M1513Q Opublikowano 23 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2008 Potrzebuje zolnieza ktore bedzie sie obracal o 360 stopni za myszka skad moge takiego wziac? albo kto mogl by mi takiego zrobic? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 23 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2008 "bedzie sie obracal o 360 stopni" obrócić możesz w edytorze za pomocą prostej funkcji na pasku: Animacja => rotate => clockwise :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 23 Lutego 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2008 image_angle ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M1513Q Opublikowano 23 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2008 image_angle ? ok tylko ze nie mam zarejestrowanej wersji... a dalobysie to jakos ominac? a jesli chodzi o rotate to ok ale to trzeba obracac co jakies 5 stopni to wyjdzie duzo obrazkow a potem i tak trzeba je jesczze scala a ta grafika obracana sie znieksztalca bo prubowalem ;( EDIT: Ja potrzebuje żołnierza coś na wzór takiego jaki jest w grze "Zaraza" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sirluki Opublikowano 24 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 ok tylko ze nie mam zarejestrowanej wersji... a dalobysie to jakos ominac? a jesli chodzi o rotate to ok ale to trzeba obracac co jakies 5 stopni to wyjdzie duzo obrazkow a potem i tak trzeba je jesczze scala a ta grafika obracana sie znieksztalca bo prubowalem ;( EDIT: Ja potrzebuje żołnierza coś na wzór takiego jaki jest w grze "Zaraza" Nie wiem o co ci chodzi, ale masz tutaj grafikę obrotu żołnierza o 360*: Pobierz: Zółnierz.gif A tak poważnie to bez zarejestrowanej wersji GM nie zrobisz nic porządnego... :huh: Pozdro :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 24 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 W edytorze grafik jest funkcja obracania. Kiedy robiłem pierwszego Shoballa na niezarejestrowanym, to musiałem jej użyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M1513Q Opublikowano 24 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 dzieki Sirluki ale nie masz tego juz zlaczonego? bo jest troszke roboty z tym laczeniem... jak masz to muglbys mi dac? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilek Opublikowano 24 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 jest prostszy sposob! :D new sprite -> edit -> file -> create from strip :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 24 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 dzieki Sirluki ale nie masz tego juz zlaczonego? bo jest troszke roboty z tym laczeniem... jak masz to muglbys mi dac? Skopiuj do GM-a i użyj tej głupiej funkcji rotate w edytorze animacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sirluki Opublikowano 24 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 dzieki Sirluki ale nie masz tego juz zlaczonego? bo jest troszke roboty z tym laczeniem... jak masz to muglbys mi dac? Trzymaj jako .gif - włącz GM, dodaj nowy sprite i otwórz ten plik. Będziesz miał 70 obrazków żołnierza obracanego o 360* i nie musisz tego wycinać. Pozdro :) @DOWN: Propaganja: w takim razie tylko pogratulować :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 24 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 A tak poważnie to bez zarejestrowanej wersji GM nie zrobisz nic porządnego... :huh: Pozdro :) nie dam sobie ręki uciąć, ale BACK1 chyba powstał na wersji nie zarejestrowanej. sorry za offtop Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M1513Q Opublikowano 24 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 "Kamilek" a zrobił bys mi to? bo ja tego nigdy nie robilem i mi krzywo wychodzi..., "Sirluki" a ten gif co dales na ta sronke to nie dziala, nie ma tam tego mogl bys to dac na inny hosting? EDIT:ok dzikei juz dziala ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shockah Opublikowano 27 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi