Borek Opublikowano 22 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2007 Tytuł: Save The Christmas Gatunek: Arcade Opis: Wcielamy się w Świętego Mikołaja i próbujemy uratować święta :) Do pomocy mamy swoje Elfy, które skutecznie eliminują wroga, a ten za wszelką cenę chce nam przeszkodzić. W grze dostępne są różnego rodzaju bonusy oraz sklep, w którym możemy nabyć np. dodatkowe życia lub życia Elfów. Gra generalnie nie jest długa, ponieważ nie wystarczyło mi czasu. Download: Save The Christmas Link do YOYOGAMES: Link Rozmiar pliku: 8MB Autorzy: Programowanie: Grzegorz Borkowski Fabuła: Grzegorz Borkowski Grafika: Grzegorz Borkowski Muzyka: freemidi.org Screeny: LINK DO ZDJĘĆ Dodam tylko, że nie jest to produkcja super wypas, dlatego może być ciężko wygrać, ale i tak nie jest słabo :) Czas trochę gonił - nie ukrywam. Tak czy siak, życzę miłej zabawy :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 22 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2007 Gra bardzo fajna daje 5+/5 Borek bedzie jakas nowa Almora ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 22 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2007 dziwna gra, nie wiem o co w tym chodzi biegałem, biegałem, a tu nagle VICTORY i przejście do nowej planszy. ładna grafika, w sumie sympatyczna rozgrywka, więc chyba 4/5 :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mike_p Opublikowano 22 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2007 @UP Trzeba było przeczytać HELPA :P Spoko gierka, ładna grafa, dobre wykonanie, czasami tylko się przyciąłem na ścianie. 5 :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 22 Grudnia 2007 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2007 a mi się tak jakoś nie podobało zbytnio, ale graficznie 5/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 22 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2007 Borek, myślałem że to będzie super gra... Ale się zawiodłem... Bo ta gra jest jeszcze lepsza!!!* :D Grafika piękna, gra mnie wciągnęła naprawdę na długo, Miodzio! 5 :) *Krzysztof Ibisz style Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 22 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2007 grafika super i w ogole opad szczenki,grywalnosc - niczego sobie, chociaz spodziewalem sie ze jak wyskoczysz z gierka to jak to mówią - nie ma ***** we wśi, rozpieprzysz cala konkurencje. A takto faktycznie konkurencje tak czy siak rozpieprzyles, ale troszke sie na grze zawiodłem, moze przez ta prostote, bo przyzwyczailem sie juz ze robisz bardzo rozbudowane gry, a tu taka zrecznoscioweczka :) Nie lubie przypinania metek (ale taka mam prace, i w doslownie i w przenosni :) )ale gdybym mial oceniac to byloby 9/10 :sp_ike: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 22 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2007 Gierka zaprawdę ciekawa a i grafika cieszy oko ale ta muzyka... sprawia że rozgrywka staje się monotonna już po paru minutach. 8+/10 ale w gwiazdkach dam 5/5 bo znacznie przewyższa średnią gier publikowanych na GMClanie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 22 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2007 Małe pytanka - po co są te Ice Walls? :D I kim są ci nasi wrogowie? ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Driger Opublikowano 22 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2007 Jak na ograniczony czas to calkiem Ci to ladnie wyszlo .. Wogole widac ze sie nawet przylozyles i twoją konkursowa gre mozna dopisac do kolejnych polskich dobrych gier zrobionych w GM gdyz jest ich bardzo malo , lecz mysle ze w nowym roku sie to zmieni :P gra 5 gwiazdek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Vayaa Opublikowano 22 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2007 No dobrze widziec spowrotem Borka na GMClan oczywiscie daje 5/5 ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moldis Opublikowano 22 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2007 Hmm.. nie wiem czemu ale ta gra się szybko nudzi, co prawda jest sporo urozmaiceń i w ogóle, ale lepiej by było gdyby było więcej potworów ^.^ Grafika jest bardzo dobra i mi się podoba. Więc 5/6. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 22 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2007 ale ta gra się szybko nudzi, Oo Ja grałem godzine bez przerwy i doszedłem do 4 stage'a :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 22 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2007 Dawno nie było tak porządnej gry na GMClanie :) Daję pięć, za wszystko! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moldis Opublikowano 22 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2007 Oo Ja grałem godzine bez przerwy i doszedłem do 4 stage'a :D o.O ja w jakieś 15 minut doszedłem do połowy 3 ; p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi