Lollus Opublikowano 13 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2007 Mam do was pytanie. Otóż szukam jakiegoś dobrego hostingu na strony WWW ale mam pewne wymagania :P -oczywiście darmowy -brak reklam (yoyo.pl... <_<) -nie wiesza się co dobę na 23 godziny (freehost.pl <_< ) -zadowalająca pojemność, na gry "z GameMakera" (tzn. poj. na 1 plik) :D -domena obojętna, można sobie przecież załatwić fajny alias :jezor: -nie trzeba będzie "urządzać ceremonii rejestracji", po prostu wpiszę się dane, potwierdzi i już :P -"itepe, itede, ogólnie FAJNY" Dziękuję i pozdrawiam :bye1: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 13 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2007 http://winweb.pl :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 13 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2007 Mam do was pytanie. Otóż szukam jakiegoś dobrego hostingu na strony WWW ale mam pewne wymagania :P -oczywiście darmowy To się pożegnaj z dobrym hostingiem. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 13 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2007 Gry uploaduj sobie tu: http://willhostforfood.com/index.php Co do strony to http://60free.ovh.org ale trzeba czekać z rejestracją. Innych fajnych nieznam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 14 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2007 winweb.pl na pliki ovh.org na strone ;) btw.Płatny hosting jest teraz w śmiesnych cenach na rok,poprzeglądaj allegro ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 14 Grudnia 2007 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2007 Na allegro, to się kupuje hosting od firmy krzaka, która nie ma żadnych gwarancji na jakość usług. Już wolałbym darmowy pewny hosting niż płatny, który po paru miesiącach zwinie interes. Tak trudno wejść na webhostingtalk.pl i poczytać opinie co do firm niż potem płakać, że zostaliście oszukani? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 14 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2007 Mam do was pytanie. Otóż szukam jakiegoś dobrego hostingu na strony WWW ale mam pewne wymagania :P -oczywiście darmowy JEST -brak reklam (yoyo.pl... <_<) BRAK REKLAM -nie wiesza się co dobę na 23 godziny (freehost.pl <_< ) STABILNY -zadowalająca pojemność, na gry "z GameMakera" (tzn. poj. na 1 plik) :D 5MEGA NA PLIK -domena obojętna, można sobie przecież załatwić fajny alias :jezor: OVH.ORG -nie trzeba będzie "urządzać ceremonii rejestracji", po prostu wpiszę się dane, potwierdzi i już :P REJESTRACJA DŁUGO TRWA -"itepe, itede, ogólnie FAJNY" JEST FAJNY Dziękuję i pozdrawiam :bye1: Dopisałem sobie moją opinię o 60free.ovh.org - jak na razie najlepszy darmowy hosting. Tylko, że 99% nobów z niego nie korzysta, bo ciężko się zarejestrować (tak trudno podać swój telefon?) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 14 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2007 Ja się nie chcę zarejestrować bo jak tam czytałem "faktury" i "adres" to już wiem że się płaci. I powinien miec przynajmniej 100 mb na serwerze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 14 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2007 Tak, faktury są, po 0zł +22% vat. Czyli całe 0zl :) A adres po to, jakbyś zamówił płatną usługę (np. ja kupiłem tam domenę.) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firemark Opublikowano 14 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2007 winweb.pl na pliki ovh.org na strone ;) Słyszałeś o hotlinkach i netykiecle ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 14 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2007 A po za tym jest jeszcze coś takiego jak regulamin 60free :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 14 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2007 On ma za mało miejsca ale znalazłem jakiś darmowy niemiecki 2500 MB :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 14 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2007 A może adresik? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 14 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2007 www.funpic.de Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 14 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2007 -brak reklam (yoyo.pl... dry.gif) Następny kandydat proszę! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firemark Opublikowano 14 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2007 On ma za mało miejsca ale znalazłem jakiś darmowy niemiecki 2500 MB :] Tia, dostaniesz darmowy, ale musisz kupić domene - na 80% btw. Wizir kpisz sobie czy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 15 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2007 !@#$, ja nie jestem żadnym Wizirem, ogniu zasrany ;x Chodziło mi tutaj o to, że Lollus szukał hostingu BEZ REKLAM, a funpic.de je wyświetla. I wcale sobie nie kpię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@ti002 Opublikowano 15 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2007 nie znam darmowego hostingu bez reklam (byl jeden ale nie pamietam nazwy :P) i z pojemnoscia wieksza niz +-100 mb naraz... :] nie ma tak dobrze... niestety ;( EDIT: ja bym bral 60 free :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaistlinBlackRobe Opublikowano 15 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2007 Według mnie fajny jest ten hosting. EDIT: Jakby co to musisz wybrać hosting, bo to tylko jedna część tego portalu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 15 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2007 Totalny szit, jeżeli nie zmienili nic od tamtej pory. Stanowczo odradzam :) (200kb na plik - każda gra gm się zmieści!; reklamy; nie aż tak stabilne serwery) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LittleFish Opublikowano 15 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2007 dhost.info - niedługo pozbywają się reklam :} Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoRn Opublikowano 15 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2007 (200kb na plik - każda gra gm się zmieści!; reklamy; nie aż tak stabilne serwery) reklamy - tylko takie jak w yoyo; miejsce na 1 plik - 7 MB; Ja tam mam konto i nie narzekam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 15 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2007 No to się poprawili. Wcześniej było okropnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorefest Opublikowano 17 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2007 cba.pl na onet.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 18 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2007 Jeszcze czego - na tym i na tym są reklamy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szy_mon11 Opublikowano 28 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2008 Ja polecam do stron:jatsu.pl - są tam reklamy, ale tylko reklamy Google Do plików polecam: f4a.eu Dobrego hostingu bez reklam nie znajdziesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fervi (Skovv) Opublikowano 28 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2008 yoyo.pl - z opcją oprogramowania light; nie masz reklam, ale zarazem nie masz mysql ad2.pl - twój php fusion; reklamy tylko po lewej stronie, da się przeżyć Fervi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 28 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2008 pdg.pl i więcej nie trzeba mówić xP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 28 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2008 pdg.pl Fajny hosting,przed chwilą założyłem konto.Nawet możliwe parametry + brak reklam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 28 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2008 5 domen nie limitowana ilość subdomen, możliwość podpięcia domeny pod dsn =) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi