pawcio3018 Opublikowano 14 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 Witam już poraz trzeci :bye1: Zastanawiam się odnośnie tego klik jak widzicie na wygranej znajduje się mój nick. Zadzwoniłem do gościa poinformorać go że wygrałem a on powiedział że już dzwoniła do niego jakaś kobieta wpłaciłem mu na konto kasę i napisałem meilem ze screenem dowodu wygranej aukcji. Odpisał ok. Może i się zabardzo martwię ale to jest trochę dziwnę jak nie dostanę tego telefonu? Co wtedy zrobię kasy mi raczej gość nie odda :crying: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 14 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 Wystawisz negatywa, zgłosisz adminom, policja go będzie ścigać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawcio3018 Opublikowano 14 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 a kasa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 14 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 Korzystać ze sprawdzonych licytacji sprawdzonych userów... I sprawdzić czy te komentarze pozytywnie nie są nabijane. Kumpel tak wpadł i stracił mnóstwo forsy (na szczęście część odzyskał.). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 14 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 Piszesz do Administratora,oni mają jego adres itp. Chociaż jak widze to ma sprzedaje też inne rzeczy,ma też 267 dobrych komentów i tylko jeden zły. Więc wątpie by cię oszukał. I sprawdzić czy te komentarze pozytywnie nie są nabijane Dużo jest starych wyjadaczy którzy dali pozytywy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawcio3018 Opublikowano 14 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 No ale nie wiadomo bo on mógł wysłać tamtej kobiecie bo skontaktowałem się z nim na drugi dzień po wygranej ale chociaż pewnie nie chciałoby mu się iść po ciemku na pocztę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 14 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 a on powiedział że już dzwoniła do niego jakaś kobieta wpłaciłem Może mu się aukcje pomiliły bo sprzedaje też inne rzeczy. Zresztą zadzwoń do niego i popytaj się dokładnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 14 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 Dużo jest starych wyjadaczy którzy dali pozytywy. Ale zależy czy np. po jednym komentarzu czy od razu tysiąc. To też ważne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawcio3018 Opublikowano 14 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 Eh spróbuje się z nim skontaktować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 14 Lutego 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 Ja nie wpłacam nigdy, zanim nie potwierdzę, że wygrałem aukcję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 14 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 Ja ZAWSZE biore pobranie pocztowe :) W tym negatywie pisalo ze to oszust ale nie wiem moze mu sie pomylilo :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 14 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 telefon sprawny, i wszystko z nim ok, telefon kupiony 15 grudnia a wysłany dopiero 31 grudnia, a miał być u mnie jeszcze przed świętami, dla osob śpieszących sie nie polecam, jedyny plus dobra cena ! dlatego pozytyw ;o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawcio3018 Opublikowano 14 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 Widzę że do końca mnie nie rozumież gdyż nie chodzi mi o długość wysyłki tylko o to że gość już rozmawiał z jakąś kobietą i mógł już ten telefon jej wysłać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 14 Lutego 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 To zadzwoń do niego. My Ci tego nie powiemy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawcio3018 Opublikowano 14 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 Ok dzwoniłem do niego lecz ma wyłączony pewnie mu bateria padła jutro zadzwonię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 14 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 Ja bym na Twoim miejscu nie wysyłał pieniędzy, skoro miałeś wątpliwości, bo potem takie rzeczy wychodzą. ;) No, ale skoro aukcję wygrałeś Ty, a nie tamta kobieta, to towar Ci sie należy. W razie czego interweniuj u administracji Allegro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyberdog Opublikowano 14 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 Albo na policje :P Chociaż... najpierw zadzwoń do niego. Może się wytłumaczy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SLy Opublikowano 14 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 A tak w ogóle to po co Ci uszkodzony telefon? :x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawcio3018 Opublikowano 14 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 Potrzebuje obudowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 14 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 Telefon Jest Uszkodzony,Mianowicie Po Włożeniu Karty Zawiesz Sie I Nie Chce Dalej Działać,Tak To Wszystko Jest Ok,Goraco Polecam!! Uuuu...czytałeś dokładnie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawcio3018 Opublikowano 14 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 No to co ja chcem tylko obudowę reszta idzie do kosza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 14 Lutego 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 Ok dzwoniłem do niego lecz ma wyłączony pewnie mu bateria padła jutro zadzwonię Często Ci pada bateria i przez to nie odbierasz telefonu? Bo mi się to raz zdarzyło... A obudowę można w komisie albo na rynku kupić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nx Opublikowano 14 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 Potrzebuje obudowy @Dudek Umiesz ty czytać ? Zresztą ja nigdy nie miałem takich przypadków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 14 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 @Dudek Umiesz ty czytać ? Zresztą ja nigdy nie miałem takich przypadków Umiesz myślec?Pisaliśmy posty w tym samym czasie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawcio3018 Opublikowano 14 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 Wcale że nie bo jak szukałem nikt nie miał albo miał podrubę to więc kupiłem i przy składaniu okazało się że nie pasują zaciski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nx Opublikowano 14 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 Umiesz myślec?Pisaliśmy posty w tym samym czasie. Sory za offtop A co mnie to obchodzi ! Nic dziwnego 60 % warnów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 14 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 Odezwał się ten, który założył nowe konto, bo na starym miał 90% ostrzeżeń :-) . Co do tematu -> spróbuj to rozwiać ze sprzedającym, a jak to nie pomoże, to napisz do Allegro; jest tam specjalny formularz do zgłaszania nieuczciwych sprzedawców i po takiej interwencji zazwyczaj dochodzi do zwrotu pieniędzy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawcio3018 Opublikowano 14 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 Eh a to była moja pierwsz wygrana licytacja bo reszta to były kup teraz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vardi Opublikowano 15 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 Jeśli nie dogadasz się ze sprzedającym to zgłoś adminom allegro. Wg mnie za 57zł straty nie warto nawet tego na policję zgłaszać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAK Opublikowano 15 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 Sorki jeżeli głupoty pisze ale nigdy nie kupujcie na allegro. Jak coś kupuje to płace tylko przy odbiorze. Osobiście znam kogoś kto sprzedawał puste pudełka. A nie znam nikogo kto by nie narzekał na to co tam kupił. A obudowę do komórki można kupić prawie wszędzie. Oryginał czy nie co to za różnica? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi