fervi (Skovv) Opublikowano 20 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 Witajcie! Oto wreszcie ... nieoczekiwany dzień .... dzielę się z wami PowerXware, ta wersja jest darmowa, jednak to nie oznacza, że zawsze będzie darmowość ;], Wersje będą darmowe do 3.0, potem pomyślę nad sprzedażą. Tytuł:PowerXware 1.6 Free Gatunek:Program do uruchamiania Winapi pod Linuxem ;] Opis:Program ten uruchamia Gry i Programy pod Linuxem wykorzystując silnik Wine i moje dodatki. Teorytycznie jest to proste jak konstrukcja cepa, jednak nie jest zbyt ulepszony... nie ma tworzenia się menu (samego programu), będę nad tym pracował, cena darmowości jest taka, a nie inna ;] Download: http://www.sendspace.com/file/0pzis8 Rozmiar pliku:40 MB Autorzy: Programowanie: Fervi; pomocnik to Marmot ;] Fabuła: Brak Grafika: Teorytycznie Brak, jednak napisy Fervi Muzyka: Brak MARMOT POMAGAŁ, DZIĘKUJĘ MU Z CAŁEGO SERCA (nie dosłownie) ;] PROGRAM DZIAŁA TYLKO NA LINUXIE I SYSTEMACH UNIXO-PODOBNYCH Co nowego? Możliwość wyboru Wine System Extensions Najpierw włączamy ./install.sh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 20 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 A może nie lepiej napisać "MENU" jak ty to nazywasz w czymś natywnym np. Python + PyQT4. Ja np. bym mógł ci się tym zająć. Chociaż wole i tak PlayOnLinux bo jest darmowy. Twoja nakładka i tak nie przejdzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fervi (Skovv) Opublikowano 20 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 Jak chcesz to możesz ;] przyda się więcej osób Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 20 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 kolejne wersję będą płatne! Ojej :o jestem ciekaw ile osób kupi twój program. Rapidshare - dziękuję nie skorzystam. Ludzie, są inne hostingi o_O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fervi (Skovv) Opublikowano 20 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 @Yoda Cedegę i CrossOvera kupują, to czemu mają nie kupować PowerXware? Masz tu link, skoro masz problemy ;] SpeedyShare: PowerXware: http://www.speedyshare.com/329317936.html Wine Tools 1.0: http://www.speedyshare.com/574297597.html Jeśli masz na myśli inne uploadery to podaj linki bądź nazwy ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 20 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 Bo za tymi płatnymi programami stoją wielkie Firmy. Jak nie korporacje chyba. Co do twojego programu. Nawet darmowe PlayOnLinux go przebija :o. Chociaż spróbować można. Masz jabbera? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fervi (Skovv) Opublikowano 20 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 Teraz teorytycznie tak Fervi, to mój nick Fervi@jabber.org/Home Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 21 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 kolejne wersję będą płatne!O_o Że co proszę? Jak Yoda - jestem ciekaw, ile osób to kupi. Nie wgrałem na GMCLAN Uploader z powodów braku rozszerzenia tar.gz A nie można było spakować do ZIP'a...? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fervi (Skovv) Opublikowano 21 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 Wyobrażasz sobie, że ściągasz cos w zipie pod linuxem? <żal.br> ;] Ustaliłem, że do wersji 3.0 wersje będą darmowe, niedługo będzie 1.1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 21 Lutego 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 Wyobrażasz sobie, że ściągasz cos w zipie pod linuxem? <żal.br> ;] Ustaliłem, że do wersji 3.0 wersje będą darmowe, niedługo będzie 1.1 Wybrażam sobie i ZIP i RAR pod linuxem :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boro Casso Opublikowano 21 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 Wyobrażasz sobie, że ściągasz cos w zipie pod linuxem? <żal.br> ;] Przecież zip i rara działa pod linuxa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fervi (Skovv) Opublikowano 21 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 @UP Wiem, ale Rar i Zip bardziej używa się na Windows @OFFTOPIC NOWA WERSJA: - Poprawione Błędy - Nowa Wersja Wine - Cała paczka naraz ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 21 Lutego 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 @UP Wiem, ale Rar i Zip bardziej używa się na Windows Kto tak powiedział? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boro Casso Opublikowano 21 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 Kto tak powiedział? fervi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 21 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 Ekhm...na codzień nie używam *nixów,lecz miałem kilka dogodnych okazji aby sobie na nich "posiedzieć".Aplikacji nie testowałem,ale jak napisali moi poprzednicy są lepsze aplikacje za darmo niż twoja platna :P BTW. *niksy są w pełni darmowe,więc nie widzę żadnej potrzeby pisania na nie płatnych aplikacji :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fervi (Skovv) Opublikowano 21 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 @UP Ta? Podaj nazwy ;] Przypomnę, że: - Cedega jest płatna - WineX na full nie jest lepszy, wiem bo sam używam i są problemy z nim ;] - CrossOver Office jest płatne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 21 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 Wyobrażasz sobie, że ściągasz cos w zipie pod linuxem? <żal.br> ;] Wiem, ale Rar i Zip bardziej używa się na Windows Ocipiałeś? Czy może zwariowałeś? Co ma ZIP do Linuxa? Zresztą, może skończmy temat, każdy wie, że nikt tego programu nie kupi i tyle. @OFFTOPIC NOWA WERSJA:- Poprawione Błędy- Nowa Wersja Wine- Cała paczka naraz ;]Akurat to jest dużo mneijszy offtopic niż reszta postów w tym temacie... PS: No widzę "Ogłoszenie" na górze :D ("UWAGA!!! [...]") Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fervi (Skovv) Opublikowano 21 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 @UP Widzę, że czytasz tylko ostatni post ;] Do 3.0 PowerXware jest za free Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fervi (Skovv) Opublikowano 24 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 Nowa wersja 1.2 Jakieś komentarze proszę? ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 24 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 Nie ma co komentować :] nic ciekawego... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 25 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2008 Jakieś komentarze proszę? ;] Nikt tego nie kupi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fervi (Skovv) Opublikowano 26 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2008 Nowa Wersja 1.3 Nowy Interface Graficzny Comments plx ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nx Opublikowano 26 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2008 Nie ma co komentować :] nic ciekawego... Nikt tego nie kupi. Zgadzam się znimi nikt nie kupi i nie ma co komentować Ja uważam że lepiej mieć PlayOnLinux bo przynajmniej jest darmowy a twojego autorstwa to "nie ma co komentować" Może być ale lepszy jest PlayOnLinux Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fervi (Skovv) Opublikowano 26 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2008 @UP Testowałem PlayOnLinux, i nie ma według mnie co komentować ... Ma za dużo opcji ... xDxDxDxDxD Pewnie nawet nie ściągnąłeś tylko tak piszesz ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 26 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2008 Bo nie ma oczym pisać. Twoja wiedza o Linux kończy się na tym, że masz u siebie Gnome jako środowisko. Współpraca z tobą nawet nie ma sensu, a wydawanie płatnych programów na Unixy nie ma sensu, bo nie ma nato popytu. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fervi (Skovv) Opublikowano 6 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2008 Nowa wersja - 1.4 OpenGL argument Odtwarzanie instalacji z płyt CD To chyba wszystko ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 6 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2008 Wg. mnie te wersje za szybko lecą i za chwile nikt nie po testuje bo nie będzie chciało płacić.Dodanie dwóch rzeczy do wersji nie jest aż tak ważne aby wydawać nową wersją,powinno być np. 1.3a,1.3+ lub 1.3.01 :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuxMan Opublikowano 6 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2008 Po co to jest??? Przecież istnieje Cedega!!! Ale za program daję ci 4/5 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fervi (Skovv) Opublikowano 6 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2008 @UP Cedega istnieje, jednak jest płatna, 300 Złotych rocznie ... A to masz za free Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 6 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2008 Cedega istnieje, jednak jest płatna, 300 Złotych rocznie ... A to masz za free Mówiłeś inaczej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi