wezyrnorbert Opublikowano 20 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 Dzisiaj miałem kupić GM 7 PRO i się zastanawiam jak wy go kupiliście. Może to głupio brzmi ale cena jest podana w euro, dolarach i (chyba) we frankach szwajcarskich, a niema w polskich złotówkach. O ile jestem dobrze poinformowany to niema w bankach polskich możliwości wpłaty na koto w innych walutach a (chyba) niema innych form płatności na www.yoyogames.com Więc w związku z tym zadaje te pytanie: Jak najlepiej kupić GM-a 7 PRO ??? :blink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mike_p Opublikowano 20 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 Jak to nie ma? :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wezyrnorbert Opublikowano 20 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 Niewiem :P Najlepiej napiszcie jak wy kupiliście swojego Gma !? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Indrycho Opublikowano 20 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 przelicz sobie kasę, którą walutą w obecnej chwili się opłaca najbardziej http://waluty.wp.pl/?rfbawp=1203543319.749&ticaid=15657 ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilek Opublikowano 20 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 Kupuj w dolcach! :D Dolar nisko stoji :P Ja tez kupowalem gm7 i poprotu przez visa electornic poszlo :D ok 50zl.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 21 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 A ja płaciłem przelewem kilka lat temu, 150zł wyszło, nie polecam tak. Jak masz kartę kredytową lub tzw. przedpłatową, to jest to najlepsze rozwiązanie -> tanio przelejesz pieniądze w innej walucie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wezyrnorbert Opublikowano 21 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 Przeliczyłem sobie i wyszło mi tako: GBP- Funt Brytyjski- 47,36zł; USD- Dolary :D - 48,69zł; Euro- Euro- 53,76zł. Ostatecznie chyba zapłacę w dolarach, chociaż Funt Brytyjski wychodzi taniej, ale co to w ogóle jest :P ? A jakimi kartami można płacić (MasterCard,...) ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 21 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 Nie wiesz co to jest funt brytyjski? Taka waluta w Angli :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 21 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 Jak Ty to liczyłeś? Przecież Euro kosztuje 3,6 zł bodajże.;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pager Opublikowano 21 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 Anglia to taki kraj, gdzie Polak musi mieć wyższe wykształcenie aby w KFC frytki zapodawać ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 21 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 Pewnie byle jaką kartą płatniczą lub kredytową Visa lub Master card. Z takich się też na paypal przerzuca forse. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wezyrnorbert Opublikowano 21 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 A jak z przesyłką, szybko dostaliście, bez żadnych problemów. W ogóle to to się dostaje ten kod na e-mail czy jak ??? :blink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 21 Lutego 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 O właśnie, można na paypala wrzucać z Visy płatniczej też ? Co prawda nie mam tam konta, ale może kiedyś zajdzie potrzeba i warto było by wiedzieć a kredytówki nie mam :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wezyrnorbert Opublikowano 21 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 Właśnie wypełniłem wszystkie "okienka" na yoyogames.com i dostałem kod. Co dalej bo nie znam dobrze języka angielskiego, trzeba jeszcze coś aktywować czy pieniądze z konta już poszły i mam wersje PRO. A czy są jakieś dodatkowe opłaty np.: za przesyłanie pieniędzy na granicę (mam kartę VISA) czy płace tylko te 20$. Proszę o odpowiedź. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sasuke-Kun Opublikowano 21 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 zapodaj tresc tekstu co pisali poza kodem i ci powiemy :? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi