Phoenix Opublikowano 26 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2008 Witam! Wiem że pewnie pisze to w nie tym dziale gdzie należy, ale nie ma takiego gdzie można napisac że np potrzebuje grafika itp Dobra...przejdźmy do konkretów! Założyłem nową firme Interactive Studio potrzebni są: - graficy moze byc 1 ale fajnie gdy jest 2 - skrypterzy - jeden - 2nd programista - do pomocy - webmastera do strony oraz innych chętnych do pomocy - nawet tych których nie wypisałem. Jeśli jesteś zainteresowany dołączeniem do zespołu (chodzi o m.in te funkcje które nie wypisałem) piszcie na nr gg( teraz do wszystkich ) 7755107 Myśle że team jaki stworzymy odniesie sukces PS: Przydałbym się dział "Zapowiedzi" oczywiście do gier i programów :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 26 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2008 A czym będziesz się zajmował?... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POcząTKujĄCy Opublikowano 26 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2008 Ale ty chce zatrudnić ludzi? Czy co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 26 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2008 Mogę być grafikiem jeśli Twoja firma dobrze płaci ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludzix Opublikowano 26 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2008 To chyba kończy temat XDDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 27 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 To chyba kończy temat XDDD Nie musi No ta firma zajmuje się grami. I nie płąci. (narazie) jeśli zrobimy pare dobrych gierek, których ocena wyniesie 10/10 z powiedzmy 500 uzytkowników wtedy którąś np. roześlemy demka. Wpakujemy na jakieś czasopisma z grami i tym podobne. PS: Zapraszam wszystkich chętnych :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 27 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 Pokaż, co umiesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 27 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 PS: Przydałbym się dział "Zapowiedzi" oczywiście do gier i programów :)Żeby pospamować? Nie, nie... jak będzie gra to i będzie temat z demem etc.. Od takich rzeczy masz sygnaturę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@ti002 Opublikowano 27 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 No ta firma zajmuje się grami.[...] chyba team. firma to np. microsoft, ea games, ale nie amatorski zespol tworzacy gry ^_^ http://pl.wikipedia.org/wiki/Firma - a twoj team chyba nie jest zarejestrowany prawnie? ^_^ tak na przyszlosc :) a i sorka ze sie czepiam ale to samo robil moj kuzyn. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 27 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 no oki to nie jest firma tylko tak ją nazwałem :P (to jest team). Co umiem? Dopiero się ucze zrobiłem Fast Attack'a 0.6 i pracuje na Elite of Hero. Cóż więcej? Potrzeba mi grafików !! Oraz programiste do pomocy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 27 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 Dopiero się ucze Wpadnij jak opanujesz cały gml + najlepiej jakiś inny język! - wtedy pogadamy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 27 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 Wpadnij jak opanujesz cały gml + najlepiej jakiś inny język! - wtedy pogadamy. co sie czepiasz dopiero co poznalem gm !! Więc się ucze! Widze że nikt mi nie pomoże :( a poza tym znam html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 27 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 To oczekujesz pomocy czy powstania teamu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 27 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 co sie czepiasz dopiero co poznalem gm !! Więc się ucze! Widze że nikt mi nie pomoże sad.gif Ja się nie czepiam... po co chcesz robić team skoro sam jako 'szef' nic nie umiesz? a poza tym znam html o ja - roxisz :o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David Dark Opublikowano 27 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 Wpadasz gosciu mowisz cos o firmie, czyli dajesz do zrozumienia, ze masz juz wszystkie formalnosci dotyczace zakladania dzialalnosci gospodarczej i jestes profesjonalnym programista i potrzebujesz doswiadczonych ludzi zeby zajac sie powaznymi projektami. No ale po kilku twoich postach okazalo sie, ze firmy nie ma, a ty nic nie umiesz. kthanxbai Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 27 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 skoro sam jako 'szef' nic nie umiesz? On sobie będzie siedział a reszta do roboty! :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POcząTKujĄCy Opublikowano 27 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 Nie czepiajcie sie gościa, sporo jest taki team'ów które tworzą gry a nie są firmami. Ja jestem dobrym grafikiem, umiem podstawy C++, Delphi i Pascala, moge pomóc ;) A tak pozatym :) Ile masz lat? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 27 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 Nie czepiajcie sie gościa, sporo jest taki team'ów które tworzą gry a nie są firmami. Ja jestem dobrym grafikiem, umiem podstawy C++, Delphi i Pascala, moge pomóc ;) To fajnie że chcesz pomóc :) a po co ci :P? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tsukuru Opublikowano 27 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 Ja mogę się zająć kodowaniem oraz grafiką (ale ludzie , jak ja mówie , że pomóc to róbcie też coś sami :)) :P :bye1: Pozdro jak cos pisz do mnie na gg... Ps.umiesz* chociaż ustawić global na gml,albo najprostszą zmienną ? :P :huh: Mała poprawa :P Druga poprawa XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POcząTKujĄCy Opublikowano 27 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 Tak sobie ;) Jak masz 10 lat to ja niechce już :P hehe... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tsukuru Opublikowano 27 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 Hehe Poczatkujący , a może powiesz ile ty masz lat ,bo tak nei przedstawić sie nie grzecznie :P :] :bye1: Człowieku,ty, po co podajesz swoje gg skoro cały czas niedostępny , bo nic nie odpisujesz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POcząTKujĄCy Opublikowano 27 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 Ja mam taki nick bo nie lubie taki for. nie wiem gdzie sie wpisuje nick a gdzie tytuł i dlatego mam taki nick... Myślałem że wpisuje tytuł użytkownika a wyszedł nick ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 27 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 Tak, tylko tutaj się przy rejestracji nigdzie nie wpisuje tytułu użytkownika i pisze jak krowie na rowie, że chodzi o nick, więc wtf ;p . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David Dark Opublikowano 27 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 Ja mam taki nick bo nie lubie taki for. nie wiem gdzie sie wpisuje nick a gdzie tytuł i dlatego mam taki nick... Myślałem że wpisuje tytuł użytkownika a wyszedł nick ;p i tyle z twojej inteligencji :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tsukuru Opublikowano 27 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 Ej , czlowieku szukasz teamu, ja sie zgadzam , a ciebie nei ma na gg ,a je podales ... a na forum jestes... Hehe @up Jego inteligencja jest mało kształtna xD :bye1: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POcząTKujĄCy Opublikowano 27 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 Jak sie rejerstruje to jest do podania: Wpisz swoją nazwę (?) Wpisz nazwę wyświetlaną użytkownika (?) I ja nigdy nie wiem co jest nickiem a co tytułem acc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 27 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 no to co kto jest chętny piszcie dalej! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tsukuru Opublikowano 27 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 Jedno to nick...(normalny) A drugi ten co będzie wyswietlany jako twoj nick ^^, dobrajak cos to zaloz taki temat na valhali :P A nie tu nam spamujesz nie na temat Nom phoenix sie odezwal juupi :rolleyes: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 27 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 popieram przedmówce Odezwałem się na gg^^ A więc kto chce niech pisze na gg 3/ ilośc slotów ograniczona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tsukuru Opublikowano 27 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 Ludzie nie chce cie pomóc w takim teamie ? :P No zdziwiłem sie bardzo :blink: :bye1: Odświeżam topic , więc sorry za offtop'a... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi