Kofel Opublikowano 25 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2007 Witam! Daje tu ładny choć nie opisany przykład fizyki piłki nożnej z osią Z! (jest to mój drugi przykład). Pracowałem nad nim około 30 minut (chociaż większość z was zrobiła by to w 5 min). Klawiszologia: -D - podkoszenie (siła), puszczając kopiemy. - f2 - dodajemy moc kopnięcia - f3 - odejmoujemy to co wyżej -ENTER- Wracanie na domyślną pozycję! Update!: Dodano kopanie do bramki z odbijaniem od słupków itp. Next UPDATE!: -Dodane boisko -Piłka nie może wylatywać za bramkę (chyba) -Wyświetlanie metrów :sp_ike: (chyba nie prawidłowe) -Mniejsza piłka, przy wyskokościach. Thx. Micanser Oto link! Pozdrawiam, Iv!n. :bye1: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 25 Marca 2007 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2007 fajne, szkoda, że tylko leci w górę a nie można jej np. kopnąć, bo wtedy byłby to wspaniały przykład. Ale efekt - bardzo dobry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 25 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2007 Dzięki. Kopanie zrobie, wraz z piłkarzem. Dziś powinienem zrobić. Kopanie zrobiłem jeszcze wcześniej tylko jakoś mi się nie podobało i usunełem xD. Pozdrawiam, Iv!n. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 25 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2007 Super ci to wyszło :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zychu Opublikowano 25 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2007 dobry przyklad nie jest zly :P innym slowem jest gut :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 25 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2007 OK! Wprowadziłem mały update. Dodałem strzelanie na bramkę! Pozdrawiam, Iv!n. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 25 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2007 fajne ale bez sensu jest to że piłka wytraca prędkość i po zatrzymaniu sie w powietrzu dopiero spada... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 25 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2007 Ściągnełeś update? Heeeeh, mówiłem na GG, że poprawione! Pozdrawiam, Iv!n. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 25 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2007 Bardzo dobre, więcej takich przykładów :thumbsup: Jednak piłka nie powinna robić się większa, ponieważ nie patrzymy z góry tylko bardziej z boku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 25 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2007 Thx, chociaż z tą piłką prawda, z deka powinno się tylko powiększać. Zaraz zmienie i dam update! Pozdrawiam, Iv!n. EDIT: Ok jest update! Bugfix! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rryk Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2007 wiesz co zrób z tego coś a'la fifa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elvis Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Kur** ######*** fajne ######st* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxpayn Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Kur** ######*** fajne ######st* :ban: :ban: :ban: wracajac do teamtu to przyklad bardzo fajny.Oby bylo wiecej takich przykladow <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Kur** *** fajne st* Myślisz, że jak używasz gwiazdek to już jest dobrze? Czy nie znasz innego słownictwa, którym możesz wyrazić swoje zadowolenie czy po prostu zawsze bluzgasz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Myślisz, że jak używasz gwiazdek to już jest dobrze? Czy nie znasz innego słownictwa, którym możesz wyrazić swoje zadowolenie czy po prostu zawsze bluzgasz? Offtop! Warna mu XD Aby nie robic offtopu jak zly, okrutny, podstepny Ranmus. "Fajny przyklad" A tak na serio, to ciekawi mnie czy jakis noob ktory bedzie tak glupi aby podac sie za autra, bedzie potrafil obslugiwac ten silnik/przyklad. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Adster Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Doskonały przykład na to, że 80% exampla to pomysł, a 20...kierowca :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasterz Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Bardzo fajny przykład. Zrób z nim jakąś fajną grę i będzie git. :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2007 @up Co do gry to mam za zapleczu dysku gotowe strzelanie z karnych (lub wolnych jak kto woli) ale nie publikuje bo to gniot ;pp. Pozdrawiam, Iv!n. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luksor Opublikowano 1 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2007 super przykładzik! :) 10/10 :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisieK-GM Opublikowano 17 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2008 Sory ze odswiezam, ale link nie dziala :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 18 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2008 no właśnie,wrzuć na nasz uploader a nie :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi