cyberdog Opublikowano 21 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2007 Tak, potrzebuję do gry kolędy w języku japońskim :) :) :) Przekopałem Google ale nie znalazłem :P Z góry dzienx! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 21 Grudnia 2007 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2007 Kiyoshi Kono Yoru http://pl.youtube.com/watch?v=VZlbfGQaBKA kiyoshi kono yoru hoshi wa, hikari tsukuino miko wa mi hahano nume ni nemuri tamou jume jasuku z pamięci :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyberdog Opublikowano 21 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2007 Ale ja chciałem do gry, ściągnąc! :P A nie chce mi sie instalować programu do ściągania z YouTube :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 21 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2007 Tak, panicz któremu trzeba wszystko dawać na tacy. Wyciągnij sobie sam z youtube, chociażby przez http://zamzar.com/url Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 21 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2007 Sam głos możesz wyciągnąć audacitim, a nawet rejestratorem dźwięku systemu Łindołs. ;s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyberdog Opublikowano 21 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2007 Nie działa ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludzix Opublikowano 21 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2007 Start -> Uruchom -> sndrec32 -> Stereo Mix elooo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 22 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2007 Ta kolęda wydaje mi się co najmniej dziwna... Myślałem, że Japonia to buddystyczny kraj. Co to jest? Od kiedy Japończycy to chrześcijanie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 22 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2007 A to Tyś nie słyszał o Matce Bożej Japońskiej? :o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 22 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2007 A to Tyś nie słyszał o Matce Bożej Japońskiej? Nie. Jeśli to nie była ironia, to rozumiem. ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 22 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2007 No przecież Nagasaki to bardzo chrześcijańskie miasto ;). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludzix Opublikowano 22 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2007 Myślałem, że Japonia to buddystyczny kraj. Co to jest? Od kiedy Japończycy to chrześcijanie?Od XVI wieku :) http://en.wikipedia.org/wiki/Kirishitan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyberdog Opublikowano 22 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2007 Nie mogę tego ściągnąć, nie mam odpowiedniego softu. Przekopałem Google ale nie mam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 22 Grudnia 2007 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2007 Ta kolęda wydaje mi się co najmniej dziwna... Myślałem, że Japonia to buddystyczny kraj. Co to jest? Od kiedy Japończycy to chrześcijanie? bo to nie jest religijna a komercyjna kolęda, bo jest taka multi-języczna - więc japończycy nie chcieli być gorsi i zrobili z niej swoją wersję. Ale w ich wersji chyba nie za bardzo jest to chrześcijańskie :P Nie znam tłumaczenia, wiem jedynie, że hikari to światło, ale o matce boskiej to tam raczej nic nie ma :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyberdog Opublikowano 22 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2007 A miko wa to św. Mikołaj. Dobra, jeszcze trochę i będziemy mieli tłumaczenie! Tylko ja dalej tej kolędy nie mam... a obiecałem koledze że mu dam pod choinkę :P I tylko tego mi brakuje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludzix Opublikowano 22 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2007 Nie mogę tego ściągnąć, nie mam odpowiedniego softu. Start -> Uruchom -> sndrec32 -> Stereo Mix eloooNic nie musisz ściągać, damnit. Pamiętaj tylko, żeby ustawić głośność nagrywania na 20%, bo inaczej będzie przesterowane =) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyberdog Opublikowano 22 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2007 Ale mam sssssstraszszsznie niską jakośc...:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 22 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2007 Byłem przekonany że ta kolęda by brzmiała w stylu "ah, jesus, harder, harded dad aaah!". \; Coraz bardziej są japończycy wstrzęmięźliwi, dziwne. offtop z podtekstem seksualnym na tle dziecięcym = warn :} się zagalopowałem, so sorry. cofam warna :{ kamrat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 22 Grudnia 2007 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2007 hahaha, dziadek, wolność słowa ci ograniczono właśnie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilek Opublikowano 22 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2007 Jejku cyberdog... Audacity tak jak ktos juz powiedzial i po sprawie... zapisujesz sobie do mp3 i gotowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 22 Grudnia 2007 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2007 Masz tłumaczenie: Seinaru yoru ni On this holy night Kiyoshi kono yoru hoshi wa hikari Sukui no miko wa mihaha no mune ni Nemuritamou yume yasuku On this pure night the stars are shining Child who will save us, sleep at your mother's breast Dreaming peacefully Kiyoshi kono yoru mitsuge ukeshi Makibitotachi wa miko no mimae ni Nukazukinu kashiko mite On this pure night they receive a message The shepherds bow respectfully Before the Child Kiyoshi kono yoru miko no emi ni Megumi no miyo no ashita no hikari Kagayakeri hogaraka ni On this pure night the Child's smile Shines brightly with the light of tomorrow In an age of grace Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 22 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2007 @Cyberdog: Wyciągnij sobie sam z youtube, chociażby przez http://zamzar.com/url wklepujesz tam adres z youtube, wybierasz format MP3, wpisujesz swój mail i ci wysyłają to. Tobie wszystko trzeba dwa razy powtarzać :/ ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 22 Grudnia 2007 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2007 łopatką do główki trzeba wbijać, nie denerwuj się marmotku :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludzix Opublikowano 22 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2007 Ale mam sssssstraszszsznie niską jakośc...To są uroki YouTube przeca =D Chcesz masta jakości - kup oryginalną płytę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firemark Opublikowano 22 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2007 A miko wa to św. Mikołaj. Dobra, jeszcze trochę i będziemy mieli tłumaczenie! Tylko ja dalej tej kolędy nie mam... a obiecałem koledze że mu dam pod choinkę :P I tylko tego mi brakuje... Mmmmmmmmmmmmmmarmottttttt dał ci linka do zamzar -> czemu tego nie robisz ? >_>' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyberdog Opublikowano 22 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2007 Bo zamzar mi nie dziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiaaaaaaaaałłłłłłłłłłaaaaaaaaaaaaa pisze że jakiś błąd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 22 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2007 To dlaczego mi działa ._. ? Chyba, że dla ciebie błędem jest zapytanie, czy na pewno mają przekonwertować, które wyskakuje po naciśnięciu przycisku Convert. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyberdog Opublikowano 22 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2007 Jest jakieś ERROR cośtam i mi się firefox wyłącza... EDIT: O dzienx, już mi działa! Chaps Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi