Snake Opublikowano 20 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 @Muximan: Schrzaniłeś. W dodatku obrazek źle mi się wyświetla =P EDIT: Czerwone puzzle nie pasują: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muximan Opublikowano 20 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 tera OK bo zmienialem xd ale troche zjechalem obraz SNAKE przepraszam xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 20 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 Chyba lepiej będzie zaczać od początku, bo niektóre osoby nie potrafią nawet kawałka obrazka wkleić do innego, nie zniekształcając go. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muximan Opublikowano 20 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 ja umiem tylko cos mi sie spieprzylo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 20 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 A czemu nie urzywałeś dobrego kształtu puzla, tylko swój kształt zrobiłeś? Sorki za offtop. ja umiem tylko cos mi sie spieprzylo Po za tym skoro wiesz ,to czemu nie poprawiasz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muximan Opublikowano 20 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 niechce mi sie bo sygne robie xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 20 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 Snake: ja bym jeszcze zmienił te puzzle nad cyckiem i okiem, bo ich dolne brzegi nie pasują. ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David Dark Opublikowano 20 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 Wzialem obrazek zanim go ktos schrzanil :jezor: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muximan Opublikowano 20 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 @up gdzie sa moje 2 zdjecia pod tym golasem(czyms)? @EDIT SNAKE MI SIE NORMALNIE POKAZYWALO :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 20 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 Dobra, zaczynamy od nowa, bo inni (ja przez nieuwagę też) nie umią się bawić :C Puzel musi mieć wymiary 64x64 px, ale wejścia może mieć dowolne (byleby pasowały do innych). KAŻDY puzel musi mieć połączenie z czterech stron. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 20 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 FlaczeQ, nie możesz zrobić otworu i tych wystających takiej samej wielkości na takiej samej szerokości i wysokości? Znowu do niczego to zrobiłeś, nie da sie połączyć dobrze puzzli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David Dark Opublikowano 20 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 Pomysl dobry, realizacja do dupy. Moze poprostu olejcie te 'koncowki' i robcie zwykle kwadraty 64x64 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muximan Opublikowano 20 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 OK mam 2 element nowej ukladanki jakby co to te brazowe to tak jakby zejscie do piewnicy xd lub zapadnia xd na klutke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 20 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 A nie przypadkiem czarny prostokąt? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muximan Opublikowano 20 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 Sorry za tamto. @up przyjzyj sie uwaznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 20 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 boże,muximan doceniam to że się starasz lae po co dawać jakieś beznadziejne kwadraciki,prostakąty i brzydkie kwiaty miłości?? :/ to psuje obrazek,rysuj coś fajnego a nie i proponuje żeby puzzle były takie same jak na początku a nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 20 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 klutke jezus - 4 błędy w jednym wyrazie! O_____O kłódkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 20 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 jezus Jezus! Dwa błędy w jednym wyrazie! O________O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 20 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 Jezus! Dwa błędy w jednym wyrazie! O________O Dwa? Oo poza tym nikt mi nie każe pisać z dużej litery. Zresztą co sie czepiasz teoretycznie dobrze napisanego wyrazu. Tamto to była już przesada. @down: ojej. Btw to nadal jeden błąd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 20 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 Nie czepiaj się jeśli sam nie jesteś idealny. Imię piszemy z dużej litery i na dodatek był to pierwszy wyraz w zdaniu. Tak samo jak ty się przyczepiłes do "l" zamiast "ł". Róbcie puzzle, a nie spamujecie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludzix Opublikowano 20 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 FlaczeQ, nie możesz zrobić otworu i tych wystających takiej samej wielkości na takiej samej szerokości i wysokości? Znowu do niczego to zrobiłeś, nie da sie połączyć dobrze puzzli.Ku**a! wejścia może mieć dowolne (byleby pasowały do innych). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 20 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 Ale to sensu nie ma :P . Ja wolę sobie skopiować puzla obok, ułożyć go i przerabiać :P . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 20 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 Usunąłem zbędne rzeczy,dorysowałem puzzla od siebie i możemy robić dalej ;) UPS! w niektórych miejscach nie ma..tych no.."siusiaków" :P by ktoś mógł to poprawić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 20 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 najlepiej jakby to byly zwykle kwadraty, z tymi wejsciówkami tylko problemy są Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Indrycho Opublikowano 20 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 No nie, ja zacząłem nową kontynuować.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 20 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 Może wogóle będas dozwolone dowolne kształty puzli, mieszczące się w kwadracie 64x64 (nie licząc elementów wystajacych, które dostawianie są do już istniejąceho puzla). A każdy kolejny musi poprostu być odpaoswany do poprzedniego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Indrycho Opublikowano 20 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 Może wogóle będas dozwolone dowolne kształty puzli, mieszczące się w kwadracie 64x64 (nie licząc elementów wystajacych, które dostawianie są do już istniejąceho puzla). A każdy kolejny musi poprostu być odpaoswany do poprzedniego. a jak ja zrobiłem? :huh: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 20 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 Ja proponuję, żeby był jeden puzel wzór na którym rysujemy swój wzór, a potem dołączamy. Daję taką propozycję wykonaną przeze mnie generatorem w GIMP xP : Przynajmniej można go połączyć jeden z drugim bez zabawy z dopasowywaniem jak to było wcześniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 20 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 Wypełniam pierwszy puzel na wzorze Marmota: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 20 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 Nie umiecie się bawić >_> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi