M@ILOSZ Opublikowano 4 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2008 Chcialbym zeby w draw tekst wyswietlała sie predkosc samochodu. Jego predkosc prechowuje w zmiennej globalnej kmh. Ma ktos pomysl jak to zrobic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 4 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2008 GML draw_text(123,123,string(global.kmh) + " km"); Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@ILOSZ Opublikowano 5 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2008 Eee... Ale ja używam do tego klocka draw a text transwormed i niewiem jak to przenieśc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 5 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2008 w ramce text: string(global.kmh) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@ILOSZ Opublikowano 5 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2008 A niedziala nie działa (Jeszcze ł dodałem żeby było estetycznie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 5 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2008 a co nie działa ? PS. nie z czasownikami piszemy osobno !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 5 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2008 Jest jeszcze: dajesz ten klocek do eventu draw i wpisujesz odpowiednie dane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@ILOSZ Opublikowano 5 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2008 a co nie działa ? No więc zamiast prędkosc samochodu wyświetla mi się kod czyli: string(global.kmh) Jest jeszcze: dajesz ten klocek do eventu draw i wpisujesz odpowiednie dane. ale ja mam zmienna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Marcelot Opublikowano 5 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2008 https://gmclan.org/up2251_6_kod.html W tym klocku wpisujesz kod który podał Snake Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@ILOSZ Opublikowano 5 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2008 https://gmclan.org/up2251_6_kod.html W tym klocku wpisujesz kod który podał Snake Jak znasz kod na na klocek draw a text transformed to podaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 5 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2008 GML draw_text_ext_transformed(x,y,string,sep,w,xscale,yscale,angle) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@ILOSZ Opublikowano 6 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2008 Dziala. Myśle że w credits znajdzie się miejsce. Ale tak właściwie to mam jeszcze jedno małe pytanko czy da sie tak zrobić żeby wyświetlały się tylko liczby całkowite? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 6 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2008 ...string(round(liczba))... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@ILOSZ Opublikowano 6 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2008 Ej tymon czy można wykorzystać twoje przykłady ze śmietniska miejsce w creditsach? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borek Opublikowano 7 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2008 Ej tymon czy można wykorzystać twoje przykłady ze śmietniska miejsce w creditsach? :D Takie sprawy się na PM załatwia. Dostajesz ostrzeżenie za SPAM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@ILOSZ Opublikowano 7 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2008 Takie sprawy się na PM załatwia. Dostajesz ostrzeżenie za SPAM Aha, przepraszam, nie wiedzialem. No to zamykam temat edit przecież to jest mój temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi