arex44 Opublikowano 29 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2007 Tytuł: Sword Runner I Gatunek: platformówka Opis: Fabuła jest nieistotna, chodzi generalnie o to że nasz bohater został porwany przez groznego maga i uwieziony daleko od domu. Musi odnalezc droge do domu i swojej ukochanej. w grze mamy do dyspozycji 3 rodzaje broni, do tego naskakujemy potworom na glowe, jest 14 leveli + 4 takie badziewne z bety ale do pogrania. Angielska wersja jezykowa, prosze reklamujcie moja gre jesli wam sie spodoba:) Kilka osob z tego forum pomoglo mi w jej tworzeniu np PsichiX, wiec w creditsach po przejsciu gry sa Wasze nicki. stronka gry: http://sword_runner.republika.pl/ Download: http://sword_runner.republika.pl/files/sword_runner1_10.zip Rozmiar pliku: 13 MB. Autorzy: Arex44 vel Arexmastah: Screeny: uaktualnilem wersje do pobrania - jest teraz czyszczenie surface i mam nadzieje ze to pomoze jesli ekran jest zamazany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sirluki Opublikowano 29 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2007 Ciekawa gra :) Ale czego odczuwam brak: -powrót do menu; -nie wiem czy wy tez tak myslicie, ale według mnie troche zle umiejscowione obiekty :huh: (aczkolwiek moge sie mylic) -w menu brakuje czegos w stylu "How to play?" gdzie moznaby zobaczyc np. klawisze do gry (tak, wiem F1 :P ) :) aha, i jeszcze jedno (podczas wlaczanie na poczatku jest cos takiego): Może nie zbyt przeszkadza to samej grze, ale gdy odpalilem pierwszy raz myslalem ze komputer mi sie zawiesil :) Tak więc 4/5 :) Bardzo dobra robota :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludzix Opublikowano 29 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2007 5/5 - bo mnie urzekła :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pager Opublikowano 29 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2007 a mi co chwila wyskakuje ekran "zakwaracikowany" (prawie w tym screenie powyżej), albo error: ERROR in action number 1 of Draw Event for object surface6: Trying to use non-existing surface. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 29 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2007 A nie zapomniałeś o początkowym czyszczeniu surface? ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arex44 Opublikowano 30 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2007 moja dziewczyna ma to samo i dopiero jak usune wszystkie surface (czyli calkowicie oswietlenie) to blad znika.. instalowalem u niej sterowniki do grafy, directx nowy, nic nie pomaga. Nie wiem o co chodzi z tym bledem, mam wrazenie jakby czegos system nie rozpoznawal bo u mnie i kumpla nie ma problemu zadnego. Za rozwiazanie tego problemu stawiam piwo:) a mi co chwila wyskakuje ekran "zakwaracikowany" (prawie w tym screenie powyżej), albo error: ERROR in action number 1 of Draw Event for object surface6: Trying to use non-existing surface. nie mam pojecia co to jest ale jesli pomoze usunac usterki zwiazane z tym dziwnym wyswietlaniem i rozmazywaniem to chetnie poprawie jesli mi ktos powie jak:) A nie zapomniałeś o początkowym czyszczeniu surface? ;p nie wiem co to jest ale jesli pomogloby usunac bledy zwiazane z wyswietlaniem grafy to chetnie skozystam:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 30 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2007 surface_set_target(nazwa_surface) draw_clear(c_black) // Można zmienić kolor surface_reset_target() ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 30 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2007 Więc mówisz że grafika twoja tia? No dobra ;] Gry nie uruchomiłem - i tak ładowała się 15 minut a potem zmieniła rozdzielczość i pupcia - staneła... Jest coś takiego jak ładowanie grafiki/muzyki z zewnątrz elooo! :bye1: Tak więc oceny nie wydam ale sądząc po screenach byłoby gdzieś -4/5 ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arex44 Opublikowano 30 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2007 No co Ty? W creditsach sa wymienione firmy i osoby ktorych materialy zmienione wykorzystalem w grze. Konrad-GM - to ja zaraz sprawdze to i jesli uda sie naprawic to uaktualnie wersje do sciagniecia. Dzieki za komentarze, pozdrawiam!:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brocelliand Opublikowano 30 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2007 U mnie wystapil problem taki jak u Yody :/, ja dla odmiany nie jestem cierpliwy i przeczekalem tylko menu i jakis szary ekran z kropkami ... Popraw to , na screenach gra wyglada bardzo ladnie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arex44 Opublikowano 30 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2007 to macie nowsza wersje gdzie tego juz nie powinno byc, napiszcie chlopaki czy juz diala: http://sword_runner.republika.pl/ pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 30 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2007 W 3 levleu strasznie zwalnia w niektórych miesjcach. Dał bym 5/5, gdyby nie waga i problem z prędkością. 4/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
copoconaco Opublikowano 30 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2007 fajne bardzo fajne, juz dawno nie gralem w porzadna platformowke (ach moja Amisia) zasluguje na 5/5 tylko te krzaki na starcie psuja wrazenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cora Wind Opublikowano 30 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2007 Lubie takie gry. Daje 5/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaistlinBlackRobe Opublikowano 30 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2007 Po tym tekscie You woke up in some kind of crypt... naciskam spację i się gra wyłącza. Poza tym ładuje się długo i chodzi kiepściutko(wolno). PS.: Sajkiks pisze się PsychiX. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paqoo Opublikowano 7 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2008 Gierka przyzwoita... Można by było ją urozmaićić.. Ale i tak jest dobrze.. :P Dosyć ciekawie :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 9 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2008 A u mnie wyskakuja problemy z nieistniejącymi surfaces. A tak chcialem w to zagrac.. :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarutobi Opublikowano 9 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2008 ta gra jest do kitu najpierw gdzie na początku są te napisy obraz jest dziwny potem jak naciskam spację gra się wyłącza albojest komunikat o nieistniejących surfaces! zr**e Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi