I am vader 74 Napisano 15 Wrzesień 2014 Kogoś kto się nazywa Pistoletov spodziewałbym się z zakoltunioną brodą i podkrążonymi oczami. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Nikas 63 Napisano 15 Wrzesień 2014 Próbowałem dokładnie tak jak pisałeś. Jednak poległem. :x Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Sutikku 2 Napisano 16 Wrzesień 2014 Jeśli ja dałem radę zrobić coś brodo i oko podobnego w 2 minuty, to czemu miałbyś nie dać rady ;P Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Borek 26 Napisano 16 Wrzesień 2014 Podobne trochę do mojego Flying Cube :) Zresztą wszystkie gry Flappy birdowe są podobne do siebie :D Swoją drogą od kilku dni pracuję nad Drunken Rat, jakieś fatum na alkoholowe gry czy co? :D Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Nikas 63 Napisano 16 Wrzesień 2014 Rzecz w tym, że w Flying Cube lata się jak w Flappy Bird, a w Pistoletovie nie. W mojej grze latasz sinusoidalnie i klikając w ekran zmieniasz kierunek lotu. Co do alkoholu, hm.... :P Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Borek 26 Napisano 16 Wrzesień 2014 Rzecz w tym, że w Flying Cube lata się jak w Flappy Bird, a w Pistoletovie nie. W mojej grze latasz sinusoidalnie i klikając w ekran zmieniasz kierunek lotu. Co do alkoholu, hm.... :P Tak jak w Drunken Rat w takim razie, tylko widok z góry :) Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Nikas 63 Napisano 16 Wrzesień 2014 Dwie gry w których lata się tak samo z Drunken w nazwie. Wat. :X Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Borek 26 Napisano 16 Wrzesień 2014 Dwie gry w których lata się tak samo z Drunken w nazwie. Wat. :X Nom... w DR jest tylko ta różnica, że ten standardowy kierunek co jakiś czas się zmienia, czasami ciągnie szczura na lewo, czasami na prawo i trzeba odpowiednio korygować :) Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
ANtY 169 Napisano 16 Wrzesień 2014 Rzecz w tym, że w Flying Cube lata się jak w Flappy Bird, a w Pistoletovie nie. W mojej grze latasz sinusoidalnie i klikając w ekran zmieniasz kierunek lotu. tylko winny sie tumaczy, ukradueś to sie przyznaj <_< Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Nikas 63 Napisano 16 Wrzesień 2014 Przyznaję się. :( Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
exp 33 Napisano 16 Wrzesień 2014 tylko winny sie tumaczy i wyjątek potwierdza regułę pamiętaj Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Nikas 63 Napisano 19 Wrzesień 2014 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Zombie-Games 0 Napisano 19 Wrzesień 2014 ######oza <3 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
I am Lord 94 Napisano 19 Wrzesień 2014 Oczywiście nes musi być xD Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Nikas 63 Napisano 19 Wrzesień 2014 No tak jakoś. :P Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
I am vader 74 Napisano 19 Wrzesień 2014 Nes to to nie jest, moze snes, ale nie nes. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Nikas 63 Napisano 19 Wrzesień 2014 To jest NES. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
I am vader 74 Napisano 19 Wrzesień 2014 NES obsługuje 3-kolorowe sprite'y. Paleta NES. Wykonanie SNES. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Czarny Ass 0 Napisano 19 Wrzesień 2014 Akurat bredzisz I am vader co do tych kolorow (sry, nie przeczytalem ze chodzi o sprity), co nie zmienia faktu, ze te wszystkie gierki Znikasow i Jaklubow wygladaja jak SNES, nizeli jak NES. ;) Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
I am Lord 94 Napisano 19 Wrzesień 2014 Chodziło o przelatującą konsolę pośród asteroid na początku gifa, ślepaki xDDDDD Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
I am vader 74 Napisano 19 Wrzesień 2014 Chodziło o przelatującą konsolę pośród asteroid na początku gifa, ślepaki xDDDDD Cieszę się, że nie ma już tego tematu o forumowych failach i ciętych ripostach bo bym tam trafił. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Zombie-Games 0 Napisano 21 Wrzesień 2014 A tak w ogóle to kiedy ta giera wyjdzie na świat ?? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Nikas 63 Napisano 21 Wrzesień 2014 Październik. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Zombie-Games 0 Napisano 22 Wrzesień 2014 No to pozostaje czekać :D Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Nikas 63 Napisano 3 Listopad 2014 Pistoletov został wydany na Google Play! HEHEPOBIERZCO Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
ANtY 169 Napisano 4 Listopad 2014 nejn wiedziałem, że to uzjel też robił anyways, sciagnalem i wystawiłem piąteczkę grafa jest spoko, gameplay do mnie nie przemawia Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Nikas 63 Napisano 4 Listopad 2014 CIEMNIE INTERESY. Dzięki. :rolleyes: Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Zombie-Games 0 Napisano 4 Listopad 2014 No własnie wbilem na gmclan i zobaczylem twoją giere! Nawet kolegom z klasy sie ona podoba! Ale te reklamy wstawić musialeś co !?! Ale i tak masz 5 gwiazdek :D A tak w ogóle to gra powinna wyjść w październiku a nie w listopadzie kolego ^_^¦¦¦ Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
TeeGee 18 Napisano 4 Listopad 2014 Pograłem i całkiem spoko twist na Flappy Birda. Przyjemnie się gra. Będzie co w metrze klikać. :) Przeszkadzały mi trzy rzeczy: - Mało jasna jest ta mechanika z powerupem, jak na grę typu pick up & play. Brakuje też jakiegoś timera ile mi jeszcze zostało czasu. Może ten pasek powera powinien stopniowo zanikać? - Grafa jest trochę za mało kontrastowa. Grając w jasnym świetle musiałem się bardzo skupiać, żeby odróżnić tło od przeszkód i statku. Weź poprawkę, że to mobile i podbij nieco czytelność. - Nie wiem po co zbieramy tych astronautów i takie tam. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Nikas 63 Napisano 4 Listopad 2014 Ok, dzięki za feedback. Astronautów itd. za dodatkowe punkty, nie trzeba jednak, to tylko dodatek. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach