Tymon Opublikowano 3 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2008 Głosujemy tutaj! Aż 9 gier, kurcze. =) Pozwolę sobie jeszcze dodać opis do mojej gry:Sterowanie odbywa się za pomocą myszki. Prawy przycisk strzał zwykły, lewy strzał rakietami. Ctrl włącza/wyłącza turbo, a spacją robi się "pchnięcie". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 3 Lutego 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2008 Kryptoreklama :whistling: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 3 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2008 Maruda. <_< Po prostu nie wyrobiłem się z dopisaniem tego do gry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 3 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2008 Tymon, niby fajne... ale nudne jakieś to, brak polotu :/ Aczkolwiek wróżę ci zwycięstwo :D Moim zdaniem najlepsza gra, gra w którą grając nie czułem żę gram w jakiegoś głupiego shot 'em upa, a w porządną realistyczną grę, była gra copconaco - po prostu wymiata :cool2: Masz mój głos co?po co?na co? Btw czemu część gier ma grafę NIE robioną przez twórcę? Zdyskwalifikować ich! ;O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 4 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2008 Tymon czemu twoja gra nie działa wyskakuje błąd :crying: buuu A głos na copoconaco gdyby nie twój błąd Tymon to bym na Ciebie zagłosował :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Marcelot Opublikowano 4 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2008 [...]gdyby nie twój błąd Tymon to bym na Ciebie zagłosował :) A skąd wiasz? :] Nie głosuję bo nie mam winrar'a zainstalowanego, więc nie zobaczyłbym wszystkich gier Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 4 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2008 Grela, o treści? Po za tym nie mógł wyskoczyć bo wyłączyłem pokazywanie błędów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyberdog Opublikowano 4 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2008 nie mógł wyskoczyć bo wyłączyłem pokazywanie błędów. Grela, przyznaj się, nie chciało ci się ściągać, co? ;) Rzeczywiście, gra copoconaco jest po prostu kosząca. Głos na niego :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaistlinBlackRobe Opublikowano 4 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2008 Głos na copoconaco. @Tymon: Ładuje się bardzo długo i to sterowanie takie jakieś. Mialem uczucie, że chwilami trace nad ziomkiem kontrolę. Btw czemu część gier ma grafę NIE robioną przez twórcę? Zdyskwalifikować ich! ;O Jeśli chodzi o mnie to sam zrobiłem tego BLMa(inne grafy też) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamciog Opublikowano 4 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2008 Mnie najbardziej spodobała się gra copconaco :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubx Opublikowano 4 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2008 Głos na Tymona: Bardzo ładnie wykonana gra, ale po chwili staje się nudna i żmudna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 4 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2008 Głos na Tymona, fajna gra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beczo Opublikowano 4 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2008 A ja mam pytanie ! Na wskroś złe aczkolwiek interesujące :D Dlaczego gry nie przechodzą przez swoistą cenzurę, pod wzg. graficznym ? No bo niby w regulaminie jest napisane że nie można używać obcych grafik ... A tu widzę że kilka gier takowe obce grafiki posiada :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sasuke Uchiha Opublikowano 4 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2008 a kiedy będzie dalej ta tura i jaki temat bo chce spróbować zrobić grę :D I przysięgam że to będzie moja gra!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Driger Opublikowano 4 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2008 I przysięgam że to będzie moja gra!! XD Gierka Beczo mi przypomniala czasy spedzone na atari <3 No ale glos wedruje na Copoconaco , gra , fajna , nie znudzila mi sie szybciej od pozostalych , i wogole dobre wrazenie robi . Edit : ale zacieta rywalizacja miedzy Tymonem a copoconaco . :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 4 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2008 copoconaco. Dobry pomysł i przyjemnie mi sie grało. No i nie nudzi się AŻ tak szybko xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zychu Opublikowano 4 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2008 No w gre Tymona se dłudziej pogierczyłem ale zagłosuje na ktopoconakogo bo Tymona nie lubie :F I dlaczego znowu mi nikt nie powiedział o tej turze? ;o edit: O~O ale mam mało kwadracikUF pod avatarem. xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 5 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2008 A ja oddaje głos na Tymona... Jego gra jako jedyna mnie wciągnęła na dłużej... :] P.S. Sry, że tak późno... :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 5 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2008 Czy nie powinno strzelać się do obiektów nadlatujących z góry ekranu? (tymn zrobił inaczej) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 5 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2008 To mnie w takim przypadku Max zdyskwalifikuje, co to za karabin. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
copoconaco Opublikowano 5 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2008 Oczywiście gra wcale nie musi łudząco przypominać SI - rozgrywkę można ukazać np. w rzucie izometrycznym, czy też w widoku z boku jak w dość znanym Space Impact'ie. -wiec chyba nie bedzie problemu... zeby nie bylo ze glosowalem na siebie, moj glos poszedl na Tymona :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 7 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2008 gdyby nie twój błąd Tymon to bym na Ciebie zagłosował Grela kłamco... 1. Przyznaj się - nie chciało ci się ściągać. Niemożliwe, że wszystim działa a u ciebie błąd. 2./ Nawet jakbyś mówił prawdę - skąd wiesz, że byś właśnie na niego zagłosował? Skoro nie wiesz, jak jego gra wygląda? Dlatego, że liczysz, że odejmie ci warna? Grela ostatnio taki "miły" - nawet ma sygnaturkę z avatarami adminów - bo liczy, że mu warna odejmą. PS: Jakbym jeszcze mógł - to głos poszedłby na Tymona :P Edit: O kapeczkę odświerzylem temat :P E to tylko 2 dni xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morrighan (AoM) Opublikowano 9 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2008 Gierka copoconaco wprowadza świetny klimat :krider: , ale zagłosowałem na Tymona, bo tak jakoś spodobała mnie się jego gierka :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi