kryniak Opublikowano 2 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2008 Counter-Strike: Source Windowsowe kierki I najpopularniejsza gra, która podbiła serca wszystkich graczy i która na jej podstawie stworzono ponad 1000 jej klonów: ... Catch the Clown! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyberdog Opublikowano 2 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2008 GTA 1 - Chyba pierwszy raz wcielamy się w tych złych! :D Fallout 1 - Ta gra ma klimat, w przeciwieństwie do FO2... Turok - pierwsza gra która wymagała akceleratora 3D (a właśnie zapowiada się sequel! ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 2 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2008 (a właśnie zapowiada się sequel! ) Oo http://www.google.pl/search?hl=pl&q=tu...+Google&lr= Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamciog Opublikowano 2 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2008 -NFS Underground II -Gothic -GTA 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubx Opublikowano 2 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2008 1. Diablo I- Porządna gra jak reszta tych od Blizzarda. 2. Warcraft III - Najlepsza strategia w jaką grałem. 3. Gothic I - Fabuła, muzyka, grafika i cała reszta ;) [edit] Poprawka, nie doczytałem postu autora, przepraszam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 2 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2008 Kubx: To są te 3 gry? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 2 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2008 Oczywiście mario, settlers 2 (najlepsza część) oraz hmm.... heroes 2 (jednak lepsze od quake 2). Wiem że 3 lepsza, ale nigdy nie zapomne klimatu 2. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cora Wind Opublikowano 2 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2008 Oczywiście "Knights&Merchants","Age of empires I","Pacman World". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilek Opublikowano 2 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2008 Settlers 1 <- co za klimat :D Heroes 3 <- kiedy ja pierwszy raz zobaczylem to wiedzielm ze to jest i bedzie hit :D Mario <- gra ktora trwala, trwa i bedzie trwac :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 2 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2008 Achh, Knights & Merchants było moją pierwszą grą na PC ;o. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 2 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2008 Achh, Knights & Merchants było moją pierwszą grą na PC ;o. Knights&Merchants wymiata! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 2 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2008 wszyscy: Mario oryginalne nigdy nie było na kompach, więc chodzi wam o tą dosową freeware-ówkę? Fajna jest, ale to raczej prawdziwe Mario z 1985 wpisało się w historię gier, ale raczej konsolowych. :jezor: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Driger Opublikowano 2 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2008 Troche zmienilem , znaczy sie dopisalem w etapie glosowania cos , ale to nie ma zadnego wplywu na ten etap . Nie przemyslalem pewnych rzeczy no ale teraz dobrze jest :P Prosilbym wszystkich aby nie wypisywac po 4 gry , albo np , dwie czesci z jakies seri , np Fallout 1 i 2 , bo nie wiem ktora zaliczyc , wybierzcie ktora bardziej wam podpada , zreszta jest jeszcze sporo czasu na zmiany. @ Cora Wind , przeczytaj moj pierwszy post caly Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyberdog Opublikowano 2 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2008 Oo http://www.google.pl/search?hl=pl&q=tu...+Google&lr= Ech, chodziło mi o tą część, która jeszcze nie wyszła... Tam, gdzie dinozaury są neutralne, atakują nie tylko ciebie :P Sorka za offtop Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pager Opublikowano 3 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2008 wolfenstein 3D, GTA1, Warcraft Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cora Wind Opublikowano 3 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2008 Knights&Merchants było twoją pierwszą grą a moją pierwszą strategią ;p Tak mnie wciągneła że przeszedłem ją w około 2 tyg. A może pogramy w nią przez neta? ;p;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 3 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2008 Ech, chodziło mi o tą część, która jeszcze nie wyszła... Tam, gdzie dinozaury są neutralne, atakują nie tylko ciebie tongue2.gif No to w takim razie nie sequel chyba :P A może pogramy w nią przez neta? ;p;p Niestety, gra przez neta w tą grę sprawia wiele trudności. I nie można save'ować :G Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tavin Opublikowano 3 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2008 Kinghts of the temple: Czas Demonów gtohic II worms 3D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cora Wind Opublikowano 3 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2008 Niestety, gra przez neta w tą grę sprawia wiele trudności. I nie można save'ować :G Jakie trudności sprawia?, no i co że nie można saveować..? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 3 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2008 Jakie trudności sprawia?, no i co że nie można saveować..? Gra multi w k&m jest krótko mówiąc - zrąbana! Nie zawsze można się połączyć, jeżeli już to w 99% TRZEBA przez hamachi, poza tym nie można zapisywać, więc gra dłużej niż ~3h będzie ciężka - a dopiero wtedy ma sens :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sirluki Opublikowano 3 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2008 - Diablo II - numer 1 w historii gier :) - Settlers (każda część) - chyba NFSU Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vianom Opublikowano 3 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2008 1. Fallout 2 2. Deus Ex 3. Star Wars: jedi knight jedi outcast 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 3 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2008 Fallout 1 - Ta gra ma klimat, w przeciwieństwie do FO2...:boxed: Rozumiem, że klimat może nie każdemu odpowiadać, ale to jest jakieś sranie. FO2 nie ma klimatu, no ja pie*dole, co za niezłe gówno :D O to moja lista. 1. FALLOUT 2 - gra-ideał B) 2. Planescape: Torment 3. Civilization 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 3 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2008 Mnie wciągnął Soldat, straszny syf, ale gram w to nieprzerwanie od kilku lat. :-x Niech leci więc tak: Soldat, BFME2 (oj wspaniały RTS), Age of Empires. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanjuso Opublikowano 3 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2008 1. WoW 2. CS 1.6 3. Tetris Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 3 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2008 Planescape: Torment Hah myślałem czy se nie załatwić tej gierki - ponoć fajna bardzo :) No i z Black Isle Studios więc :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 3 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2008 P:T jest 'fajna bardzo', jeśli lubisz czytać. Dialogi to chyba największy urok tej gry. Filozoficzne pogadanki na temat życia i śmierci oraz mroczny świat Planescape dają ######ste połączenie :cool2: Walka, rozwój postaci i inne bzdury schodzą na dalszy plan. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 3 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2008 Dialogi to chyba największy urok tej gry. Filozoficzne pogadanki na temat życia i śmierci oraz mroczny świat Planescape dają ######ste połączenie cool2.gif No i to w RPGach jest najważniejsze B) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Millenium Opublikowano 3 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2008 1. Lineage 2 2. Counter-Strike 1.6 3. Supaplex (teraz jego nowszy klon WinPlex) Supaplex ROX!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David Dark Opublikowano 3 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2008 - Settlers 1 - Diablo 2 - Moonstone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi