Fallord Opublikowano 26 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2008 Nie mam czasu narazie, potem zrobię ten budynek, obiecuje :P Teraz idę hackować kolejne stronki ]:-> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielBGRJ Opublikowano 26 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2008 Może mój samochód wzorowany na muscle car będzie sie nadawał :P ? Jakby coś, to te po bokach to rury wydechowe! -down---> Przy tym małym ile sie narobiłem, to co dopiero przy większym! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marrac Opublikowano 26 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2008 @danielBGRJ Teraz fajnie Tobie wyszedł :) Tylko zrób trochę go większego ;) @Topic Tak jak Firemark zauważył, zainteresowanie tym miastem jest bardzo małe. Co prawda czasu teraz nie mam bo robię grafikę do gry, ale na pewno niedługo wrzucę jakiś domek choćby kiosk :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 26 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2008 Ja też - muszę tylko dostać weny - to narysuję :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 26 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2008 Ja czekam na prace innych, chce miec sie na czym wzorowac :P Firemark, moze ty cos zrob i dzieki temu kogos to nathnie? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 26 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2008 @Topic: Szczerze to ja jakoś nie mam weny teraz na pixelowanie, usiłowałem dzisiaj narysować budynek, pomysł zakończył się porażka :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@ti002 Opublikowano 27 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 przemoglem sie :rockon: taki se kiosk ^_^ mialem zrobic z reklama Heyah ale stwierdzilem ze nie.. i zrobilem reklame gma :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pentalinio Opublikowano 27 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 Przydałoby się mocne AA, zwłaszcza na tej kuli ;) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalu Opublikowano 27 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 to jest kiosk? :blink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 27 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 Przydałoby się mocne AA, zwłaszcza na tej kuli smile2.gif . A to jest kula? czy taka płaska reklama? : o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 27 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 @up: Też mam takie wrażenie... :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 27 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 @M@ti: Źle zrobiłeś padający cień reklamy, trochę za mało zróżnicowane, zrobienie czegoś takiego zajmuje 4-6 minut ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@ti002 Opublikowano 27 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 @up: to co dodac "miszczu"? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 27 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 @M@TI: Zmienić cień "koła", Zmienić dach, Wiesz jak wygląda kiosk ? Co to był by za kiosk co by miał tylko okienko "kasy". A gdzie okienka po bokach, gdzie jest prześwit na magazyny i różnego rodzaju wyroby. Spróbuj i pokombinuj, miłego pixelowania ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@ti002 Opublikowano 27 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 wzorowalem sie na tym czyms pod moim blokiem :P no ale dobra - zaraz bedzie :) EDIT: juz? :krider: @Yoda: to se sam narysuj ja gram w gta sa B) @Webzir: nie, chodzilo mi o cos pod moim blokiem :P w realu :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 27 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 Mamy rozumieć, że to "czymś" nie jest kioskiem? :P @UP: No dobra, ale to coś, co jest w realu kioskiem nie jest? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 27 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 Ale ta reklama nie jest narysowana ręcznie :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalu Opublikowano 27 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 Czepiasz się go Yoda :P Ważne że wygląda lepiej niż wyglądał no to ja coś dam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 27 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 Czepiasz się go Yoda tongue2.gif Ważne że wygląda lepiej niż wyglądał No ale to przecież wszystko ma być rysowane ręcznie - pixelart nie? Oo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalu Opublikowano 27 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 niby tak.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 27 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 @zalu: Trochę "żalu" mi Twej pracy ;< @M@TI: Mi tam nawet już się podoba, tyle, ze reklama chyba nie jest rysowana ręcznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalu Opublikowano 27 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 @fallord wiem trochę ją skopałem zaraz z upload uje poprawkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 27 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 Nie rozumiecie czym jest pixelart. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 27 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 @zalu: Zamiast robić poprawki, to zrób pracę od nowa, do tego tak, żeby była pixelartem a nie oekaki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firemark Opublikowano 27 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 No to ja szybko do kiosku - drzwi - rysowane na ścianie oO? -Płaskie troche - nie pixelart . Ikona zerznieta :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@ti002 Opublikowano 27 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 moze byc?? :w00t2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 27 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 Musicie używać takich oczowalnych kolorów? :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@ti002 Opublikowano 27 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!! :w00t2: x10 :P czy teraz dobrze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 27 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 Bez zmian. 18. Nie wstawaj chorych ilości emotikonek w poście! Jedna w zdaniu stanowczo wystarczy by wyrazić swoje elektroniczne uczucia. =P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mike_p Opublikowano 27 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 Mati te drzwi wyglądają jakby narysowane kredą. Zrób jakieś wyraźniejsze. A kula z młotkiem wygląda jakbyś wziął ikonę i zmniejszył liczbę kolorów :P Ogólnie mi się podoba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi