trebor102 Opublikowano 9 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2007 Witam Mam za zadanie tworzyć prosty chatbot :crying: . Nie musi mieć żadnych bajerów. Proste okienko do zadawania pytań i otrzymywania odpowiedzi ( najlepiej w kod w Javie - jedyny język który trochę kumam). Baza odpowiedzi może być w notatniku ( txt). Proszę o jakieś linki bądź artykuły na ten temat. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trebor102 Opublikowano 11 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2007 czy nikt nie może mi pomóc???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 11 Grudnia 2007 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2007 Jeżeli ma to być w javie, to nie lepiej poszukać jakiegoś forum dedykowanemu temu językowi? Tutaj większość zajmuje się GM, a języki programowania, to poboczna sprawa, zwłaszcza java. Przesuwam temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 22 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2007 Koniecznie w Javie? Na pojutrze mogę Ci napisać w Delphi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 22 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2007 A ja mogę napisać w C++... jeśli chcesz ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boro Casso Opublikowano 27 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2007 a ja w c# jak chcesz :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 27 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2007 A ja w Malbolge'u :/. Jeśli chodzi mu o Javę, to chyba najlepiej to zrobić w javie, no nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wielki Batch Opublikowano 29 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2007 Też można w JavaScripcie. Ja jestem mistrzem w JavaScriptu. Ale tylko mie trapi talkie pytanie. Jak ma wypisywać tekst w okienku textarea :huh: ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 29 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2007 Ja mogę w Pascalu lub Basicu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 29 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2007 Ta, a ja jestem mistrzem jedzenia owsianki. A wpisujesz łapiąc obiekt przez id, albo z kontenera formularzy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wielki Batch Opublikowano 29 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2007 Mam kod bota ale nie używa formów tylko prompt <!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/html4/loose.dtd"><html> <head> <meta http-equiv="Content-type" content="text/html; charset=utf-8"> <meta name="Description" content=" brak "> <meta name="Keywords" content=" "> <meta name="Author" content=" "> <meta name="Generator" content="undefined"> <title> [tytuł strony] </title> </head> <body> <script language="javascript" type="text/javascript"> pyt1=2 pytanie=prompt ("Ile jest 1+1?") if (pytanie==pyt1) { alert ("OK!") } else { alert ("Hehe! Ale lol! ŻLE!") } </script> </body> </html> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 29 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2007 Też można w JavaScripcie. Ja jestem mistrzem w JavaScriptu. Ale tylko mie trapi talkie pytanie. Jak ma wypisywać tekst w okienku textarea :huh: ? Jak z ciebie taki mistrz to chyba powinieneś wiedzieć, nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tsukuru Opublikowano 31 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2007 Zgadzam sie z kryniakiem poszukaj poradnika javascript'u jezyku na google i wtedy sie nauczysz robic ... :sp_ike: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 2 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2008 No to ja ci to napisze w notatniku jak chcesz -_- :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubx Opublikowano 3 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2008 Wielki Batch -> jest coś takiego jak getElementById, Value i innerHTML. Toż to przecież podstawy JS... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi