fatalna_jendza Opublikowano 9 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2005 Moja pierwsza gra, zrobiona bardziej dlatego, by zapoznać się z programem. Jesteś duchem i musisz przelecieć przez mur. ;) http://ulcia0808.w.interia.pl/pobieralnia/duch.zip Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicolas Opublikowano 9 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2005 A jak to wogóle włączyć (czyt. co nacisnąć) ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kowal Opublikowano 9 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2005 hehe tez sie nad tym zastanawiałem ;) tam jest taki duszek ktorym sterujesz strzałkami i musisz najechac na jeden gracz lub na dwoch graczy. ogolnie widać ,że to zeczywiście pierwsza twoja gra ale nic do niej mieć nie moge bo sam jeszcze żadnej gry do konca nie zrobiłem, i ja tez sie ucze :thumbsup: Aha i jeszcze cos, widze że w grze umiesciłaś moje nazwisko :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 9 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2005 Chłopie (czy tam kobieto :P ) naprawde jak na pierwszą gre to nieźle ci to wyszło. Grafika całkiem całkiem, muzyczka jest super. Tylko jedno zastrzeżenie. Czasem po przyciśnięciu kilku klawiszy na raz duch blokuje sie. Podsumowująca ocena : 7/10 ;) Powodzenia w daleszej przygodzie z GM-em :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 9 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2005 Szczerze mówiąc to badziewne sterowanie :) Ale to jedyny minus :o Fajna giera. Spoko muzyczka, ładna grafika... Ogólnie gra na plus. Grafika: 4/6 Muzyka: 4/6 Grywalność 4/6 Ocena: 4 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyhu1111 Opublikowano 9 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2005 B.B.B.B.B.B.B.Fajne jak na pierwszom gre (ja jeszcze żadnej tam gry nie zrobiłem) więc gratuluje Ci :thumbsup: PS:Czy kiedyś ujawnisz nam twoją płeć ?? niewstydż sie (ja lubie kobiety) .........kolegów też :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 9 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2005 Wogóle to będą kolejne części tej gry ? Krzyhu1111@ Zboczeniec, pedofil, gej ! Nekrofil xD Bez obrazy ;) To tylko joke :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyhu1111 Opublikowano 9 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2005 Ale w profilu nic nie pisze o płci ............. a tak w ogóle to schodzimy z tematu by gnysek: Liczba ortów w tym poście: 1 (wogule=>w ogóle, shodzimy=>schodzimy) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fatalna_jendza Opublikowano 9 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2005 Jak to? Jendza to nie baba? Jestem kobietą z kwi i kości!:P Do Tymona: Nie będzie innych części, ponieważ, jak już napisałam, tą grę stworzyłam bardziej w celu zapoznania się z programem GM. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 9 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2005 Ja bym tylko poprawił troche skrypty i już. Byłaby kolejna część ! :D Serio serio kobieta ? EDIT O kurka : Nie, nie, nie, ja już kilka etapów zrobiłam, tylko mi praktycznie zostało to okienko.No to mamy pierwszą dziewczynę na gmclanie :] Spoko xD No to witam pierwszą oficjalnie, zarejestrowaną, aktywną kobietę na GMclanie. (W tle fanfary :lol2: ) Normalnie dajcie nowego newsa ! :D *Wyobraża sobie co sie będzie teraz działo xD* EDIT 2 A dla mnie to jest pierwszy człowiek płci pięknej który sie zainteresował GM-em xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 9 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2005 EDIT 2 A dla mnie to jest pierwszy człowiek płci pięknej która sie zainteresowała GM-em xD Czy ja wiem :P . U mnie w szkole wgrałem GMa i dziewczyny ciągle wgrywają nowe muzyczki do przykładu Asteroids xD . Raz nawet wgrały nagranie Peja - Ku...skie życie i dostały uwagi -30 punktów za nie odpowiednie słownictwo xD . A co do gry, to nawet fajna, ale jest pewien błąd. Żeby skręcić, trzeba się najpierw zatrzymać. Zręcznościówki powinny być bardziej zwrotne, ale ogólnie spoko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigshark Opublikowano 9 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2005 Podczas szybkich manewrów klawiszoologicznych coś sie psuje, dziwnie sie wtedy chodzi. GRAFIKA: ********** MUZYKA: ********** STEROWANIE: ********** GRYWALNOŚĆ: ********** A co do tego ze jest pierwsza dziewczyna na gmclanie to ja pierwszy o tym wiedzialem, juz dawno komus to mowilem tylko nie pamietam komu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicolas Opublikowano 9 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2005 Jak to twoja pierwsza gra to podziwiam. Tylko, gdyby w menu można było klikać, a nie duchem chodzić było by duuużo lepiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SLy Opublikowano 9 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2005 Chamsko trudne. Doszedłem do 4 etapu i próbując ominąć "potworki" poza roomem przepadłem w otchłani :P . Co to są te niebieskie "cusie"? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bruce Opublikowano 9 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2005 no gra jest fajna tylko ze menu do bani zaraz ci zrobie przykład z tkaim lepszym menu :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bruce Opublikowano 9 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2005 ok juz zrobilem to taki przykład dla bardzo początakujących i bardzo łatwy przyklad 11kb ps. opps juz poprawilem błąd bo był maly spieszylem sie (link ten sam) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 10 Czerwca 2005 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2005 Trochę sterowanie kuleje, ponieważ przy ostrych skrętach duszek się zacina i nie chce się ruszyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fatalna_jendza Opublikowano 10 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2005 Te "cusie" to kolibry, które znalazłam, bo ściągnęłam dodatki do gmakera. Co do zacinania się, to nie wiedziałam o tym, bo ja nie robiłam "ostrych zakrętów" Co do menu, to tamten przykład, co mi podałeś, nie otwiera mi się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bruce Opublikowano 10 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2005 bo ja mam game maker 6.1 wiec ty tez musisz miec gm 6.1 :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fatalna_jendza Opublikowano 11 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2005 No ale nie o to chodzi. Jak klikam w link pokazuje się: nie można wyświetlić strony :/ Weź mi to przyślij na e-maila ulcia0808@o2.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 11 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2005 To możesz zrobić tak : Najedź na link -> Kliknij prawy przycisk myszy -> Zapisz element docelowy jako ... -> Zapisz na dysku ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arti707 Opublikowano 10 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2005 Wracając do Gry.Nieźle ci wyszła jak na pierwszą produkcję :). W ocenach będzie tak: Grafika 7/10 Muzyka 8/10 Sterowanie 4/10 Grywalność 8/10 Ogół -7/10 Całkiem całkiem :) Powodzenia w dalszym tworzeniu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mideooo Opublikowano 13 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2005 Super Gierka :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 13 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2005 Kolega zaraz warna dostanie x] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigshark Opublikowano 13 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2005 Kolega zaraz warna dostanie x] <{POST_SNAPBACK}> Drogi kolego, za co on dostanie warna? Za odświeżanie starych tematów? Ten przsepis wydaje mi się absurdalny, no bo czemu nowi nie mogą wypowaidać się na temat gier?? Przecież póki gra jest na serwerze i póki temat nie jest zamknięty to oznacza to że gre można jeszcze sciągać, grać i oceniać, takie jest moje zdanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 13 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2005 Wiesz, jak chcesz to mogę zacząć odświeżać tematy na GMC, ale działanie to spowoduje bigos na forum. Więc po to jest ten przepis :D Mnie Ranma momętalnie oduczył odświeżania tematów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi