Tomek_K Opublikowano 31 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2007 Witam przedstawiam wam moją pierwszą super gre. beznazwy jak to beznazwy nic dodać nic ująć. :lol2: Screeny http://www.imagic.pl/public/pview/100943/aa.JPG Programowanie: Ja Grafika (bardzo ładna): Ja Dźwięki: Zasoby Game Makera tutaj link do gry http://www.wrzucaj.com/883755 Proszę oceniać. :lol2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToMoEX Opublikowano 31 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2007 1. screeny proszę! 2 ocena grafika 2/5 (żadnego Tła, ani praktycznie Rysunków... tylko kontury muzyka 1/5 Zasoby... Grywalność: 2/5 po chwili wyłączyłem :( Pomysł.. no cóż w pewnym sensie to jest przetrwanie (mój ulubiony ;D) 3 w dodatku.. arkanoid to taka gra z paletką i piłeczką (odbijanie) a poza tym naboje wylatują z boku. (2+2+1/3=1,(6)+1)~3gwiadki ;D bo się zapewne starałeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Marcelot Opublikowano 31 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2007 https://forum.gmclan.org/index.php?showtopic=4124 Skriny!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 31 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2007 szablon. https://forum.gmclan.org/index.php?showtopic=4124 albo warn+zamknięcie topicu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boro Casso Opublikowano 31 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2007 Gdzie szablon?, gdzie screeny ? Grafika - 3/6 (bardzo słabo, ale i pasuje) Muzyka - 3/6 (Podoba mi się :), ale przy dłuższym słuchaniu nuda) Grywalonśc - 2/6 (Przeszedłem całe wykorzystując bug) Wykonanie - 2/6 (Mogłeś sie bardziej postarać :(, menu jakieś nierówne takie, daje 2 bo twoja pierwsza gra) Razem - 2.5 czyli trzy gwiazdki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 31 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2007 Przykro mi, ale to nie jest ankaroid. Najwyżej jakaś nędzna podróbka Space Invards. Masz dwie gwiazdy, bo to Twoja pierwsza gra. Aha - nie ma skrinów i w ogóle nie zgodne z szablonem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 31 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2007 yo to ja słonik i będe trzeżwy siedział za firanka w domu czekając na gangsterów od murda lowridera a gra lepsza od mojego syfu i spamu... To nie ja to napisałem weźzcie coś zrobcie z tym lowriderem Grela, tamten post napisał lowrider Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tsukuru Opublikowano 31 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2007 Zalatw sobie jakiegos pomocnika (mam na mysli grafika bo to tak naprawde zal jest z ciebie,sorry za brutalne slowa) I wogole ekipe bym radzil zalatwic troche cie poducza a poznei jbedziesz robil lepsze gry.... Ps.Moge zostac twoim "grafikiem". Napisz na gg to dam ci moje prace... Ocena 1/5...Bo zal,a to ze sie staral to nie prawda,poza tym grafa do wymiany i wogole wszystko ......(moje wrazenie) :bye1: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_K Opublikowano 31 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2007 TOMOEX naboje wcale nie wylatują z boku hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@ti002 Opublikowano 31 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2007 TOMOEX naboje wcale nie wylatują z boku hehe jemu chodzilo o prawdziwego arkanoida :| chyba :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_K Opublikowano 31 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2007 M@ti002 oceniaj :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tsukuru Opublikowano 31 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2007 Prawde mowiac to nawet na ocene nie zasluguje .... :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_K Opublikowano 31 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2007 Coty gadasz dobrze jest druga wersja będzie z lepszą grafiką i poprawie pare błedów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tsukuru Opublikowano 31 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2007 Sorry za nabijanie postow ... Ale ty poprostu, musisz miec narazie ekipe przynajmniej do grafy... <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_K Opublikowano 31 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2007 Tsukuru robie drugą wersje jak chcesz to możesz zrobic grafe hehe :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 31 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2007 gdzie tu jest download... nie mogłeś wrzucić na gmc ?? ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToMoEX Opublikowano 31 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2007 na dole po 35 sekundach jest download... Tomek_k chodziło mi o twoją grę... ale pewnie mi się zdawało :( ps napisz do mnie na gg (w profilu) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tsukuru Opublikowano 31 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2007 Przykro ale od teraz sie spiesze z moja gra (robie sam grafike cala , wiec nie mam czasu dla nikogo teraz ,przepraszam) :( Ktos sie moze zglosi do pomagania mi to szybciej troche pojdzie (Zagladac w kategorii multimedia>grafik>nie wyrabiam sie cyz jakos tak :P ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 31 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2007 Te ostatnie gry są naprawdę dobijające.... rozumiem, że to pierwsza gra, ale jednak bez przesady..... powinniście zrobić jakąś "cenzurę" na tego typu gry..... super gre LoL? Grafika (bardzo ładna) LoL2? :P Grafika: Normalnie dałbym 1, no ale to pierwsza gra...... czyli 2/5 Muzyka: Zasoby GM'a.... 1/5 Grywalność: 1/5..... niezbyt to grywalne..... Kiedyś ktoś na forum napisał "Screeny daje się po to, by zachęcić do gry, a nie od niej odstraszyć"...... to zdanie mówi coś o tobie :P Byłoby 1/5 - no ale to 1 gra to masz te 2 gwiazdki......... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Vayaa Opublikowano 31 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2007 WTF 1/5 ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PitetCell Opublikowano 30 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2008 0-10!! co to jest a ty krytykowales moja gre mistrzu od 7 bolesci hahahahaha cienka gra grafa 0 muza 0 grywalnosc 1 (masz ode mnie prezent) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_K Opublikowano 30 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2008 weż lepiej zobacz kiedy to było j****y menelu. Obrażanie użytkowników - warn. Odsyłam do regulaminu. gnysek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 30 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2008 @UP i @UP UP no popierdzieliło was chłopaki, o co wam w ogóle chodzi? Zreszta wrzucajcie sobie nic mi do tego... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cora Wind Opublikowano 30 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2008 OMG o_O 1/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 30 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2008 0-10!! co to jest a ty krytykowales moja gre mistrzu od 7 bolesci hahahahaha cienka gra grafa 0 muza 0 grywalnosc 1 (masz ode mnie prezent) Pójdź w krzaki się wyżyj. weż lepiej zobacz kiedy to było j****y menelu. To tylko miesiąc czasu! '-'. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Driger Opublikowano 30 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2008 heh :D Gorzej niz dzieci w piaskownicy :D ale to tylko o was swiadczy . edit: W sumie to moge , ale takze nie lubie takiego zachowania w miejscach publicznych , i jak cos mnie rusza ( a zwlaszcza jak ktos nie moze slow krytyki przyjac normalnie tylko zaraz najezdza na drugiego , bo nie popadl w zachwyt przy jakies gierce) to moge wyrazic swoje wlasne zdanie , no nie ? A gra jest slaba , takich gierek jest mnostwo niestetty na gmclan , tak wiec jeden :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_K Opublikowano 30 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2008 kryniak nie tylko w ten miesiąc czasu bardzo duzo sie nauczylem i zrobilbym o wiele lepsza gre niz miesiac temu Driger oszczedź sobie komentarzy ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muximan Opublikowano 30 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2008 Chlopaki to jest jego 1 gra naprawde super GZ!!!!!!!!!!!! zrob 2............2/50 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PitetCell Opublikowano 31 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2008 sorki gnysek jak kogoś obrazilem ale sam mnie krytykuje a stworzyl gre gorsza od mojej!a to moja pierwsza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nx Opublikowano 31 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2008 @Tomek_K 1/5 i to jest moja ocena i lepiej już nic nie mówić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi