CuB3 Opublikowano 2 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2007 No wiec nurtuje mnie pytanie jaki DLL do 3D dla GM jest: -najszybszy -ma najwiecej bajerkow -jest najgorszy A nastepne pytania to: -jaki format modeli on obsluguje -czy bedzie wystarczajaca szybki aby zrobic gre 3D ale z widokiem Top Down Wypowiadajcie sie gdyz zamierzam wprowadzic w zycie moj najnowszy pomysl :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 2 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2007 -jest najgorszy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CuB3 Opublikowano 2 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2007 Pieter wiesz, ze nie lubie Twoich glupawych pytan... Z tym najgorszym chodzi mi o to jaki ogolnie mi odradzacie! I tyle :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 2 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2007 Hmmm: 1. Ultimate3D ma od cholery bajerów i dość szybki jest ;p ( 3ds, obj, md2, (...) ) 2. GMIrrlicht bardzo szybki... ale ma bardzo mało bajerów ;p ( 3ds, obj, md2, (...) ) 3. Xtreme3D nie bierz tego silnika... bo jest słaby ^^ ( 3ds, obj, co do md2 to nie wiem (...) ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CuB3 Opublikowano 2 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2007 A co do modelow. Bede musial je jakos przekonwerterowywac z formatu blendera na inny? Bo to jest bardzo wazne :P Jesli tak to jakim programem? DOWN@Konrad: No fakt :P ... Ale ja dzisiaj nie mysle :P Ogolnie to dzieki za pomoc :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 2 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2007 Blender podobno ma jakiś własny konwerter do np. 3ds ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 2 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2007 File -> Export i gotowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 2 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2007 @Konrad-GM: Właśnie Xtreme3D jest bardzo dobrym silnikiem. Najsłabszym jest zdecydowanie Gadget-3D. Jeszcze istnieje Kingspace-3D - oferuje dość dużo, ma własny format modeli (dołączany konwerter), ale powolny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi