Shockah Opublikowano 7 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2007 A niech zadecyduje "maciusiowo1" (jak wejdzie na forum, co się stanie zapewne dopiero jutro). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@ti002 Opublikowano 7 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2007 Ja też :F i ja xD nie startuje... :( mam mloda swinke morska na utrzymaniu, 3 projekty i szkole... :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Copperdragon Opublikowano 7 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2007 Ja też mogę się zgłosić, ja też? Może coś uda mi się wyskrobać. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shockah Opublikowano 7 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2007 i ja xD nie startuje... :( mam mloda swinke morska na utrzymaniu, 3 projekty i szkole... :/ Taa... A ja 2 psy, 2 inne projekty, forum klasy, konto na KGame i Plemionach. Nie mam szkoł bo jak na razie jestem chory (eh, ten kaszel). Ja też mogę się zgłosić, ja też? Może coś uda mi się wyskrobać. Jak chcesz to proszę bardzo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@ti002 Opublikowano 7 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2007 Taa... A ja 2 psy, 2 inne projekty, forum klasy, konto na KGame i Plemionach. Nie mam szkoł bo jak na razie jestem chory (eh, ten kaszel). tez mam 2 psy tyle ze stwierdzilem ze nie warto wspominac ;) czyli w sumie: szkola, swinka, 2 psy, 3 projekty ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 7 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2007 Nie offtopujcie :X Właśnie, jaka jest nagroda? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shockah Opublikowano 7 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2007 Autograf Marka Overmansa :D A tak na serio to "sława" wystarczy (jeśli to będzie można nazwać sławą) :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 8 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2007 Ja też :F Heh... Ja myślałem, że to darmowe xDD Zresztą jak to jest, że mam za darmo? o0 Jeden z pierwszych wyników w google pod RPG Maker i za darmo... ;x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludzix Opublikowano 8 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2007 Zależy, która wersja - angielskie 2000/2003 jest już za darmo, ale XP trzeba kupić =) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 10 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2007 A rpg makerze to można zrobić jakąś platformówkę? Czy tylko jRPGi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaistlinBlackRobe Opublikowano 10 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2007 A rpg makerze to można zrobić jakąś platformówkę? Czy tylko jRPGi? Platwormówkę? W życiu. Tylko jrpg'i, co najwyżej proste zrecznościówki i przygodówki. No i jeszcze za pomocą Sim'a 95 można strategię turową. Edit: Może bym coś skrobnął na konkurs, ale właśnie projekt Winged Knights po długiej przerwie ruszył. PS.: I nie róbmy już offtopu(a może offtopa). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyberdog Opublikowano 10 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2007 Nie znasz się :P W RPG Maker można zrobić platformówkę :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 10 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2007 Nie znasz się W RPG Maker można zrobić platformówkę Widziałem taką platformówkę. Crap, nie da się w to grać. Tak na offie. Co do tematu, konkurs zatwierdzony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 10 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2007 W RPG Maker można zrobić platformówkę tongue2.gif Fajna musi być Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludzix Opublikowano 10 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2007 Platwormówkę? W życiu. Tylko jrpg'i, co najwyżej proste zrecznościówki i przygodówki. No i jeszcze za pomocą Sim'a 95 można strategię turową.To jak powiedzieć, że w GM nie można zrobić programu użytkowego =) Anyway, znowu wchodzimy na niebezpieczny teren, więc ponawiam pytanie: można wejść z RM do konkursu czy nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 10 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2007 w regulaminie nie bylo zadnych sprzeciwow wiec chyba powinno przejsc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shockah Opublikowano 11 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2007 To jak powiedzieć, że w GM nie można zrobić programu użytkowego =) Anyway, znowu wchodzimy na niebezpieczny teren, więc ponawiam pytanie: można wejść z RM do konkursu czy nie? A niech ci będzie (w sumie to ja namówiłem "maciusiowo1" na ten konkurs). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shockah Opublikowano 16 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2007 Ok, coś tam zrobiłem, ale jakoś mi się nie chciało tego kończyć. Nie działa coś dobrze zapisywanie i wczytywanie (zapisywanie pod Escape podczas gry, chciałem zrobić podobne menu do tego głównego, lecz nie wyszło). Ale w sumie 3 poziomy wystarczą. Nie zrobiłem też bazy wirusów (tzn. miało być kompendium odkrytych wirusów podczas gry). EDIT: Ajj, zapomniałem dać linka :D https://gmclan.org/up2763_3_pandaantivirus.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludzix Opublikowano 16 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2007 Damn, zapomniałem o tym konkursie XDDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shockah Opublikowano 16 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2007 Damn, zapomniałem o tym konkursie XDDD A zacząłeś wogóle coś robić, czy nie? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shockah Opublikowano 18 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2007 Eee, Maciusiowo, konkurs był do wczoraj, dlaczego jeszcze nie dałeś swojej gry? PS: Sorry za double-post. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciusiowo1 Opublikowano 3 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2008 Konkurs, niestety nie wypalił, a szkoda - mam nadzieje że w przyszłości pójdzie lepiej ;), a do tego czasu zamykam temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi