sebolek Opublikowano 6 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2008 Stań przed nim i kliknij pare razy spację... Jak się strzela, to pocisk leci w nieskończoność, można przejść demo stojąc w miejscu i strzelając... To poprawić i dać skok. Daje 3/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 6 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2008 Rób dalej fajnie że w większości to twoje grafiki(chocby nie wiem jakie byly to plus),nie zerżnąłeś z przykładów tzn,nie podmieniłeś tylko grafik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 13 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 przyznam że nie najgorsze to coś,poćwicz więcej w GM,poczytaj na gmclanie i zrób lepszą wersje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki_96 Opublikowano 13 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 A mi się podoba 3\5 popraw trochę grafikę a będzie OK! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawcio3018 Opublikowano 13 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 Gra fajna ale gdyby to była moja strona ten gość co przeklinał nie znalazł by sobie tutaj miejsca ( to tylko moja skromna uwaga ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 14 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 zajefajnie !!! gra ma wyższą średnią ocenę :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 15 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 Temat zamykam bo tu sie żałosna "wymiana zdań" zaczęła.. -.- (PS. darowalem sobie warny) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 15 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 Temat zamykam bo tu sie żałosna "wymiana zdań" zaczęła.. -.- (PS. darowalem sobie warny) Eee, leń jesteś. =P Temat oczyszczony ze zbędnych postów, Michoł zawieszony na 2 miesiące. No, to otwieram. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 18 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 heh za około tydzień pokaże wam ulepszoną wersję Strażników Olsztyna :D :D :D :D :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 18 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 heh za około tydzień pokaże wam ulepszoną wersję Strażników Olsztyna :D :D :D :D :) Hehe :D :angry: :boxed: :crying: :lol2: ! A tak w ogóle to co będzie takiego ulepszonego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 18 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 Hehe :D :angry: :boxed: :crying: :lol2: ! A tak w ogóle to co będzie takiego ulepszonego? Ha ! Tajemnica, ale poważnie to m.in. Grafika Animacje Dodałem Kilka Broni Między Levelami Bedą cutt scenki i dodadkowy level z Bossem Dzbanem (grubas Łysy Z Brodą) Wiec sporo udoskonaliłem, Ale Najważniejsze to zneutralizować wszystkie bugi (dodać skoki i żeby pocisk nie leciał przez cały poziom :) ) Wiec Roboty Mam Dużo :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 18 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 Ha ! Tajemnica, ale poważnie to m.in. Grafika Animacje Dodałem Kilka Broni Między Levelami Bedą cutt scenki i dodadkowy level z Bossem Dzbanem (grubas Łysy Z Brodą) Wiec sporo udoskonaliłem, Ale Najważniejsze to zneutralizować wszystkie bugi (dodać skoki i żeby pocisk nie leciał przez cały poziom :) ) Wiec Roboty Mam Dużo :D No to powodzenia, marynarzu! =3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 18 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 Hehe Dzięki Towarzyszu Pułkowniku :D EDIT: Aha I Jeszcze Jedno umieszcze W Menu Opcje Z Animacjami Które miały byc ale nie zostały użyte do gry (dla czystej ciekawości) :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 18 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 Zweryfikuj tą wypowiedź, o co chodzi z tymi animacjami, które nie zostały użyte do gry, ale miały być w opcjach :o. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cora Wind Opublikowano 18 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 Heheh ta paintowa grafika, oczywiście 1/5 Zmniejszyłem ci średnią ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 18 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 Cora Wind Ty Skur... !!!!!!! Jakieś Kompleksy Masz WYższej Oceny Niż Dwa Ci nie Dali co i sie wyzywasz na lebszych programistach cwaniaku ???!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 18 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 Loliku, nie irytuj się tak, już Ci poprawiłem średnią :P A o grze nic niestety dziś nie powiem, bo grałem w nią prawie miesiąc temu i zapomniałem ją ocenić. Ale z tego co pamiętam na trzy zasługiwała, więc je ode mnie dostałeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 18 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 i sie wyzywasz na lebszych programistach Uważasz że jesteś lepszy od niego? :D wszyscy jesteście tak samo kiepscy ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludzix Opublikowano 18 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 Jeżeli wszystkie słabe oceny są dawane przez zakompleksionych idiotów, czemu was tak bardzo obchodzi ta średnia? Proszę bardzo, dałem 1 - i co? Gra stała się przez to gorsza? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyberdog Opublikowano 18 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 Ale jak ktoś widzi ocenę "2" to nie ściąga :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 20 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 Ale jak ktoś widzi ocenę "2" to nie ściąga tongue2.gif Ja ściągam po to żeby dać 1 :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saus Opublikowano 20 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 Uważasz że jesteś lepszy od niego? wszyscy jesteście tak samo kiepscy ;p Yoda, kompleksujesz nowe pokolenie ;3 #Topic Ten ktory daje 1/5 tylko po to zeby komus z zazdrosci obnizyc srednia, a nie ocenic obiektywnie jest lekko mowiac idiota z kompleksami ;s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 20 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 Zgadzam Się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 29 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 Minął już tydzień... I co z tym demem? ;o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 4 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2008 Mam Opóźnienie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 4 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2008 Mam Opóźnienie. to kiedy będzie? @twoja sygna-fajną masz sygne i fajnie,że robisz celownik na czyimś przykładzie edit:snajperka czy inny dziad heh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 4 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2008 Tam Nie Ma Celownika Wogle to o Jaki celownik ci chodzi człowieku ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuxMan Opublikowano 11 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2008 Trochę fajna gra ale marna grafika jest :( 3/5 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 11 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2008 A Więc Ocena Ogólna Sie Chyba Nie Zmieni :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luksor Opublikowano 11 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2008 Jak w to się gra?? Jak wcisnąłem start to stało dwóch gości i nie mogłem chodzić. 1/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi