Japanstache Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Tytuł: Bitline Miami Gatunek: turowa masakra strategiczna z lotu ptaka Opis: Wcale nie inspirowane inną lepszą grą, zakładamy gumowe maski i bijemy rosyjską mafię. Wszystko na czas. Nikas widział, grał i powiedział, że na alfę spoko. Autorzy: Programowanie: ja Fabuła: NO NIE WIEM :)))))))))))) Grafika: paint Muzyka: https://soundcloud.com/panstach/bitline-miami/s-HY2FV Screeny: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 przypomniałeś mi, że hotline miami 2 mi nie pójdzie bo mam winxp teraz będę smutny mam nadzieję, że jesteś z siebie zadowolony ot: wygląda fajnie, muzyka fajna, ale tę siatkę mógłbyś wywalić. hotline miami to moje top15 gier, więc się trochę jaram. mechanika jest podobna? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 jakiś nieoficjalny fix wyszedł i podobno już śmiga pod XP mechanika jest zupełnie niepodobna i bardziej przypomina rozbudowane warcaby niż hotline miami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 GDZIE TEN CHOLERNY DOWNLOAD?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Funny fact: gra nigdy nie wyjdzie. xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 ^prawda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Cicho bo go znowu spłoszysz Nikas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 jakiś nieoficjalny fix wyszedł i podobno już śmiga pod XP cieszyłem się jak głupi, ale mi nie działa :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szmalu Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Dej neomskulla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 wygląda trochę jak hotline miami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Zagrałbym w alfę, ładnie wygląda. Ale serio, design z Hotline Miami można przerobić na miliard sposobów mniej kojarzących się z rzeczoną gierką a zachowujących klimat, tak żeby nie było plagiatu, ale wciąż była inspiracja do roboty. Propsy za minimalizm, gra ma teraz dwa razy większe szanse na ukończenie (czyli jakieś 0.2%) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 nono, specjalnie nie ruszam grafiki bardziej, żeby w razie czego wszystko podmienić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 fajna żaba maska, a reszty nie oceniam, hotline sriami mi sie nie podobał poza muzyką, która jest kozacka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 parę ładnych screenów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 >ładnych XDDD edit: nie no spoko jest, ale palemka tekst zasłania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 napisał "parę screenów", a nie "para screenów" parę: "(1.1) kilka; niewielka liczba czegoś" ~wikisłownik i co łyso ci e: edytnął post Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Ej, ale sądząc ze screenów to będzie dokładna kopia Hotline Miami z tą tylko może różnicą, że w creditsach ktoś inny ;/ Mam rację? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 fajna strzałka memiczna anty :) Ed: Korodzik, gdzieś wyżej tłumaczyłem, że rozgrywka jest zupełnie niepodobna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 No pograłem i przyznam że bardzo satysfakcjonująca gra, mechanika jest bardzo prosta, jak to już tutaj japan pisał strategie są trochę warcabowe. Ale to nie jest jakaś ujma, bo z dodatkiem róznych przeszkadzajek typu ruchome lasery (też poruszające się turowo) gra staje się dużo bardziej złożona. To dobrze rokuje na przyszłość - można naprawdę fajne mechanizmy uzyskać jak się dobrze pokmini. No i spoczko klimacik, grafika taka że jak się długo patrzy to można się zachwycić (nie dlatego że ekran się rusza na boki). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Ed: Korodzik, gdzieś wyżej tłumaczyłem, że rozgrywka jest zupełnie niepodobna. Rzeczywiście, wybacz. Nie doczytałem. (A tak w ogóle to co się dzieje z Neon Skull? Też gra w stylu HM, czyżby Bitline Miami to jakiś projekt poboczny?) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 co się dzieje z Neon Skull? Niech on najpierw powie co się dzieje z herbacianą rewolucją :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 no dobra, kto czeka na demo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 powiedzmy, że czekam, ale nie mam pojęcia czego się spodziewać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 ja bardzo, podobnie jak na neon skulla i dungeons&dungeons Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 A ja tak sobie czytam i czytam i zastanawiam się czemu to się nie nazywa Gridline Miami? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Tschekam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 do neon skulla to to startu nie ma, ale jeśli prawdopodobieństwo że wyjdzie jest o jakieś 2% większe to może być fixedsys zawsze seksi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2015 sporo kombinowania ale efekt przepyszny :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2015 do neon skulla to to startu nie ma, ale jeśli prawdopodobieństwo że wyjdzie jest o jakieś 2% większe to może być fixedsys zawsze seksi 2*0=0 xDDDDDDDDDDDDD ps. nieważne że 0+2 wtedy nie pośmieję się ze stasia. :/// Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2015 ^ XD mały apgrejd grafik, specjalnie dla antego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi