Driger Opublikowano 9 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2008 Tak wiec , Gier jest dosc duzo , tak wiec potrzebna byla kolejna czesc tego etapu eliminacji, a bedzie on polegac na tym : ZASADY - ZMIENIONE Kazdy wybiera z listy , 2 gry ktore chce zobaczyc w kolejnym etapie , oraz 2 gry ktore wogole nie zasluguja na to miano, KOLEJNOSC SIE LICZY GDYZ , Za pierwsza gre +2 pkt za druga +1 , oraz kolejnosc tak samo sie liczy w grach ktore chcemy usunac z listy , czyli , pierwsza gra -2 , druga gra -1 Przyklad Gra 1 +3 pkt Gra 2 +2 pkt Gra 3 +1 pkt Gra 4 -1 pkt Gra 5 -2 pkt Gra 6 -3 pkt A piszemy tak : Tytul + Tytul + Tytul + Tytul - Tytul - Tytul - POSTY Z TYPAMI SIE LICZA GDY MAJA MINIMUM JEDNA GRE NA PLUS I JEDNA NA MINUS Mam nadzieje ze bedzie duzo osob udzielajacych sie tak jak to bylo we wczesniejszej czesci etapu pierwszego CZAS : zaczynamy od teraz do środy , czyli : ROZPOCZECIE 9 LUTY 2008 ZAKONCZENIE 13 LUTY 2008 A o to lista gier w kolejnosci alfabetycznej : LISTA GIER : Abe's Oddysee Age of Empires Age of Empires 2 Another World Arcanum Baldur's Gate Baldur's Gate 2 Battle for middle earth 2 Brothers in Arms Call of Duty 2 Call Of Duty 4: Modern Warfare Cannon Fodder Catch the clown Civilization 4 Colobot Commander Kenn Commandos Commandos 2 Men of courage Commandos 3 Destination Berlin Command and Conquere : Red Alert Counter-Strike: Source Deus Ex Diablo Diablo II Diablo II Lord of Destruction Die By The Sword Disciples: Sacred Lands Doom Dungeon Keeper Dyna Blaster Empire Earth Elastomania Evil Islands Fallout 2 Far Cry Fifa 2008 Final Fantasy VII Final Fantasy VIII Gothic Gothic 2 Grand theft Auto Grand theft auto 2 Grand theft auto 3 Grand theft auto : San Andreas Half-Life Half-Life : Counter-Strike 1.6 Halo Heroes of Might and Magic 3 Icewind Dale Icewind Dale 2 IGI 2 Knights & Merchants Kinghts of the temple: Czas Demonów Lara Croft : Tomb Raider Lineage 2 Mario Metal Gear Solid MDK 2 Moonstone Mount & Blade Myst Need For Speed Underground Need For Speed Underground 2 Need For Speed Most Wanded Neverhood Oblivion One Must Fall 2097 Painkiller Pasjans Pinball Planescape: Torment Prince of Persia: Warrior Within Ragnarok Online Resident Evil Saper Settlers Settlers 2 Settlers 4 Soldat Spellforce Starcraft Starcraft : Brood War Star Wars: jedi knight jedi outcast 2 Star Wars: Kotor Supaplex Syberia Tetris The Elder Scrolls : Arena Tony Hawk Pro Skater 3 Tony Hawk Pro Skater: Underground 2 Turok Twierdza Quake Ultima Online Warcraft Warcraft 2 Warcraft 3 Warhammer 40,000: Dawn of War - Dark Crusade Warlords Battlecry Warlords Battlecry 2 Wiedźmin Windowsowe kierki Wolfenstein 3D World of Warcraft Worms Worms 2 Worms 3D Worms World Party DO KOLEJNEGO ETAPU PRZEJDZIE OKOLO 10~ MOZE WIECEJ , MOZE MNIEJ GIER. Milego typowania :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 9 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2008 Age of Empires (+2) Soldat (+1) -- Gothic (-1) Gothic 2 (-2) O. Powiedzmy, że tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Driger Opublikowano 9 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2008 Age of Empires (+2) Soldat (+1) -- Gothic (-1) Gothic 2 (-2) O. Powiedzmy, że tak. Mozna tak jak dalem przyklad typowac , ale najlepiej by bylo tak jak wlasnie to zrobil Blackmaul :P ( chodzi o wyglad , typowania , nie o gry ofc ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 9 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2008 1.Gta 3 2.Warcraft 3 1.Fifa 08 2.Worms 3D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zychu Opublikowano 9 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2008 ja to tszy kry: Diablo II Lord of Destruction (+2) Abe's Oddysee (+1) :F a te co se odpadną to: Tetris (-2) Pasjans (tylko nie pasjans pałonk!!!) (-1) [o;€ qp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 9 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2008 Worms World Party (+3) Counter-Strike: Source (+2) Catch The Clown (+1) Quake (-3) Settlers II (-2) Wolfenstein 3D (-1) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 9 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2008 Diablo 2 +2 Painkiller +1 Lara Croft: Tomb Raider -1 (bo za dużo jej było i wciąż nudna jak kiełbasa) MDK 2 -2 (zniszczyli taką fajną grę takim marnym sequelem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 9 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2008 Baldur's Gate +2 Knights&Merchants +1 Gothic -1 Gothic 2 -2 :D Precz z Gothiciem! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shockah Opublikowano 9 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2008 Commander Kenn (+2) Doom (+1) NFS: MW (-1) Settlers 1 (-2) Chyba tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Driger Opublikowano 9 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2008 kolejny powalony pomysł qp ja to tszy kry: Diablo II Lord of Destruction Abe's Oddysee Fallout 2 :F a te co se odpadną to: Tetris Pasjans (tylko nie pasjans pałonk!!!) [o;€ Zychu 2 gry , bo tak bedzie sprawniej i szybciej , zobacz ile jest gier , jak nie bedziecie tak podawac to nigdy nie dojdziemy do jednej gry . W sumie to nie sa zadne powazne wybory gry , tylko dla zabawy , czy taki problem podawac zgodnie z zasadami ? :P Po za tym , Fallout 2 dales , mi sie wydaje ze i bez Twojego glosu fallout 2 przejdzie dalej :P , zawsze jeszcze mozesz zmienic do srody w sumie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 9 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2008 Starcraft: Brood War +3 Starcraft +2 Heroes of Might and Magic 3 +1 Gothic -1 Gothic 2 -2 Catch the clown -3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David Dark Opublikowano 9 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2008 Baldurs Gate 2 /+2 Moonstone / +2 diablo2 / +1 linage 2 / -1 Oblivion / -2 Warldcraft 3 / -3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki77 Opublikowano 9 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2008 Tetris (+1) Worms World Party (+2) Star Wars: KOTOR (+3) Wiedźmin (-1) Gothic (-2) Gothic 2 (-3) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoho Opublikowano 9 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2008 Baldur's Gate 2+ Icewind Dale 2+ Wiedźmin- (akysz, akysz!) Need For Speed Most Wanded- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@ti002 Opublikowano 9 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2008 Diablo 2 +2 Painkiller +1 Lara Croft: Tomb Raider -1 (bo za dużo jej było i wciąż nudna jak kiełbasa) MDK 2 -2 (zniszczyli taką fajną grę takim marnym sequelem) no cos ty :] wg. mnie to 1 byla do kitu no ale dobra :P kazdy ma swoje zdanie :P a wiec: MDK 2 (+3) (dla rownowagi xD <joke>) Settlers 2 (+2) Soldat (+1) ------------------------- Gothic 2 (-1) Gothic (1 bo to od niej sie zaczelo :P) (-2) Fifa 08 (co ona zmienila to nie wiem :mellow: ) (-3) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 9 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2008 Worms (1) - +2 (dwójka i trójka były OK, ale do jedynki mam większy sentyment) Myst - +1 --- Elastomania - -1 (co to tu robi?) Ragnarok Online - -2 (mam do niej uraz, nie chcę pisać dlaczego) PS. Dlaczego Worms 1 powtarza się na liście? PS2. Dlaczego po 4, a nie po 6? EDIT: Aktualny głos jest parę postów niżej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Driger Opublikowano 9 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2008 Worms (1) - +2 (dwójka i trójka były OK, ale do jedynki mam większy sentyment) Pac-man World - +1 (z PSX-a, ale skoro już tu jest...) --- Elastomania - -1 (co to tu robi?) Ragnarok Online - -2 (mam do niej uraz, nie chcę pisać dlaczego) PS. Dlaczego Worms 1 powtarza się na liście? PS2. Dlaczego po 4, a nie po 6? , Usuwam tego pacmana , myslalem ze to ten 3d z PC , ktos poprostu nie zrozumial ostatnich zasad . Jak mozesz zmien typ tego Pac-Mana , Dzieki z wormsami poprawilem ale o co chodzi z tym , "Dlaczego po 4, a nie po 6?" ? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 9 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2008 Chodzi o to, że średnio mi się podoba typowanie po 2 dobre i po 2 złe wg. nas gry. Ale niech tak będzie, liczenia mniej. PS. Zmieniam na Mysta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Driger Opublikowano 9 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2008 Chodzi o to, że średnio mi się podoba typowanie po 2 dobre i po 2 złe wg. nas gry. Ale niech tak będzie, liczenia mniej. PS. Zmieniam na Mysta. Tam liczenie mi nie przeszkadza , ale jakby znow wyszlo ze kazda gra bedzie miala przyblizone potem punktacje na plusie to znow bylby problem z wyborem do nastepnego etapu , po za tym niech juz tak zostanie , nie bede motał :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 9 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2008 Mam pytanie: Czy nie lepiej by było gdybyśmy mieli po 3 punkty dodatnie i ujemne? Wtedy możnaby było zagłosować na jedną gierkę 3 punktami. BTW. moje typy qrde, jest tu tyle gierek, którym dałbym +2, a nie ma prawie żadnej, której dałbym -1/2 +2 Starcraft BW (król wśród RTSów i produkcja blizzarda) +1 Warcraft 3 (jw. + DotA i DDay) -1 HoMaM3 (nie lubię gier turowych, które po tygodniu się nudzą) -2 Soldat (wolę Jetman Revival) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Driger Opublikowano 9 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2008 Mam pytanie: Czy nie lepiej by było gdybyśmy mieli po 3 punkty dodatnie i ujemne? Wtedy możnaby było zagłosować na jedną gierkę 3 punktami. BTW. moje typy qrde, jest tu tyle gierek, którym dałbym +2, a nie ma prawie żadnej, której dałbym -1/2 +2 Starcraft BW (król wśród RTSów i produkcja blizzarda) +1 Warcraft 3 (jw. + DotA i DDay) -1 HoMaM3 (nie lubię gier turowych, które po tygodniu się nudzą) -2 Soldat (wolę Jetman Revival) DOBRA , ZMIENIONE ZASADY TYPOWANIA , DAJEMY 3 PUNKTY DODATNIE , 3 UJEMNE , LUD SIE DOMAGA :D Gra 1 +3 pkt Gra 2 +2 pkt Gra 3 +1 pkt Gra 4 -1 pkt Gra 5 -2 pkt Gra 6 -3 pkt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 9 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2008 ... Zmiana zasad w środku głosowania? :confused: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 9 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2008 Hmmm... to znaczy że mam zagłosować jeszcze raz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 9 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2008 @up: : D dla każdego co innego jest gra wszech czasów. Cytat z poprzedniego topiku... otóż gra wszech czasów - inaczej gra która zmieniła wizerunek gier na zawsze. Co to znaczy? A no to, że gra wszech czasów to nie jest kwestia opinii, tylko faktów. Cholera! W poprzednim topiku pomylilem Half-life z Halo :/. Jak mogłem pomylić tak ważną w historii gier grę z takim rasowym nic nie wprowadzającym Shooterem :/. Zakładam, że nie da się już tego zmienić :/... eh... 1.Half-life (+3) 2.StarCraft (+2) 1.Grand theft auto : San Andreas (-3) - gra która nie zmienia się już tyle czasu :/ 2. Seria Commandos. (-2) Teraz pytam - CO DO CHU...by robi na tej liście MARIO? Przecież Mario nie jest grą na PC! Nie ma ani jednego prawdziwego, oryginalnego Maria na PC. Domagam się usunięcia tej gry z listy, bo z tego co mi wiadomo, wybieramy Grę Evah NA PC. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Driger Opublikowano 9 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2008 Hmmm... to znaczy że mam zagłosować jeszcze raz? Mozecie dopisac tytuly , zmienic , moze tez pozostac , glosy bede liczyl minimum z jedna gra dodatnia , jedna ujemna , sory no ale niech bedzie do 3 gier , jak ktos nie bedzie chcial 3 to zawsze moze pozostawic po 2 typy , Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 9 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2008 Zmienione typy: Worms (1) - +3 (dwójka i trójka były OK, ale do jedynki mam większy sentyment) Myst - +2 Dyna Blaster - +1 --- Elastomania - -1 (co to tu robi?) Ragnarok Online - -2 (mam do niej uraz, nie chcę pisać dlaczego) World of Warcraft - -3 (MAKE LOVE, NOT WARCRAFT) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 9 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2008 Zedytowalem swoj pierwszy post... Jak cos to: Starcraft: Brood War +3 Starcraft +2 Heroes of Might and Magic 3 +1 Gothic -1 Gothic 2 -2 Catch the clown -3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 9 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2008 +3 - Fallout 2 +2 - Planescape: Torment +1 - Civilization 4 -1 - Pasjans ;/ -2 - Pinball ;/ -3 - Windowsowe kierki ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 9 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2008 HoMM III (+3) GTA III (+2) The Neverhood (+1) Wolfenstein 3D (-1) Diablo II (-2) Starcraft (-3) Dlaczego na liście znalazło się spore? Przecież ta gra jeszcze nie wyszła... ;x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Driger Opublikowano 9 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2008 Cytat z poprzedniego topiku... otóż gra wszech czasów - inaczej gra która zmieniła wizerunek gier na zawsze. Co to znaczy? A no to, że gra wszech czasów to nie jest kwestia opinii, tylko faktów. Cholera! W poprzednim topiku pomylilem Half-life z Halo :/. Jak mogłem pomylić tak ważną w historii gier grę z takim rasowym nic nie wprowadzającym Shooterem :/. Zakładam, że nie da się już tego zmienić :/... eh... 1.Half-life 2.StarCraft 1.Grand theft auto : San Andreas - gra która nie zmienia się już tyle czasu :/ 2. Seria Commandos. Teraz pytam - CO DO CHU...by robi na tej liście MARIO? Przecież Mario nie jest grą na PC! Nie ma ani jednego prawdziwego, oryginalnego Maria na PC. Domagam się usunięcia tej gry z listy, bo z tego co mi wiadomo, wybieramy Grę Evah NA PC. Pablo przeciez jest Mario DOSowe na Pc :P , fakt to jest badziew w porownaniu z konsolowymi gierkami z tej serii , no ale i tak nikt pewnie nie zaglosuje , heh :P Dopisalem Half-Life , w sumie to przeciez zabawa , a taka lekka zmiana nie powinna duzo zmienic. Mam nadzieje ze juz jest wszystko dobrze . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi