Kofel Opublikowano 2 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2008 Witam! Czy próbował ktoś przepisać 39.dll'a do niezależnego liba? Chodzi o napisanie serwera w C++. Większa multiplatformowość ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 2 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2008 kod DLLa można znaleść w pliku razem z DLLem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 2 Stycznia 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2008 skoro to DLL, to działa i pod C++, bez niepotrzebnych zmian, tylko trzeba umieć obsługiwać DLLe. Ja się nie znam, to się nie wypowiadam :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 2 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2008 więc musiał byś mieć źródła dlla które też są napisane w C++ bodajże :P i na jego podstawie napisać server :) i skompilować pod linuxem albo windowsem :] jak kto lubi :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 2 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2008 Przecież źrodła są dostępne. Jaki problem skompilować? Gnysek, za małego fonta używasz w sygnaturze. =P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 2 Stycznia 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2008 Przecież źrodła są dostępne. Jaki problem skompilować? Gnysek, za małego fonta używasz w sygnaturze. =P wiedziałem, że się przyczepisz :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 3 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2008 No wiem, ale dll'e na linuxie? Chyba bardziej przepisać ten kod z dll'a do czystego c++ jako klasę/funkcje. Apropo wiem, ze jest udostepnione source w C++, bo je mam ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 3 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2008 Właściwie po co przepisywać jak tam już są gotowe moduły ? ;> wystarczy je dodać do swojego projektu i jest git... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 3 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2008 Raczej funkcje, no tak odpowiednio to dopasowałem ale ni**uja przy kompilacji wywalał errory. Tia, rozumiemy, że jesteś podekscytowany, że cię denerwuje zaistniała sytuacja, że życie jest ci nie miłe, że nikt cię nie kocha i chcesz skoczyć z mostu, ale nie musisz tego nam przedstawiać przez takie słówka. Polecam słownik synonimów, na pewno znajdziesz tam niewulgarne synonimy słowa użytego przez ciebie, jak: penis, prącie, członek, itd. Tym razem się obędzie bez warna, ale uważaj... Marmot. Dziękuje ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 4 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2008 To trzeba było te errory naprawić :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubasz Opublikowano 25 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 Pliki dynamicznych bibliotek: Windows - .dll Linux - .so .so jest dla Linuxa biblioteką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 26 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 Pozwole sobie kontynuować temat. Heh. 39dll korzysta z Winsock i to jest powodem tych błędów z kompilacją. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi