Damianx Opublikowano 23 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2008 Tytuł: Klyk Gatunek: Arcade Opis: Klikaj, także przez sieć. Download: Gra Wersja 1.11 Tutaj Wersja 1.20 Tutaj Rozmiar pliku: 1mb<niecały Autorzy:Ja Programowanie: ja Fabuła: ja Grafika: ja Muzyka: nie ja Screeny: Skreny: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 23 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2008 Nie działa na Viście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 23 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2008 To sobie skonwertuj :) http://www.yoyogames.com/wiki/show/44 A ocena za grę 4/5 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 23 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2008 Jak to powiedziała moja pani wychowawczyni "czeba" robić gry na 7.0 gm :) hmmm a co do gry to: pomysł ciekawy,jednak za dużo czasu mamy na to kliknięcie w piłke !! popraw czas i dodaj jeszcze jakiś dźwięk.Przydałoby się też urozmaicić jakoś grę =) narazie 2 gwiazdki+1 za twoją pierwszą grę! Pracuj,pracuj a zrobisz coś dobrego! i pamiętaj nie liczy się ilość a jakość!! Pozdro Nikas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cora Wind Opublikowano 23 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2008 Wreście coś orginalnego 3.1/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damianx Opublikowano 23 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2008 Wow, nie spodziewałem się takich wysokich notek, a co do waszych postów, postaram się ją urozmaicić w wersji 1.1 Uruchomie u siebie serwa jutro o 17:00, ip podam potem bo mi się zmienia. yoda:wcale nie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 23 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2008 Ej, żartujecie se? To catch the clown jest ciekawszy bo sie chociaż klown rusza :/ 1/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damianx Opublikowano 23 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2008 Jest kolejna wersja, a w niej: -Czas na klikanie zmniejszony o połowę -Zblurowane kulki -Poprawione kilka błędów -Dźwięki i muzyka -Działa pod Vistą -I wogóle download: v111 Jak postawicie ocenę to zatwierdźcie w prawym górnym rogu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shylios Opublikowano 24 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2008 Jak postawicie ocenę to zatwierdźcie w prawym górnym rogu... Serio? o_O hahah xD Nowy i jeszcze uwarza ze nie umiemy dać oceny xD żal.speedyshare.com Bezsensu, klikałem, klikałem i nagle przegrana -.- Łoooo, przez sieć? xD Bede z kimś sobie klikał? :D Bezsensu xD 0/5 ;/ XD 1/5 :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 24 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2008 To już Catch the Clown daje więcej adrenaliny. Bez urazy, ale 1/5 ;). I jeszcze sobie dał 5/5. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 24 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2008 Nie lubię gdy gra jest zbombardowana szejderami-bajerami. Jak na pierwszą grę to nieźle. 2/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damianx Opublikowano 24 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2008 Shylios! Powiedziałem tak bo po pierwszych, całkiem dobrych nadal widać było, że ich nie zatwierdzili. Klikałem, klikałem a tu nagle przegrana No cóż, gdyby nie było ograniczeń czasowych to dopiero byłaby gra bez sensu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shylios Opublikowano 24 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2008 A gdzie tu jest ten zegar odliczający czas? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pentalinio Opublikowano 24 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2008 Jak chcesz, to dam ci prosty przykład takiego zegarka :P . A gra nudna, nieoryginalna, ale menu jest, multi jest, odliczanie jest, czyli nie najgorzej, nawet jeśli jest to składanka przykładów ;) . Możesz skorzystać z tego: https://gmclan.org/up2227_11_exampl.html ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damianx Opublikowano 24 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2008 Wersja 120- nie wprowadza wiele zmian, ale ci, którzy chcą wiedzieć ile zostało czasu mają pasek, kiedy dojdzie do końca ekranu, koniec gry.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pentalinio Opublikowano 24 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2008 Trza było już mój zegarek dodać :P . Nic się nadal nie zmieniło ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damianx Opublikowano 24 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2008 Twój zegarek by przeszkadzał, bo zajmował by za dużo miejsca, a jak by się pojawiła kulka na jego miejscu to co? Brzydko by to wyglądało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damianx Opublikowano 25 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2008 O nie, gdy to zobaczyłem to nie mogłem uwierzyć. Ten szajs f1 full race czy coś dostał wyższą ocenę od mojego Klyka. Przecież to sie mija z celem. Jak możecie. Czym wam ta gra tak aż podpadła. Przecież f1 full race to nawet nie jest gra. A klyka zjechaliście za to, że nie daje adrenaliny... Trudno było się skapnąć że gra jest na czas? Ludzie, gdzie wasz obiektywizm. Ci co mi (nieuczciwie) postawili ocenę 1 widocznie nie wiedzieli o co chodzi. Gra ma być bardziej rozbudowana? Mam dodać bonusy? Ale nie o to w tej grze chodzi! W niej liczą sie umiejętności a nie zbieg okoliczności( jabadabadu! bonus czasowy! jestem boski...). I nie sądze, żeby catch the clown dawał więcej adrenaliny. Ta gra jest po to, żeby bić rekordy. Ja w nią ciągle gram i usiłuję pobić swoje 21 kliknięć i daje mi to frajdę. Nie możecie leczyć kompleksów jechaniem po grach, ktore na to zasługują? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 25 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2008 @up: Nie martw się, na pewno on sobie postawił 5, a niektórzy wolą tamtej gry nie oceniać i dlatego średnia jest jaka jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cora Wind Opublikowano 25 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2008 Popraw grafike, a jeśli nie umiesz napisz do mnie ja ci zrobię jakąś fajną ;p 7016288 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 25 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2008 O nie, gdy to zobaczyłem to nie mogłem uwierzyć. Ten szajs f1 full race czy coś dostał wyższą ocenę od mojego Klyka. Przecież to sie mija z celem. Jak możecie. Czym wam ta gra tak aż podpadła. Przecież f1 full race to nawet nie jest gra. A klyka zjechaliście za to, że nie daje adrenaliny... Trudno było się skapnąć że gra jest na czas? Ludzie, gdzie wasz obiektywizm. Ci co mi (nieuczciwie) postawili ocenę 1 widocznie nie wiedzieli o co chodzi. Gra ma być bardziej rozbudowana? Mam dodać bonusy? Ale nie o to w tej grze chodzi! W niej liczą sie umiejętności a nie zbieg okoliczności( jabadabadu! bonus czasowy! jestem boski...). I nie sądze, żeby catch the clown dawał więcej adrenaliny. Ta gra jest po to, żeby bić rekordy. Ja w nią ciągle gram i usiłuję pobić swoje 21 kliknięć i daje mi to frajdę. Nie możecie leczyć kompleksów jechaniem po grach, ktore na to zasługują? Wg mnie i Klyk i to f1 fill cos tam zasluguja na 1/5. Obiektywnie mówie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David Dark Opublikowano 25 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2008 OK mialem do wyboru baldurs gate 2, crysis, mark of chaos albo sprawdzic co to za gra. Wybralem to ostatnie :p Ok powiem Ci, ze taka gra daleko nie zajdzie i zbyt wiele sie nie spodziewaj od ludzi. Klikanie na kulke to nie jest juz taka wielka frajda, kazdy przezyl swojego catch the clawna, a ta gierka go bardzo przypomina, no tylko ze zamiast punktow mamy ilosc klikniec + limit czasowy. Gra zbyt wiele czasu ci na bank nie zajela, mozna by zagrac kto napisze najwiecej klonow twojej gry w czasie mniejszym niz 3 minuty. Powiem tez, ze odczuwa sie jakis tam challange gdy klika sie te kuleczki i chce sie nabic jak najwiecej, gierke wyrzucam bo moze uzaleznic, a nie chce zeby mnie rodzinka zlapala jak klikam jakies kulki na ekranie sliniac brode, do momentu az mi krew naplynie do galek ocznych i palec spuchnie. odemnie 2/5 radze zajac sie ambitniejszymi projektami. btw. 28 klikniec, watpie zeby dalo sie wiecej niz 30, bo przy tym prawie kazda pileczka wpadala mi akurat pod myszke :p yo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 25 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2008 Łau! Jakie to Ciekawe. Klikanie w kulki na czas. Hah, nie gratuluję pomysłu. Grywalność: 0/5 Muzyka: 0/5 Grafika: 0/5 Przedobrzyłeś z efektami Teraz trudne działanie! 0+0+0=0 0/5 a, że nie ma zerowej opcji gwiazdek, zmuszony jestem dać jeden. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cora Wind Opublikowano 25 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2008 Mój wynik to max 24 :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paqoo Opublikowano 26 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2008 Tragicznie nie jest. Można pograć. To już coś! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi