Maximal Opublikowano 30 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2007 O tu. Trochę spóźnione, ale cóż. Głosujemy. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 30 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2007 A ja się tak zapytam, dlaczego dziadekkleofas prowadzi, jak w jego grę w ogóle grać się nie da ;p . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 30 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2007 A ja się tak zapytam, dlaczego dziadekkleofas prowadzi, jak w jego grę w ogóle grać się nie da ;p . Cicho. Będę pierwszym gmclanowiczem który wygra z popsutą grą. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 30 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2007 są gusta i guściki. mi się gra dziada podoba B) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 30 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2007 Dziadekk, dobra gra. Masz mój głos. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 30 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2007 Zagłosowałem na Dodo Tamagotchi. ;p RaistlinBlackRobe: powinieneś to i owo poprawić. Dałem tej żabie kompot, pojawił się komunikat, że mój pupil się zadławił (???), ale zwierzak najwyraźniej nic sobie z tego nie robił, bo oświadczył, że chce sie bawić i żył sobie dalej. :mellow: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 30 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2007 Mnie osobiście zaintrygowała gra dziadka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Marcelot Opublikowano 30 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2007 Nie chcę się wtrącać ale... gra dziadka jest nie zgodna z punktem 6. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 30 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2007 A mój Tamag się nikomu nie podoba? :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaistlinBlackRobe Opublikowano 30 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2007 Zagłosowałem na Dodo Tamagotchi. ;p RaistlinBlackRobe: powinieneś to i owo poprawić. Dałem tej żabie kompot, pojawił się komunikat, że mój pupil się zadławił (???), ale zwierzak najwyraźniej nic sobie z tego nie robił, bo oświadczył, że chce sie bawić i żył sobie dalej. :mellow: Nie dokońca. Dałem game_restart();, czyli gra się zaczyna od początku(popatrz na score). Głos na dodo. EDIT: Major. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 30 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2007 Nie chcę się wtrącać ale... gra dziadka jest nie zgodna z punktem 6. :P 6. Gra/program ma być na aktualny temat tury ? :x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mike_p Opublikowano 30 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2007 No właśnie, ta gra nie ma żadnego tematu :F Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 30 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2007 Zagłosowałem na Dodo Tamagochi dlatego że jako jedyna ma fajny interfejs i w porównaniu do reszty ładną grafikę. BTW: A gra dziadka jest najbardziej dupna ze wszystkich,ale najbardziej oryginalna :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 30 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2007 Nie pozwolę wygrać leniwcom, zagłosowałem na Dodo Tamagochi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasterz Opublikowano 30 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2007 Mój głos wędruje na Dodo Tamagochi. Ładnie wykonany interface a w dodatku coś nowego z tymi pieniędzmi. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 30 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2007 Na dodo tamagochi gęś rox ale fajna zielona była :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mike_p Opublikowano 30 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2007 Gęś? :F To dodo jest... http://pl.wikipedia.org/wiki/Dront_dodo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 30 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2007 Szkoda, że copoconaco nie wystawił swojej gry, była najbardziej innowacyjna ;) Takto głos leci na Dodo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cruel_boy Opublikowano 30 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2007 Gra dziadka jest nawet fajna :P Glos na dziadka EDIT: A dodo takie dziwne... troche za trudne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToMoEX Opublikowano 30 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2007 dodo jest fajne 2 razy grałem :D oczywiście głos na dodo :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Marcelot Opublikowano 31 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2007 W ostatnie chwili... głos na Dodo ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 31 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2007 Super - mam 2 miejsce z zepsutą grą. 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Marcelot Opublikowano 31 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2007 Jeżeli jedną linijkę skryptu można nazwać grą... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 31 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2007 Jeje, kolejne trzecie miejsce 8) . Ciekawe czy jak znowu wezmę udział w lidze, to czy znowu trzecie miejsce zgarnę ;D . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi