Jaklub Opublikowano 25 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2008 Tytuł: Super Geostomp Gatunek: arcade Opis: Sequel Geostompa. Trochę było nad tym roboty. Gra polega na poruszaniu się czerwoną kulką i rozwalaniu kolejnych wrogów wychodzących z zielonej rury. W porównaniu ze zwykłym Geostompem znikła opcja Best, która została zastąpiona Online Best (w sumie 240 statystyk na serwerze). Kulka przestaje umierać za pierwszym dotknięciem wroga - na start ma się 5hp. 12 plansz. 13 rodzajów wrogów. 3 rodzaje diamentów. Oczopląs. ;p Download: http://www.gmclan.org/up444_4_supergeostomp.html Rozmiar pliku: jakieś 4mb Autorzy: Programowanie: Jaklub, thx Gnysek Fabuła: a jest? Grafika: Jaklub (przykro mi, Sirluki, twoje logo było za mało arcade'owe i zbyt 'kafelkowe') Muzyka: Earthbound (Mother 2), Mario & Luigi: Superstar Sage, Simpsons: Bart's Nightmare, Super Adventure Island, Kirby's avalanche (midy) Screeny: Tityl Skrin Piramidka Masakra mieszczuchów: Powrót wieśniaka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 25 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2008 Czy dalej sa te meteory, ktore pojawiaja sie, gdy zbyt dlugo sie nie ruszam? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyberdog Opublikowano 25 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2008 UP: Tak :P Gra jest...taka...jakaś... 5/5 :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 25 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2008 Czy dalej sa te meteory, ktore pojawiaja sie, gdy zbyt dlugo sie nie ruszam? Są. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 25 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2008 Haha - uniknąłem ich :P Tak szczerze mówiąc to mi to wygląda raczej na aktualizację (sporą :P) Dalej gra się bardzo fajnie. Co tu dużo pleść - dalej superowa gra :) 5/5 PS: jak tam prace nad Super Onkiem? Zniknął z Twojego podpisu... Mam nadzieję, że nie porzuciłeś projektu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
starhedgehog Opublikowano 25 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2008 5/5 Trochę chaosu ale da się przebrnąć (jakoś) .Naprawdę mnie wciąga ,bez jaj :D . Dziękuję Jaklub! PS:Skąd te efekty świetlne ,które powodują takowy "chaos"? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paqoo Opublikowano 26 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2008 Gierka coś w sobie ma. Ważne, że wciąga.. Jak na proste założenia - duży rozmach ;D Jeśli wiecie co mam na myśli.. Te kolorki.. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@ti002 Opublikowano 26 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2008 tylko wymienie oczy i gram dalej :D grafika - 4/5 dziwek - 5/5 grywalnosc - 10/5 ogolem 5/5 :P faktycznie - oczoje**e :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 26 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2008 Boska gra ! 5/5 Pozdrawiam, Pablooo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cora Wind Opublikowano 26 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2008 Zbytnio dużo nie pozmieniałeś 4.8/5 Powiem tylko że bardziej podobała mi się poprzednia część Bad: - Oczo pląs - Hp Good: -Dużo nowych poziomów -wrogów -bardziej rozwinięte menu -rekordy online Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 26 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2008 Dosłownie zbankrutowałem :] Hehe. Moj Imo jest tam 5/5 :) chyba Ci oddam mój projekt :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mistyk Opublikowano 29 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 @up phhii a on to wywali nawet nie patrząc jest! nareście! zassysam!!! Uff pobiłem rekord ale jak wysyłałem dane to wywaliło connetion failed Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_K Opublikowano 29 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 Nudna troche ta gra przynajmniej dla mnie 3/5 :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 29 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 Hej, Jaklub, trzeba to wypakować?? Chyba tak, bo chyba nie działa ten on-line highscore Connection Failure :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mistyk Opublikowano 30 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2008 Mnie sie udało wysłać mój najsłabszy wynik(byłem na 3 miejscu ;p) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly158 Opublikowano 30 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2008 Wczoraj pobrałem i pograłem. Dzisiaj oczy doszły do siebie więc oceniam. Nie jest gorzej niż porzednio, a nawet dużo lepiej. A to duży sukces zrobić sequel, który jest lepszy od pierwszej części gry. ocena 5/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 30 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2008 ile jeszcze bedzie tych klonow imo rampage? czy tamta gra byla naprawde az tak dobra zeby ją klonować 8 razy?.. A co do super geostomp to dam 2.5/5.. weź sie kiedys jaklub za jakąś dobrą długą i poważną gre, dobrze Ci to idzie, ale stać cie na wiele więcej niż kolejne minigierki o niczym.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 31 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2008 He, he jestem najlepszy na arenie 2 oprocz liczby skoków zobaczcie :D A dla tych co mają problemy to: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 31 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2008 Śmiesznie niski, wręcz 'żalowy' wynik, moim zdaniem - na 2 planszy nie bije się dziesiątek, tylko setki combosów. (Bug z CF będzie poprawiony.) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sirluki Opublikowano 31 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2008 Mam pytanie: możesz udostępnić wersję bez tego filmiku na początku? Od zmiany karty graficznej na komputerze nie mogę odtwarzać żadnych tego typu filmów :) PS. Teraz zauważyłem wzmiankę w pierwszym poście o tym logu :) Odnośnie tego: spoko :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mistyk Opublikowano 3 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2008 Grela ja przecietnie wbijam ok 300k a jak sie postaram to ok miliona ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 4 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2008 5/5, fajowe to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 4 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2008 Nowa, niezacinająca się przy drugim zapisaniu/odczytaniu wyników online wersja opublikowana! Do tego wyniki zapisują się i odczytują szybciej niż wcześniej. Link w pierwszym poście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shylios Opublikowano 4 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2008 Denerwujące jak c*uj :D Ale za wykonanie dam ci 5/5 :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cruel_boy Opublikowano 4 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2008 ŁoŁoŁo! 5 Stars! Mialem 10 tysiaków na trzeciej arenie i takie fajne spowolnienie i rzesienie sie piłlki i yes yes yes xD! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mistyk Opublikowano 5 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2008 oj wypadłem z wprawy... Te cholerne pentagramy latające!!!!!!!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marrac Opublikowano 5 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2008 Po prostu super :D Gra się świetnie z tą muzyką, efektami. Plusem jest tabela wyników online. Jak na razie jestem pierwszy na pierwszej planszy xD Daję 5/5 :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebolek Opublikowano 7 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2008 Gierka jest fajna muzyka fajna i grafika. Daje 5. :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamciog Opublikowano 7 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2008 Fajna gierka. Ocena: 5 ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morrighan (AoM) Opublikowano 9 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2008 Może zacznę tak(bez urazy): Nie wiem co Wy w tej grze widzicie takiego "super fajowego, nieziemskiego i w ogóle nie wiadomo czego jeszcze", gra kompletnie nie przypadła mi do gustu, może pomysł jest ciekawy, ale gra(klon) już jest nudna, nie wytrzymałem 2 minut... Ogółem daje 2/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi