Uzjel Opublikowano 3 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2008 Knights&Merchants wymiata! Polać mu ! 1. Knights & Merchants 2. Warcraft 2 3. TES Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciusiowo1 Opublikowano 3 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2008 Trudno wybrać ale mam: - Worms World Party - Heros III - Tibia SOLDAT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Driger Opublikowano 3 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2008 @Uzjel , TES , jesli chodzi o The Elder Scrolls , musisz podac tylko jedna czesc ;p Chyba ze jeszcze sie wahasz to ok . Prosilbym wpisywac osobne tytuly , wersje , nie cale sagi czy serie gier . Chodzi tu o wybranie najlepszej gry nie sagi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 3 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2008 Warcraft 3 hmm... Gta3 Worms World Party Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_K Opublikowano 3 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2008 18 Wheels of Steel American Long Haul ! ! ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 3 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2008 Knights&Merchants Starcraft HOMM 3 ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marrac Opublikowano 3 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2008 Soldat - Moim zdaniem gra najlepsza :D Mario - Te godziny spędzone grając na Pegazusie :D Contra - J/w :P @down Miały być 3 gry <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luksor Opublikowano 3 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2008 Crysis!! Unreal Tournament 3!! Worms 4 Totalna Rozwałka!! GTA San Andreas!! Moje ulubione gry ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 3 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2008 @Marrac: Najlepsza gra PC wszechczasów... @up: mają być 3 gry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Driger Opublikowano 3 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2008 Crysis!! Unreal Tournament 3!! Worms 4 Totalna Rozwałka!! GTA San Andreas!! Moje ulubione gry ;) :D Marrac juz Ci napisal , ale sam tez nie doczytal chyba , http://pl.wikipedia.org/wiki/Komputer_osobisty , Ja contry nie znam z PCtow :P @yoda , heh mistrzu Yoda czuwa xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 3 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2008 wiadomo są różne osobowości,charaktery więc temat dziwny jeśli mam być szczery nie każdy we wszystko grał,więc jak tu się wypowiadać? można o wszystkim a za razem o niczym gadać wymieniać gatunki,rodzaje,części, tytuły ostre rozwalanie? strategia ? czy coś więcej fabuły naprawdę nie wiem co tu wymienić? grę z pc czy sięgnąć do lamusa? odkopać zakurzonego,brudnego pegazusa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Driger Opublikowano 3 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2008 wiadomo są różne osobowości,charaktery więc temat dziwny jeśli mam być szczery nie każdy we wszystko grał,więc jak tu się wypowiadać? można o wszystkim a za razem o niczym gadać wymieniać gatunki,rodzaje,części, tytuły ostre rozwalanie? strategia ? czy coś więcej fabuły naprawdę nie wiem co tu wymienić? grę z pc czy sięgnąć do lamusa? odkopać zakurzonego,brudnego pegazusa... Nom fajne fajne , ale to nie konkurs Rapowania , tylko wybieramy najlepsza gre wg ''nas'' (GMClanu) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marrac Opublikowano 3 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2008 Mój błąd. Yoda czuwa :P 1.Soldat 2.Need For Speed Underground 2 3. I najpopularniejsza gra, która podbiła serca wszystkich graczy i która na jej podstawie stworzono ponad 1000 jej klonów: Catch the Clown!Kryniak dobrze mówi :P EDIT: Low jak zawsze super ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 3 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2008 murda, ić pan. Final Fantasy też nie jest na kompa. Mam masę ulubionych gier na PC, a na inne konsole to już nie ma liczebnika =D Podam trzy losowe :0 1.Gothic I, za fajny klimat; 2.Mount&Blade, za fajny klimat i w ogóle można się wczuć; 3.Disciples, bo herosy sukszą. Teraz w Disciples nie gram, bo mam wstręt, za dużo czasu mi zżerały, ale giera roksi ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cora Wind Opublikowano 4 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2008 Gra multi w k&m jest krótko mówiąc - zrąbana! Nie zawsze można się połączyć, jeżeli już to w 99% TRZEBA przez hamachi, poza tym nie można zapisywać, więc gra dłużej niż ~3h będzie ciężka - a dopiero wtedy ma sens tongue2.gif Lol, ten kto zakłada server musi mieć zewnętrzne ip, o ile wiem ty yoda ty robisz gre mmorpg? nie będziesz mógł jej hostować bez zewnętrznego ip, bo nikt oprócz ciebie się nie połączy.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 4 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2008 Lol, ten kto zakłada server musi mieć zewnętrzne ip, o ile wiem ty yoda ty robisz gre mmorpg? nie będziesz mógł jej hostować bez zewnętrznego ip, bo nikt oprócz ciebie się nie połączy.. Słuchaj, nie o to mi chodzi... Po prostu K&M ma zryty system gry sieciowej - zrywa połączenia, ma bugi ( gracz 2 widzi co innego niż gracz 1 ) itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki77 Opublikowano 4 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2008 Final Fantasy też nie jest na kompa. Jest. Oto przykład: http://www.gry-online.pl/s016.asp?id=8163 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 4 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2008 1. Colobot 2. Need For Speed: MW :red_bandana: 3: Supaplex ROX!!!! W to 3 kiedyś grałem, dzięki Ci za tytuł nigdy nie mogłem tego znaleźć :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CuB3 Opublikowano 4 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2008 Hah... Widze, iz nikt nie pamieta o: 1. Cannon Fodder... Ta gra dala poczatek Falout itd :) Reszta moich typowan to: 2. Counter Strike 1.6 3. Call Of Duty 4: Modern Warfare :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Driger Opublikowano 4 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2008 @do typujacych CSa (jesli macie na mysli half life : CS ), chodzilo mi o gre a nie o moda , i nie wiem czy zaliczyc CSa , fakt , Counter-Strike: Condition Zero to oddzielna gra i to moge zaliczyc co najwyzej , tak wiec zmiencie wasze typy albo poprostu zmiencie na CS : CZ . :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beczo Opublikowano 4 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2008 1. Starcraft : Brood War 2. Diablo II LoD 3. Soldat Sama klasyka ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaistlinBlackRobe Opublikowano 4 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2008 murda, ić pan. Final Fantasy też nie jest na kompa. Dla chcącego nic trudnego(no cóż, ja nie mam żadnej konsoli, tylko PC, a jednak grałem namiętnie w kilka części) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 5 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2008 Wiem, na emulatorze, lecz gra jest na SNESa, nie PC. Miki77, Raistlin nie podał FF XI. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 5 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2008 Dla chcącego nic trudnego(no cóż, ja nie mam żadnej konsoli, tylko PC, a jednak grałem namiętnie w kilka części) Jeśli wypisałeś FFIV, FFV i FFVI, to muszę pogratulować ci znajomości japońskiego w niektórych przypadkach. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morrighan (AoM) Opublikowano 5 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2008 Zdecydowanie najbardziej prze ze mnie pamiętne i utrzymujące świetny klimat: - od Diablo I się zaczęło... - Evil Island później było... - i na końcu wpadło mi w ręce(a raczej w pada Need for Speed: MW) Ahh.. to były te czasy, kiedy pogrywało się w te gierki... jeszcze dalej trzymam je w domu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vianom Opublikowano 5 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2008 Dokładnie Evil Islands to było coś(wiadomo Black Isle) i te rozgrywki przez neta ehh... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 5 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2008 :boxed: Co ma Black Isle do Evil Islands? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrex1995 Opublikowano 5 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2008 Hmmm, może: - GTA SA, - NFSMW, - Painkiller, Chyba jedne z najlepszych w jakie grałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 5 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2008 Evil Islands to było coś(wiadomo Black Isle) Wiesz, że to wcale nie jest od Black Isle, tylko od ruskiego developera Nival? (źródło: wikipedia, angielska). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 5 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2008 A ja szczerze mówiąc, nie znam gier PCtowych, które na zawsze zmieniły by światową scenę gier wideo. Gdyby Konwersja MGS1 z PSX'a wystąpiła tylko na PC, wtedy można by podać... a tak to nie wiem. Mam dużo ulubionych gier, ale wiem, że nic nie zmieniły. ... Starcraft? Halo 1? Ta! Halo 1 na pewno! Z tego co pamiętam, była to pierwsza gra gdzie w czasie cutscenek (i nie tylko) postaci prowadziły w pełni "voice-actingowane" dialogi, RUSZAJĄC USTAMI. To była pierwsza gra gdzie wystąpił taki voice acting z ruchem warg. Co mnie najbardziej rozwala, to że większość tutaj to nowicjusze gier, widząc po tytułach jakie zapodają... same nowsze gry, typu GTA:SA. Takie gry nic nie zmieniły w świecie gier. Nie wprowadzają innowacji, żadnych zmian czy nowych systemów, z których korzystałyby potem kolejne gry. W tych grach nie ma nic, co nie pojawiłoby się w grach wcześniej. Przestańcie podawać swoje ulubione tytuły, i zastanówcie się nad grą, która naprawdę coś zmieniła... bo gadanie typu "GTA:SA" to jest po prostu brak znajomości tematu. Można powiedzieć, że ignorancja względem gier. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi