Sasuke Uchiha Opublikowano 3 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2008 Tytuł: Platform 3D Test Gatunek: platformówka Opis: test gry Platform 3D, jeździsz piłką skaczesz itp.. Sterowanie Specjalne: W - Zoom + S - Zoom - Download: http://www.gmclan.org/up3229_4_Platform_3D.html Rozmiar pliku: 1.3 MB Autorzy: Programowanie: - Fabuła: - Grafika: - Muzyka: niema Screeny: http://www.gmclan.org/uploader/3229/Zdiecie_2.jpg http://www.gmclan.org/uploader/3229/Zdiecie_1.jpg :mellow: :mellow: :mellow: :mellow: :mellow: :mellow: :mellow: :mellow: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mike_p Opublikowano 3 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2008 Wrzucisz tu kiedyś jakąś własną grę? :rolleyes: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 3 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2008 Kogo to przykład? ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sasuke Uchiha Opublikowano 3 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2008 nie masz dowodów że to nie moja gra :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shockah Opublikowano 3 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2008 A zakład? EDIT: Macie https://gmclan.org/up2763_5_Schowek01.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 3 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2008 nie masz dowodów że to nie moja gra Mam gdzieś ten przykład na kompie, mam go znaleźć , czy sam się przyznasz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 3 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2008 Kogo to przykład? ;p & nie masz dowodów że to nie moja gra :] Wciśnij F1. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sirluki Opublikowano 3 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2008 nie masz dowodów że to nie moja gra :] A to dziwne, bo w tym temacie piszesz, że potrzebujesz nauczyciela do GML (jednak nikt się nie zgłasza), a następnego dnia wrzucasz dobrze rozbudowany silnik 3D :mellow: Zrozum, co to za sens wrzucanie innych gier lub przerobionych przykładów? :huh: jak byś chciał to nawet na klockach zrobiłbyś dobrą (albo mocno średnią - jak kto woli) grę i nie trzeba żadnej filozofii :/ A jak nie znasz się zbytnio na klockach to: Dokumentacja PL :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sasuke Uchiha Opublikowano 3 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2008 cholera zapomniałem o insatrukcji :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 3 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2008 o zapomniało się wywalić danych o prawdziwym autorze z F1 ? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 3 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2008 A czy nie pomyślało się że ja już dawno to widziałem?! O.o ( Ten przykład ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@ti002 Opublikowano 3 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2008 Paklo: ale ty dziecinny jestes... sory ale wez nie smiec forum przerobionymi (?) przykladami. nie zdziwilbym sie, gdyby ktos ci dal banana :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shylios Opublikowano 3 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2008 ŻAAAAAL .de :D Dam ci to 1/5 :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Driger Opublikowano 3 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2008 Przyklad fajnyy , szkoda tylko ze nie Twoj xd Dziecinada podpisywanie sie pod cudzymi pracami zeby tylko zablysnac przed innymi , 1 :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaistlinBlackRobe Opublikowano 3 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2008 niegodnenawetpożałowania.ru 1/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 3 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2008 nie masz dowodów że to nie moja gra poprawka: nie masz dowodów że to twoja gra. następnym razem jak dasz grę,to nie w .exe tylko opiszesz każdą linijke kodu. wtedy Ci uwierzymy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pager Opublikowano 3 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2008 Niedługo gościu wrzuci Quake'a IV i powie że sam napisał ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 3 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2008 cholera zapomniałem o insatrukcji :D Proszę, nie udawaj idioty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damianx Opublikowano 3 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2008 Patrzę... i oczom nie wierzę. Przecież to nic jak przykład z 'complete set of tutorials'. Co za koleś. Przecież to się niczym nie różni... tylko ta piłka jest chyba wolniejsza i trudniej się skacze. Internet wcale nie jest taki duży... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nx Opublikowano 3 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2008 Ehh sam mam ten przykład a czy autor nie ma nic do powiedzenia ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-lox Opublikowano 3 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2008 wsadź sobie w kaczy kuper tą piłeczkę,bo nie jest twoja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 3 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2008 A ja daję 5 bo przykład akurat fajny xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 3 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2008 mógłbyś współpracować z renatą beger... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Vayaa Opublikowano 3 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2008 Oj zal mi cie autorze tego tematu. Myslisz ze jestes fajny bo umieszaczasz jakies nie twoje gry niedlugo umiescisz gta i powiesz ze twoje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 3 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2008 On wcale nie powiedział, że myśli, że jest fajny bo umieszcza jakieś nieswoje gry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pager Opublikowano 4 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2008 Ale w sumie gościu w creditsach nie napisał że to on zdziełał ;p Autorzy: Programowanie: - Fabuła: - Grafika: - Muzyka: niema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 4 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2008 Ale w sumie gościu w creditsach nie napisał że to on zdziełał ;p Autorzy: Programowanie: - Fabuła: - Grafika: - Muzyka: niema ale to nie rapidshare z wrzuconą grą,tylko nasze gry... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cora Wind Opublikowano 4 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2008 Żal, bana powinien dostać! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borek Opublikowano 4 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2008 Nie no lekka przesada... Forum to nie zabawa, Paklo dostajesz Warna i zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi