David Dark Opublikowano 18 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 Prop zastanow sie nad jakims klawiszem ktory wlaczy slow-motion. Polaczylbym to przy tym z przyblizeniem na ostrze naszej dzidy, ktos chce lub nie chce tego uzywac, nikt ci nie bedzie marudzil ze mu sie wlacza spowolnienie w zlych momentach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludzix Opublikowano 18 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 Obrzydliwy filtr na muzyce to efekt wewnątrzgrowy czy słaba kompresja filmu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 18 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 Piękne, lubię ten film. Gra mi się podoba i masz 5/5 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomalas Opublikowano 18 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 Spoko demko, mi gra chodzi płynnie ale ten bullettime tak skacze mógłby bardziej płynny być. Podoba mi sie szkieletowa animacja. Czekam na pełną wersje. Zrób może coś w rodzaju kombosów w tym spowolnieniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 18 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 Heh Gościu Dostał Z Wyskoku I Się Złożył :D 3/5 Fajne :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 18 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 Obrzydliwy filtr na muzyce to efekt wewnątrzgrowy czy słaba kompresja filmu? słaba kompresja filmu :) Twoja muzyczka w grze sprawuje sie elegancko :) EDIT: Zapraszam do pierwszego postu. Link podmieniony na ten do najnowszej wersji. Lipa jest tylko taka że nie zrobilem jeszcze wczytywania z zewnątrz więc gra sie będzie długo włączać, ale powinna chodzic elegancko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David Dark Opublikowano 21 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 gdy klikam na link wyskakuje dziwny blad Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/ranma/public_html/data/skins/1/skin.php:113) in /home/ranma/public_html/data/modules/uploader.php on line 52 Nie wiem czy to nie moja Opera czy cos z downloadem nie tak :# Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 21 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 a mi link nie dziala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 21 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 yy mi też.. ładny zonk, wrzuce jeszcze raz ale nie wiem co jest nie tak EDIT To chyba wina uploadera, ale wrzucam teraz na sendspace.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 21 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 Ja pobrałem. Spróbujcie tak: https://gmclan.org/uploader/993/sparta.rar Cała gra mi jakoś wolno chodzi... chyba jest słabo zoptymalizowana (Almora mi chodzi z max fps, a ta gra wyciąga na oko gdzieś z 15 FPS) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
copoconaco Opublikowano 21 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 Fajne Fajne Bardzo fajne, zwlascza te latajace kawalki... przyczepil bym sie tylko ciut za duzego zasiegu mieczy wroga czasem mialem wrazenie ze nawet jeszcze nie dotkna mojej tarczy a juz tracilem hp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 21 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 http://www.sendspace.com/file/djyp98 link na sendspace. No fakt z optymalizacją musze sporo powalczyć, chociaz dziwne, mi gra chodzi ciągle na full fpsach (a nie mam przekozackiego kompa, w backdowna tyram na minimalnych detalach). EDIT. Dodam że najwięcej usiekałem 2600+ punktów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David Dark Opublikowano 22 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2008 Tez mi sie wydaje ze z zasiegiem broni przeciwnika jest cos nie tak 0_0 Pozatym to 5/5, nie trzeba nic mowic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sirluki Opublikowano 22 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2008 Gra mi się bardzo podoba :) Ale potem robi się trochę monotonna... Spowolnienia przy ataku jest najfajniejsze :D A poza tym to chodzi nawet szybko i się nie przycina. 4/5 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasterz Opublikowano 22 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2008 Nie mam żadnych zastrzeżeń co do gry. Dobry system walki, nie głupie AI, fajny bullettime, dobry patent z swoimi braćmi walczącymi obok ciebie. :) 5/5. ;) Czekam na kolejną wersję. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 22 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2008 Tez mi sie wydaje ze z zasiegiem broni przeciwnika jest cos nie tak 0_0 faktycnie wygląda na to że wystarczy że koleś muśnie po tarczy i wchodzą obrażenia, zrobie coś z tym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 26 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2008 Bez wahania stawiam 5/5! Super! :) Edit: Doszedłem do 965 glory... :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XXX Opublikowano 29 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 Fajna giera... i wogóle :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 29 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 Daję 4 i czekam na sequel. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 29 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 ehehe bez przesady zadnego sequela nie bedzie :D tylko pelna wersja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 29 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 ehehe bez przesady zadnego sequela nie bedzie biggrin.gif Tak, ale nie wiedzieć czemu wszyscy zawsze tak piszą oceniając jakąś grę. Boże. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludzix Opublikowano 29 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 I rozumują, że jeżeli ich gry robione w pięć minut tyle trwają, każda inna pięciominutówka to też już pełna wersja ;x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 29 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 @propa: 1. Czyli jednak kończysz grę? :P 2. To na konkurs YoYo Games, czy tym razem nie ma to nic z nim wspólnego? ;D @topic: Udało mi się dojść do 1570 glory... :o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 29 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 na konkurs, na konkurs... tylko jakąs ocenzurowaną wersje bede musiał wrzucić jak zwykle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 29 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 pograłem,pograłem już od początku to widziałem dobre to jak ta scena z 300,czekam na pełną wersje i wtedy wbije wysoką notę... wiem,że robota jakoś szybko idzie ciekawe jak inne walki będą wyglądać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 8 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2008 Check this out: http://img442.imageshack.us/img442/7623/84466024jz1.gif http://img137.imageshack.us/img137/5695/91483915nd6.gif http://img355.imageshack.us/img355/9619/89693954ou7.gif http://img360.imageshack.us/img360/2479/70486482ut2.gif http://img362.imageshack.us/img362/4008/17515859mz4.gif Czyli w skrócie z którego bedzie najlepsze logo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 8 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2008 mi się najbardziej podobają 2 ostatnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 8 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2008 Gra roksi. Te spowolnienie miażdzy. Bez wahania 5/5 Co do loga, 2 albo 4. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 8 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2008 W pierwszym ręka wyrasta mu z policzka. Mi się najbardziej podoba to po lewej z sygny. Ostatecznie czwarte. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 8 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2008 mi 4 wydaje sie najbardziej niedorobione :P jest jeszcze to pierwsze z sygny, zapomnialem wrzucic w pelnych rozmiarach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi