marciocia Opublikowano 17 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2007 download ta gra opowiada o znanym wszystkim czesiu. Gluwnym jej celem jest przelatywanie nad czerwonym maluchem a do tego mozna wlaczyc sobie fajna muze przyciskiem ,,i''. FANI CZESIA PREDKO OCENIAC. GRA NAZYWA SIE gierka.zip Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bigshark2 Opublikowano 17 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2007 o co biega? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
copoconaco Opublikowano 17 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2007 ta gra opowiada o znanym wszystkim czesiu. Gluwnym jej celem jest przelatywanie nad czerwonym maluchem a do tego mozna wlaczyc sobie fajna muze przyciskiem ,,i''. FANI CZESIA PREDKO OCENIAC caly temat, gratuluje... chyba barkuje czegoś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marciocia Opublikowano 17 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2007 spokojnie jeszcze robie pare poprawek i gierka gura za 2 dni bedzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
copoconaco Opublikowano 17 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2007 Zastanawiam sie czy jest sens sciagac cos do czego niema screenow nawet (o stosowaniu sie do szablonu nie wspomne). A na dodatek tfurca sam stawia sobie 5 gwiazdek albo sciagne przynajmniej gwiazdki sie uśrednią NA DODATEK AVAST ZNALAZL W TYM WIRUSA : Win32:Jeefo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 17 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2007 A co mi tam... ściągnę i rzucę okiem. PS. Nienawidzę tej głupiej bajki. EDIT To jakiś żart ? Jakieś wycinanki w których poruszasz się obrazkiem bez celu i masz możliwość włączenia muzyczki Bomfunk MC - FreeStyler. 0 gwiazdek PS2. Nie musicie ściągać tej gry, sam screenshot ma większe możliwości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 17 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2007 oceniłem na 1 chociaż nie wiem co,bo nie dostosowałeś się do szablonu i to mnie wk.... nie moge tego nie skomentować,to nie jest bazar na którym wszystko leży rozp... troche porządku na gmclanie i przejrzystości: WZÓR!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 17 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2007 Człowieku żal ! co to ma być poruszam jakimś obrazkiem <_< dno !! poza tym stosuj się do szablonu ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaistlinBlackRobe Opublikowano 17 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2007 myśleśżegorzejbyćniemożeamoże.ru!!!!!!!!!!!!! Teraz zamiast poniżamy ceny to poniżamy kastę amatorskich twórców gier. Głupia, niegrywalna, okropna, niestaranna gra. I głuuuuuuuuuuupi temat gry. Dodatkowo brak dyrekcjonalnego linku, bez screenów, ani szablonu tematu, a plik aż 7 MB. Dałem 1 gwiazdkę, bo widziałem, że nie masz najgorszej oceny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
copoconaco Opublikowano 17 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2007 to mi wyskoczylo przy rozpakowywaniu: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
copoconaco Opublikowano 17 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2007 to mi wyskoczylo przy rozpakowywaniu: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
copoconaco Opublikowano 17 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2007 to mi wyskoczylo przy rozpakowywaniu: rany Boskie sorry, ale laga dostalem.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 17 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2007 Nie ściągajcie tego bo już mam syf na kompie przez jakiegoś robaka. Jak już ktoś to uruchomił to użyjcie lekarstwo: https://gmclan.org/up541_3_jeefogui.html EDIT: 58 plików mi zainfekowało, lepiej się pospieszcie, bo to cholerstwo jest szybkie jak... :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 17 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2007 sory za 2 komentarz ale wg mnie takie tandetne gry albo przeróbki przykładów powinny być od razu usuwane z tematem i tyle,bo po co robić wstyd dla gmclanu... ps. za pare minut ja tu dam moja tandetną gre,sami zobaczycie :) edit: no właśnie jak wyżej takie tematy należy usuwać bo można złapać jakiegoś trypla,syfilisa czy innego grzyba... brak screenów a w środku robal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 17 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2007 Dzięki snake... bana dla marciocia pieprzona szmata rozsyła robaki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cruel_boy Opublikowano 17 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2007 taaa... jasne... nie dosc ze wielgachne lajno, to jeszcze kurde mnie avast ostrzega... Co to mam byc wycinaneczki z filmu, fiat o w ogole co to jest? syf... 0 gwiazdek, a ze nie mam takiej oceny to dam 1... ciesz sie - .- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 17 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2007 o kurde heh screen mnie rozpieprzyl, w ogole o co tu chodzi.. a ze z truflem to tym bardziej... :sp_ike: :kloc: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cruel_boy Opublikowano 17 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2007 @up: ja to samo :P musialem sie przygladac i dopiero wtedy to zobaczylem... ale fiat maluch mnie po prostu dobil... nie sciagac ostrzegam!!! i tak ma wirusa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 17 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2007 dajcie tego screena tutaj,chętnie się pośmieje hahahahahaha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cruel_boy Opublikowano 17 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2007 @up: snake go rzucil... -.- a ja powiem cos o grach osob... NIE WIERZYC WE GRY CHICKENOW!!!! ( no moze czasami... :P ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 17 Grudnia 2007 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2007 marciocia dostaje ostrzeżenie, za nie użycie szablonu, a że się spamowisko robi, to zamykamy ten chlewik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi