propaganja Opublikowano 23 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2007 CHristmas chase gatunek:bijatyka opis: chodzisz szalonym dzieciakiem i scigasz mikołaja Gierka na konkurs yoyo, z braku czasu niezbyt dopracowana, ale mysle ze sympatyczna. autorzy: programowanie: propaganja grafika: propaganja Waga niecale 7mb link: http://www.yoyogames.com/games/show/20688 albo http://www.gmclan.org/up993_4_ChrismasChasin.html screeny: http://img84.imageshack.us/img84/3676/slonik3pt1.jpg http://img142.imageshack.us/img142/1206/slonikhs6.jpg boomshacka :sp_ike: @down zrobione :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moldis Opublikowano 23 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2007 Zastosuj wzór bo warana dostaniesz xD @down przypominam xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 24 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2007 Zastosuj wzór bo warana dostaniesz xD Grozisz mu ? Co do gierki ? Wypaśna :P 5/5 bez wątpienia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
copoconaco Opublikowano 24 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2007 kurcze, fajne, ale piesek na samym poczatku jest jednak za trudny przy pierwszym podejsciu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 24 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2007 Heh fajna gra i oryginalna ;] 5/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Driger Opublikowano 24 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2007 Powiem tak , znow sie nie zawiodlem na Twojej grze Grafika jak zwykle w twoim wykonaniu dobra , ba , b.dobra no i grywalnosc .. 5 :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 24 Grudnia 2007 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2007 propa, regulamin obowiązuje wszystkich, popraw szablon albo dostaniesz ostrzerżenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasterz Opublikowano 24 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2007 Przeszedłem całą grę w niecałe 15 minut. Trochę głupio bo za łatwo i za mało plansz. No ale rozumiem ,że czas gonił i nie starczyło go już na dodanie więcej plansz. Moja ocena to oczywiście 5/5 ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 24 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2007 Ja również przeszedłem całą! :) gra na 5 gwiazdek,jednak na końcu gdy już znalazłem mikołaja spodziewałem się z nim "soluwy" :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludzix Opublikowano 24 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2007 Zastosuj wzór bo warana dostaniesz xDNie sądzę, teraz to ginący gatunek ;) Zresztą paczka z Indonezji leci dość długo, więc do tego czasu zdąży jeszcze pospamować ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 24 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2007 Za 1 razem przeszedlem cala nie cale 20 min :) 5/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 24 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2007 Czemu screen nazywa się słonik ?? Hę?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 24 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2007 dlatego, bo nie nazywa się inaczej :boxed: a gra świetna oceniam na 5. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 24 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2007 Zarąbiste :D Podobają mi się kombosy i graficzka :) 5/5 BTW: Mogę ją dać na swoją stronę ? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 24 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2007 @Snake pewnie że możesz @Grela Zgadnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly158 Opublikowano 24 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2007 Ten facet chyba po prostu nie potrafi zrobić kiepskiej gry. Propa - masz swój styl i tego się trzymaj. Ocena 5/5. W sygnaturze "BACK YARD" - kiedy premiera ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 24 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2007 @Up BACKyard prawdopodobnie za rok, jesli bede dalej robil, bo dzisiaj w nocy przyryralem 6h coś fajnego i może warto by sie było tym czymś fajnym zająć Chrismas Chase moglbym niby polepszyc i dokonczyc, wydac nieocenzurowana wersje itp. ale w sumei mi sie nie chce ;) wole sie zajac jakims innym tajmym projektem :) @DOWN A gdzie ty masz tu swoją fote?? znowu Ci sie wkręca?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 24 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2007 Ha, zrobiłes gre z moja fota bez pozwolenia. Zaraz przełoże Cię przez kolano i dostaniesz :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 24 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2007 Ktoś tam widzi "fotke" sonique? Bo ja nie - ja widze narysowaną twarz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 24 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2007 Moją, narysowaną twarz raczej widać że troche filtru w photoshopie i bajery ale gra rox. Propa mi coś jeszcze obiecał:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 24 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2007 Jakie filtry, zwykly olowek, i w ogole nie wiem co ty z tym zdjeciem i w ogole z jakim zdjeciem... no ale dobra, jak obiecalem, jak bede na podium to dostaniesz kinder niespodzianke :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 24 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2007 Nie :P ja chce...no niewiem kase :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 24 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2007 no niewiem kase emot11.gif pffffffff weź nas nie rozśmieszaj co? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 24 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2007 nie wybrzydzaj, to prezent nie haracz -_- kurcze, fajne, ale piesek na samym poczatku jest jednak za trudny przy pierwszym podejsciu huh.. serio? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 24 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2007 Eeee... ja tam psa nieźle pojechał na demku ;p A pełną zaraz ściągnę i pogram :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasterz Opublikowano 24 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2007 Na początku przydałaby się jakaś kukła, na której można trenować wszystkie kombosy. ;) P.S.: A masz zamiar robić 2 część tej gry albo ją dokończyć? Jak tak to mam wiele pomysłów na potworów ,plansze itp. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 24 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2007 Ha ha, genialne. :D Energy Drink roksi! ^^ Na razie zagrałem tylko chwilę, ale już widzę, że gra zasługuje na 5 gwiazd. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 24 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2007 @Pasterz Nie no nie bede kontynuowal fabuly (ktora ogolnie jest nieco denna ale pisana na kolanie), wiec chyba nic z tego nie bedzie. Ale zrobie taka bijatyke kiedys, bedzie nazywać się SoulJah (heh oryginalne, wiem) btw http://img297.imageshack.us/img297/3285/barlm7.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 24 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2007 Mućka roxxxxx :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 24 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2007 daje 5 bo widziałem gre od pierwszej solówy z krasnalami hehe,od razu wyczułem podobieństwo do soul jah,mam nadzieje że wyjdzie 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi