exp Opublikowano 22 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2016 Przemek the Gołąb to gra komputerowa gatunku platformówka i nie tylko. Wcielamy się w niej w tytułowego gołębia o imieniu Przemek. Nie jest to jednak zwykły gołąb, Przemek jest bowiem genialnym wynalazcą. Pewnego dnia skonstruował on radioodbiornik przechwytujący sygnały z przestrzeni kosmicznej. Traf chciał, że akurat przechwycił on transmisję złych robotów z kosmosu, z której wynika, że zamierzają oni zniszczyć Ziemię! Przemek czym prędzej buduje więc pojazd kosmiczny i wyrusza powstrzymać najeźdźców. W grze podróżujemy po różnych planetach, pokonujemy zarówno złe roboty, jak i przedstawicieli lokalnej fauny oraz niweczymy plany inwazji na nasz dom. W finale czeka nas oczywiście emocjonujące starcie z owianym tajemnicą głównym złym. 4 planety do eksploracji albo i więcej Sekcje platformowe i inne takie Rozmaite sekrety do odkrycia Mnóstwo kosmitów i robotów do pokonania Może nawet skończę Autorzy:Programowanie: jaFabuła: jaGrafika: jaMuzyka: ja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 22 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2016 Wow ale to jest miłe dla oka. Ta lokacja z 2 screenu mi się bardzo podoba, trochę mi przypomniało Adams Family z NESa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sutikku Opublikowano 22 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2016 Mnie trochę bije w oczy ten pierwszy screen, no ale drugi już ładniutki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 22 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2016 Dziwnie w jednym poście widzieć swoje imię tyle razy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 22 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2016 Mnie trochę bije w oczy ten pierwszy screen no niestety grafika nie będzie mocną stroną gry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzjel Opublikowano 22 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2016 Ej. Wygląda to dobrze. Kiedy będzie można chociaż pierwszą planetę zbadać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 23 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 trudno powiedzieć. pracuję nad tym mocno nieregularnie, poza tym klasa maturalna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 23 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 Zaanimowałeś gołębia? Pokaż gifa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 23 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 23 Lutego 2016 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 na tym ostatnim screenie co wrzuciłeś wygląda to spoczko, estetycznie ten pierwszy najgorszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 23 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 Skrzynki do dupy, psują trochę. W tych jaskiniach skrzynki to jedyny element na którym widać outline. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sutikku Opublikowano 23 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 no mi w pierwszym screenie się nie podoba tylko ta kolorystyka, a skrzynki może zrób ze trzy wersje i zamiennie ich używaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 23 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 Musze sie zgodzić, wersja trzecia bardzo atari n shit. Pierwszy screen taki meh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 23 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 no pierwszy screen może nie wyszedł zbyt kameralny. ale co jest złego w tej kolorystyce? a skrzynek są różne rodzaje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 23 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 Raczej mnie chodzi że 3ci screen wyciska z minimalizmu. Masz rozpoznawalne kształty obiektów, ale sa minimalistyczne, proste. Nawet sama teksturka ziemi/skał korzysta z koloru tła, ograniczając się efektywnie tylko do koloru skały. Na tym pierwszym spójrz na samego grzybka w prawym górnym rogu i masz dość. Edit: Ale kolorystyka pierwszego też taka trochę niepewna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sutikku Opublikowano 23 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 mi chodzi o te jaskrawe kolory, ale nie wiem czy nie mam zwiększonego nasycenia kolorów w monitorze tak w sumie. Bo ten drugi, niebieski to mi się akurat podoba bardzo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 23 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 grzybek faktycznie jest zesrany, nie wiem, jak mogłem na to nie zwrócić uwagi xd dzięki za sugestie. postaram się popoprawiać, co trzeba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 23 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 Różowy do czerwonego nie pasuje, pobaw się tym http://paletton.com/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 23 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 to jest raczej purpurowy, a jego z czerwonym można łączyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 23 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 Krzak typowa magenta, ale trawa róż jak nic. Może jako jedyny masz dobre kolory na monitorze, a może jako jedyny masz złe, w każdym razie, większość widzi róż Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 23 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 może dlatego, że mam brightness na 0 i contrast 40 nowa skrzynia nowa trawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 23 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 O teraz skrzynia gites Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 23 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 Myślę trawa jeszcze ciemniejsza by się przydała. A skrzynki lepsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 23 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 mój pierwszy raz into gify: oraz, mam nadzieję, że już finalna kolorystyka: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sutikku Opublikowano 23 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 Ponarzekałbym jeszcze, ale przypomniałem sobie jakie ja robię graficzki do gier xd Jest chyba dobrze. Ale może dodaj tym żółtym wężom języki i oczko, taka propozycja, sam nie wiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 23 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 Schludnie to wygląda powiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Penguin Opublikowano 23 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 Grafika tak na szybko, ale fajnie to wygląda razem xD. Trochę polepsz grafikę Przemka, i coś zrób, że zamiast zielonej szyi, zrób mu jakiś szalik, tak żeby wyglądał B) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzjel Opublikowano 23 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 Czy Przemek umie latać i robić to co ptaki robią najlepiej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 2 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2016 Czy Przemek umie latać jeszcze nie, ale prace w toku pierwszy poziom (hud obecnie w trakcie przebudowy, dlatego taki wybrakowany) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzjel Opublikowano 2 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2016 Ten "Ślimak/kosmita?" JEST. SUPER. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi