Zakol 0 Napisano 29 Sierpień 2005 Tymon, dawaj!! :) Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Tymon 4 Napisano 29 Sierpień 2005 http://www.bronx.gaa.pl/pic.jpg Proszę :] Sorry za jakość ale zdjęcie jest dość stare. EDIT Wiem widok zabija xD Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
SLy 7 Napisano 31 Sierpień 2005 Dats mi ;) mniej więcej... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Bartek (Kamrat) 0 Napisano 1 Wrzesień 2005 Kurde wszyscy jacyś opaleni. Nie ma nikogo bladego jak ściana? (tak jak ja)... Bladzi rulz! :P Reszta to cyce :P Kto jeszcze przedstawi się w formie ludzika z SP? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
dziadekkleofas 0 Napisano 1 Wrzesień 2005 http://www.bronx.gaa.pl/pic.jpg Proszę :] Sorry za jakość ale zdjęcie jest dość stare. EDIT Wiem widok zabija xD <{POST_SNAPBACK}> Właśnie przyczyniłeś sę do śmierci przyszłego artysty xP. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Marmot 4 Napisano 1 Wrzesień 2005 Ja się przedstawię (niezabardzo to mnie przypomina, bo generatorek nie miał fajnych opcji, min. nie było fajnych okularów przeciwsłonecznych i żadnych fajnych napisów na koszulę więc kijowo wyszło): Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Bartek (Kamrat) 0 Napisano 2 Wrzesień 2005 Zmieniłem się przez ten czas. Ściąłem włoski... lepiej mnie widać... ludzie uciekają :P Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Zakol 0 Napisano 2 Wrzesień 2005 A to podobno ja jestem... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Marmot 4 Napisano 2 Wrzesień 2005 Co to, wszyscy z tego samego generatora korzystają xD ? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Bartek (Kamrat) 0 Napisano 3 Wrzesień 2005 Heh, generator rox :) Tyle, że w moim nie ma koszulki/napisu na nią "Bastard" :) South Park Studio 2 or something... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
-[PhariseuS]- 1 Napisano 14 Październik 2005 A mnie lepiej by przedstawił filmik, niż zdjęcie :P http://dhost.info/giercyklopedia/national.avi - pierwsza krótka produkcja National Gayographic, w roli wisielca ja, w roli kata jedna ciffka, w roli statystów statyści, w roli tła Wzgórze Wawelskie... aha, potrzebne są do tego najnowsze kodeki DivX. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
fatalna_jendza 0 Napisano 27 Listopad 2005 Nom daj je na avatara. A tak w ogole czemu "Fatalna jendza" (na dodatek z bledem) a nie ulcia? Remx: Spoko, wystarczy, ze wyostrzymy w photoshopie. :] <{POST_SNAPBACK}> Nie Fatalna jendza tylko fatalna_jendza :-) mój nick tak się pisze po prostu :-) Zaczęło się od tego, że w większości serwisów nie można dawać polskich literek, a "jendza" już lepsze jest niż "jedza". A co do mojego imienia NIE CIERPIĘ GO!!! To nie ja robiłam to zdjęcie, ale pewien fotograf na przedstawieniu. Akurat, gdy się odwróciłam. :( Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
bigshark 0 Napisano 27 Listopad 2005 @Jendza: Ja mam twoje zdjęcie twarzy, moge je tu pokazać?? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
fatalna_jendza 0 Napisano 27 Listopad 2005 @Jendza: Ja mam twoje zdjęcie twarzy, moge je tu pokazać?? <{POST_SNAPBACK}> A skąd je masz? Jeśli jest prawdziwe (akurat :P), to nie pokazuj :D Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Cobra 0 Napisano 27 Listopad 2005 Oj Bigshark ty ped... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
dziadekkleofas 0 Napisano 27 Listopad 2005 Oj Bigshark ty ped... <{POST_SNAPBACK}> ...ofilu? ;p Ciiii... bo znowu będzie tak jak kiedyś że ktoś powiedział na kogoś pedofil i była afera na cały GmClan (bigshark mi to mówił bo ja tego nie pamiętałem... i nikt inny chyba nie pamięta ;ppp) Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
bigshark 0 Napisano 27 Listopad 2005 heh, ojeju weszłem na profil jendzy zobaczylem strone dommową , bo chciałem sie dowiedziec o pierwszej polskiej game makerowczyni (heh) i było tam zdjęcie i chciałem wam dać linka. Ale nie dam wam bo jendza nie wyraziła tak zwanej (tzw) zgody. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Vardi 0 Napisano 27 Listopad 2005 A co to za problem wejść na stronę domową której adres można znaleźć w profilu i poszukać zdjęcia ? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
fatalna_jendza 0 Napisano 27 Listopad 2005 No to jeśli komuś będzie zależało na moim zdjeciu, to sobie wejdzie i zobaczy :P Teraz wiecie, że mój nick do mnie pasuje :D Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Zakol 0 Napisano 27 Listopad 2005 To zdjęcie, mniemam, mało aktualne? :huh: Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
fatalna_jendza 0 Napisano 27 Listopad 2005 Moje? To na moim www jest bardziej aktualne od tego, które wcześniej dałam :-) I tak już mam dłuższe włosy, bo odkąd ścięłam, trochę mi odrosły :P Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
2QL4SQL 0 Napisano 27 Listopad 2005 Dziewczyna tworząca gry? No no no... żadkość. Coś ostatnio ich coraz więcej (na jednym takim forum o tworzeniu gier zarejestrowały się w listopadzie aż dwie :P ). Jutro sobie zrobię zdjęcie... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Maximal 0 Napisano 28 Listopad 2005 Ha, a wyobraźcie sobie, że u mnie w klasie jest jedna dziewczyna która zna HTML i robi szablony na bloga! Normalnie szok ;) Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
2QL4SQL 0 Napisano 28 Listopad 2005 Heh, ja też mam taką w klasie, poza tym w szkole są jeszcze 2 i jeszcze jedna z innej szkoły. Na pewno jest jeszcze więcej. Ale PHP żadna nie zna. I innych j. prog. też. No, i poza tym robią szablony na blogi - żadko na WWW. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Maximal 0 Napisano 28 Listopad 2005 hm... szablony na bloga to najczęściej babska robota :P Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Marmot 4 Napisano 28 Listopad 2005 Szablony na blogi, to najprostsza forma layoutów stron i można się na nich świetnie uczyć webdesignu :P . Ja też zaczynałem od drobnych szablonów na blogi i przeszedłem na strony :P . Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
fatalna_jendza 0 Napisano 28 Listopad 2005 Ha, a wyobraźcie sobie, że u mnie w klasie jest jedna dziewczyna która zna HTML i robi szablony na bloga! Normalnie szok ;) <{POST_SNAPBACK}> Ja też się w tym mniej więcej orientuję :P:P I mam w klasie dwie koleżanki umiejące i jeszcze jedną, która tak sobie się na tym zna. A niedługo już cała klasa będzie umieć, bo zajmiemy sie tym na infie :D A co do tworzenia gier to trochę się ostatnio rozleniwiłam :D Coraz większa sensacja tu przeze mnie :lol: Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Tymon 4 Napisano 29 Listopad 2005 Taki mały off. Szczerze mówiąc to infa w szkole jest błędem (4-6 podstawówki i gimnazjum). Przez 2 lata męczyłem mistrza klawiatury, 1 rok poświęciliśmy na obsługę kalkulatora no i jeszcze 1 roczek na HTML (z czego wpajali mi same głupoty). Pamiętam że jakiś czas uczyliśmy się obsługiwać painta :P Teraz w liceum mam worda i exela, nie narzekam teraz :] Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Zakol 0 Napisano 29 Listopad 2005 2nd offtop: U mnie 4 klasa to budowa komputera i włączanie tej maszyny, 5 klasa - paint i word, 6 klasa - word i troche excela, 1 gimna - word ( <_< ), 2 gimna - budowa algorytmow ( :D ) i excel, no i 3 (teraz) wnikanie w budowe algorytmow i pisanie tych prostszych... A HTML to w szkole jak narazie temat tabu :P Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
fatalna_jendza 0 Napisano 29 Listopad 2005 A u mnie infa była od szóstej klasy i najpierw był paint, potem kalkulator, potem chyba edytor tekstu, potem baza danych, a teraz arkusz kalkulacyjny, i jak to skończymy, pani obiecała HTML ;-) Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach