kamil321 Opublikowano 14 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2007 Tytuł: The Killer RC1 Gatunek: Strzelanka Opis: Ogólnie w grze chodzi o to, żeby dojść do teleprotu, który znajduje się na końcu każdego lvl'u i prowadzi nas do następnego lvl'u. Leveli jest narazie 6. Żeby dojść do owego teleportu trzeba wyeliminować dziesiątki, a nawet SETKI wrogów :P (i to właśnie nasze zadanie xD). Z wrogów wypadają rożne dropy (amunicja do 5 rodzajów broni oraz paczki z życiem xD). Wrogowie jednak też potrafią strzelać... Download: https://gmclan.org/up1841_3_THE_KILLER_RC1.html Rozmiar pliku: zip - 1,70 MB; exe - 1,82MB Autorzy: Programowanie: Kamil321 Grafika: Grafika menu - Morgo, reszta - Kamil321 Muzyka: dźwięki strzałów pochodzą z gry Counter Strke 1.6. Muzyka menu: Osbourne Ozzy - Killer of Giants Midi; muzyka podczas gry: Metallica - Escape Midi. Screeny: 1. Jest to pełna wersja, a RC tylko dlatego, żebyście powiedzieli co poprawić i jak coś poprawie to bedzie w pełni pełna xD 2. Nie czepiajcie się praw autorskich do muzyki :P 3. To jest moja 3 gra a raczej 2 tylko mocno przebudowana :P Mozna powiedziec ze 2,5 :P 4. Zagrajcie, oceńcie i piszcie!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 14 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2007 przeszedłem całe... popraw: - brak masek - głupie enemy - pociski krzywo lecą - słaba grafika - marny interface 3/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil321 Opublikowano 14 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2007 przeszedłem całe... fajnie :P - brak masek Gdzie mam dać te maski hę?? Na głównego?? - głupie enemy a co mam zrobić?? dokładniej pisz :P Mają łazić, nie partzeć przez sciany czy jak?? - pociski krzywo lecą Mi prosto lecą :huh: - słaba grafika Masz coś albo kogoś na to?? Bo ze mnie grafik jak z koziej d**y trąba i nic lepszego sam nie zrobie :P - marny interface Wiem, wiem, robiłem na szybkiego drawem :P I jeszcze jedno: czy mam zwiekszyć poziom trudności czy zrobić 3 poziomy trudności?? (easy, medium, hard) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludzix Opublikowano 14 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2007 Nie czepiajcie się praw autorskich do muzykiJeżeli to midy, nie mamy się czego czepiać =) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil321 Opublikowano 14 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2007 Jeżeli to midy, nie mamy się czego czepiać =) Chodziło mi też o dźwięki z countera :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 14 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2007 Chyba najwięcej czasu spędziłeś na wymyślaniu nazwy <_< 2/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil321 Opublikowano 14 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2007 Chyba najwięcej czasu spędziłeś na wymyślaniu nazwy I tu sie mylisz :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 14 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2007 a co mam zrobić?? dokładniej pisz :P Mają łazić, nie partzeć przez sciany czy jak?? zaskocz nas.Twoja gra. Nigdy nie rozumialem takich pytań, chyba po to sie robi gry zeby przekazac cos od siebie, stworzyc cos swojego itp. a jak niektórzy pytają o wszystko po kolei to łeee już mis ie gry nawet sciągać nie chce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 14 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2007 zrób kulke która będzie puszczać bąki to będzie coś oryginalnego... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sirluki Opublikowano 14 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2007 Gra naprawde spoko, tylko mogłbyś coś do niej dorobić. Przeszedłem całą. I doszedlem do wniosku, że brakuje jej tego "czegoś" :) Można zawsze dorobić miny, jakiegos bossa na koncu, nie pogardziłbym granatami, albo najprostsza bazooka :) Nie podobało mi się też to, że całą grę chodzimy w domu (?) który zawsze wygląda tak samo. Można dodać np. plansze w lesie... Jeśli się przyda to prosze: (Drzewo widziane od góry) :) PS. Przydała by się opcja multiplayer. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 14 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2007 Miła gierka. Jednak jest kilka bugów, które nie dają spokoju. Powinieneś je naprawić. Tak to gra fajna. 3/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil321 Opublikowano 14 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2007 Dobra, wieeeeeeeeeelki thx za rady :) Zrobię co sie da :P A nowe lvle miałem w planach do killera 2 xD. Jednak zrobie je jeszcze w finalnej ver.1. Aha, jeśli ktoś napisał posta w tym temacie i napisze mi na pw/maila/gg to może dostać kody do gry bo istnieją :P. Są to kody na: 1000 żyć 100% danego życia wyeliminowanie wszystkich wrogów na planszy 1000 punktów przejście do dowolnego lvl'u jest też niespodzianka - tutorial ;P Da się go uruchomić tylko kodem, gdyż nie jest jeszcze gotowy :P . W TK1 final ver. będzie uruchamiany z menu. Jednak jest kilka bugów, które nie dają spokoju. Bugów?? Tu musze jednak się zapytać: JAKICH?? Wiem że jeden z nich to ten, że stojąc przy ścianie i obracając się można włożyć w nią broń i się 'zahaczyć' :P Postaram się to naprawić :P @Sirluki - Thx za drzewko :P Jak wykorzystam to cię umieszczę w creditsach jako "wybitny grafik od drzew" :P Przydała by się opcja multiplayer. Wiem, też nad tym myślałem, ale raczej odpada. Myślałem że w odległej przyszłości zrobie TK3D i TKM (czyli w 3D i w multiplayerze) a może nawet TK3DM (wyjdzie coś a'la counter strike) xD. Narazie jednak o tym nie myślę i zrobie dobrego offline'a ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mistyk Opublikowano 14 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2007 Może być 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaistlinBlackRobe Opublikowano 14 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2007 Nawet fajna gierka. Tylko chodzenie jest troche wkurzające. Ale tak to ok. Grafiki mogłby być lepsze noi rzeczywiście maski poprawić by się przydało. 4/5 daję. Ps. Sirluki, mogę pożyczyc drzewko? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
copoconaco Opublikowano 14 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2007 da sie grac. 3* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sirluki Opublikowano 14 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2007 (...) Ps. Sirluki, mogę pożyczyc drzewko? Proszę bardzo :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lollus Opublikowano 17 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2007 Do poprawki to jakbyś: -dał maski obiektom bo się kleją do ścian -dodał jakiś "nóż" albo coś na wypadek braku amunicji -usunął albo zmienił te działka z iksem, bo nie da się ominąć pocisków -dodał jakieś lokacje... -dał tabelę wyników, bossów... *** :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi