starhedgehog Opublikowano 25 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2008 Przepraszam ,ale dlaczego nie mogę zmienić swojego podpisu pod avatarem "Chicken" na jakiś inny ? Proszę o odpowiedż Adminstratora. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 25 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2008 Rang na życzenie nie ma. No chyba, że któryś z modów(oprocz Ranmy) to zrobi. Po 1000 postach będziesz mógł sam sobie zmienić :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyberdog Opublikowano 25 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2008 Tylko modzi i admini mogą zmieniać podpisy :P Poproś któregoś z nich :P EDIT: Ooops, Grela mnie wyprzedził :P Sorry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 25 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2008 Napisz trochę postów (nie w Valhalli) i wtedy niechlubny "kurczak" zniknie spod twojego avatara. Sam będziesz mógł sobie zmienić tytuł po 1000 postach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 25 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2008 1000? hmm myslałem że wiecej więc tylko 30 postów zostało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 25 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2008 Po 1000 dopiero?Kiedyś po 500 było o_O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 25 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2008 Bo tak spamujecie dla tych głupich rang, że najwyraźniej Ranmus podwyższył poprzeczkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 25 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2008 @Marmot: Im wyższa poprzeczka,tym częściej sie spamuje :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 25 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2008 Ale 1000 jest trochę trudniejsze do osiągnięcia od 500 i wielu zrezygnuje :) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalu Opublikowano 25 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2008 dlaczego?ktoś napisze temat jestem głupi i da tam 1000 postów: "jestem głupi bo spamuje dla rangi" efekty: -własna ranga -1000 warnów za spamowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 25 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2008 Raczej tego pierwszego nie, ponieważ administratorzy raczej skasują temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 25 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2008 Nie jestem pewien, ale liczba postow chyba wtedy zostaje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 25 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2008 Administratorzy zawsze mogą też wyzerować licznik postów :) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalu Opublikowano 25 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2008 Ranmus mnie nie lubi :( jestem minior user coponaco major user a ja mam więcej postów niż on Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 25 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2008 LOL masz więcej postów niż on w najbardziej aktywnym temacie ale może on też w innych pisał co nie ? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 25 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2008 Ranmus mnie nie lubi :( jestem minior user coponaco major user a ja mam więcej postów niż on Ty: 177 postów Coponacco: 215 postów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalu Opublikowano 25 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2008 gdzie to można zobaczć ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 25 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2008 Profil użytkownika -> Znajdź posty użytkownika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 25 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2008 Hmm...ja się nie zniechęciłem, zawsze znajdę okazje do nabicia postów :P dziennie ich nabijam ze 20-30 :P Ja też myslalem, że od 500 można. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 25 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2008 Od 500 postów można samemu sobie zmieniać 'rangę'. Wystarczy poczekać ;P Core:https://forum.gmclan.org/index.php?s=&s...ost&p=21184 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 25 Stycznia 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2008 Hmm...ja się nie zniechęciłem, zawsze znajdę okazje do nabicia postów :P dziennie ich nabijam ze 20-30 :P Ja też myslalem, że od 500 można. No, jeszcze jeden warn i Game Over :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 25 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2008 No, jeszcze jeden warn i Game Over :P Może jakiś 1UP dla Greli :P? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 25 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2008 Błagam, dajcie warna Greli xD Jak to mozliwe, że Grela ma pole pod avatarem "Postów: +600". Nikt czegoś takiego nie ma. Dopisał <br> w polu "skąd"? Chyba jest blokada html..... dziwne.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 25 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2008 Po prostu się linia sama łamie... EDIT: WOW, rekord 4 posty w 1 min! xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@ti002 Opublikowano 25 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2008 po prostu wpisal cos takiego: skad: blebleble <i tu sie konczy linia widoczna pod avem> postow: bleble :P EDIT: <_< znowu drugi... :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 25 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2008 wejdź sobie w jego profil i dokładnie przeczytaj wtedy będziesz wiedział xD edit : i kryniak i M@ti002 mnie wyprzedzili xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mike_p Opublikowano 25 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2008 Jak dasz odpowiednio długi tekst pierwszej linijki to druga ci się zrobi automatycznie :P Oż kurde szybcy jesteście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ddusia94 Opublikowano 25 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2008 Powiedzcie mi komu sie chce robic 500 czy nawet te 1000 postow przecierz to trzeba by bylo calymi dniami tylko pisac i pisac... Rozumiem 5-10 dziennie ale po 40 jak widze ze niektorzy pisza...Jestem nowa ale troszke slyszalam o tym forum od brata :] :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
starhedgehog Opublikowano 25 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2008 Dziękuję ,można wywalić ,choć szkoda :P . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@ti002 Opublikowano 25 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2008 a ja sie zastanawiam, Ddusia94, kto jest twoim bratem :P moze powiesz? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi