kilka kotów (sam dokładnie nie wiem ile :jezor: ) Zdjęć nie zarzucę, bo nie mam aparatu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Indrycho Opublikowano 5 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 Ja mam owieczkę, biega sobie po pasku startu w te i z powrotem i takie tam... niestety niema imienia :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 5 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 A ja mam psa :D Pudel miniaturka. Myślałem, że to taki nieusłuchany głupol (byłem kiedyś u cioci, która miała pudla (tylko, że czarnego) i.... nie znam nazw :P Taki duuuży xd chyba to się bokser anzywa ale nie jestem pewien. Więc miała pudla ii cos jeszcze, to coś było grzecxzne, usłuchane, szło przy nodze, znało komendy itp. A pudel był jakby bezpański :P Nie słuchał się i wogóle) Jak dostałem pudla to se myślałęm, ze to będzie taki a głupol.... no i był taki sam głupol :P Na szczęście do pewnego czasu. Jak sobie kupiliśmy działkę (ok. 3 miesiace temu) to ona se latała po działce cały czas. I jakoś to ją nauczyło być grzeczną :P Jak wychodze na spacer to idzie przy nodze, powiem "Stój" (nie siad :P) to siada itp. Jak na pudla to jest super grzeczna. Widziałem jej mamę i siostrę... szatany. No Liza (a właśnie nie mówiłem :P tak się nazywa ;P) też szatan, jak się ją spuści ze smyczy to lata najszybciej jak umie takie wielikie kółka wokół mnie o czeka, aż jej ktoś piłkę rzuci... Ale jak zawołam to przyjdzie. I zna też fajną komendę "hop!" ;) jak tak powiem i zacznę klepać ręką np. krzesło, to wskoczy na krzesło. Ale najfajniej jest, jak tak zrobię na człowieku xD I to jeszcze takiej mojej kuzyneczce, która się boi psów xD Ganai po całym domu za nią xD Zdjęcia: PS: Jakość lepsza, ale spopiowałem nie ten link w FotosikManager'e xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 5 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 Dawidds ladny piesek :) A moich nikt nie docenia XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 5 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 Fajny pudel..., będąc tolerancyjny powiem że WSZYSTKIE wasze zwierzaki są fajne.. :P Osobiście mam cztery ptaszniki (2 kędzieżawe, 1 olbrzymi, 1 białokolanowy), dwa pieski... rotweiler (czy jakoś tak) i bernardyn, no i wrednego kota persa z którym nie da się żyć. Dał bym zdjęcia lecz usunołem niechcący sterowniki. Jak je znajde to zapodam fotki. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 5 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 BUeeeelleh! Pająki :P Brrrr... A co do psów, to jedyne jakich nie toleruję to jamniki. Wyplenić to. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 5 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 A ja mam dwa psy... :D @Matthew: Fajny kot. :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shockah Opublikowano 5 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 BUeeeelleh! Pająki :P Brrrr... A co do psów, to jedyne jakich nie toleruję to jamniki. Wyplenić to. O ty... Jak śmiesz obrażać mego psa! :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalu Opublikowano 5 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 Ja miałem kiedyś Psa Miał na imię Cyryl rasa:nie pamiętam hart? haski ? coś w tym stylu niestety rozjechał go pociąg :rip: może wygżebie jego fotki ze mną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaistlinBlackRobe Opublikowano 5 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 @Mathew: Hehe. Gdybym miał chomiki, to mój kot by rozpierniczył klatkę(w rozpierniczaniu jest najlepsza). lol rox! Mój kot skoczył z 1 piętra :F I wylądował na babci xD xD Gdybym mieszkał na 1 piętrze, to dawno bym kota nie miał. Ostatio moj krolik chyba matrix'a ogldal bo gdy podbiegl do sciany przebiegl po niej, odbil sie po czym wyladowal na dachu swojej klatki XD Nie wiem jak z królikami, ale przy małych kotach, to waleruny walljumpy to chleb powszedni. Photohunting trwa moze jeszcze dziś się doczekacie. :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 5 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 hart? haski ? Tak, duże podobieństwo. niestety rozjechał go pociąg rip.gif LOL! >D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalu Opublikowano 5 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 Tak, duże podobieństwo. LOL! >D wiem! piszę że nie pamiętam coś na ''H'' podobny do wilczurka taki biało-szary jak się używa do psich zaprzęgów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 5 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 wiem! piszę że nie pamiętam coś na ''H'' podobny do wilczurka taki biało-szary jak się używa do psich zaprzęgów Husky. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 5 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 @zalu:To Husky. Sam posiadam kundla małego za 50 zł,heh,ale kochana jest. Tak to miałem chyba z 4 chomiki,2 myszy,psa(też kundla,ale...no.),królika,rybki,raka,kanarki,i chyba papugi(bardzo dawno temu mały byłem). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 5 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 Ja mam kota, psa i weza :P Niestety zdjec nie mam i jakos nie mam ochoty ich robic :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 5 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 Koty są najfajniejszymi zwierzakami. Po prostu są takie fajne... :) A psów ogólnie jakoś nie lubię :x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalu Opublikowano 5 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 Tak zapytałem się rodziców to był Husky ach to były czasy.... razem z moim kumplem który ma owczarka niemieckiego chodziliśmy pływać nad bzurę pływać i mówię wam jak to fajnie wyglądało wilczek i Husky razem pływają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 5 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 Koty są najfajniejszymi zwierzakami. Po prostu są takie fajne... :) A psów ogólnie jakoś nie lubię :x A ja odwrotnie nic w kotach dobrego nie widze,zawsze wołałem psy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@ti002 Opublikowano 5 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 a ja mam 2 psy (8 i 3 lata), swinke morska (1 miesiac xD) i malpe :P (20 lat xD) PS dla niekumatych: malpa=moja siorka ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 5 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 A ja odwrotnie nic w kotach dobrego nie widze,zawsze wołałem psy. Heh gusta _^_ Koty są fajne bo: - są małe - mniej kłopotu - mogą wejść na kolana i się przytulić, nie brudząc cię całego nie rzucając się na ciebie i wylizując ci twarzy - nie robią rozpierdzielu w domu - są takie milusie <D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mike_p Opublikowano 5 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 @UP I mądre. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 5 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 @UP I mądre. No trzeba przyznać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 5 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 Kurde Yoda przez Ciebie mam chec kupic sobie kota :P No dobra kupie kota jak kroliczek bedzie ... no wiecie dead ... Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 5 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 Heh gusta _^_ Koty są fajne bo: - są małe - mniej kłopotu - mogą wejść na kolana i się przytulić, nie brudząc cię całego nie rzucając się na ciebie i wylizując ci twarzy - nie robią rozpierdzielu w domu - są takie milusie >D Może mam takie zdanie tylko dlatego że nigdy kota w domu nie miałem. ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 5 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 A ja nie mam nic bo rodzice nie chcą. U mojej babci był taki fajny kotek miał już kilka lat ale bywa niefajnie jak się mieszka przy ulicy zaraz... i to ruchliwej :( @up: żałuj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 5 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 A ja miałem dwa patyczaki, ale mi zdechły. Przecież je karmiłem... ;[ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 5 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 ja miałem kiedyś kota ale mi uciekł xD jak go odbieraliśmy to mówili że to kotka, ale pewnego dnia jak mój ojciec się znim bawił to coś zobaczył i od tamtego momentu wołaliśmy na niego mruczek xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi