Fallord Opublikowano 24 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2007 A więc poszukuje darmowej lub komercyjnej gry,w której sterujemy kulką za pomocą myszki.Trzeba omijać takie tam przeszkody i nie można wypaśc poza plansze(Plansza składa się z elementów 3D),wiem, ze takich gier jest mnóstwo - prosiłbym tylko o tytuły - jakos zachciało mi się w cos takiego zagrac ;).Pozdrawiam,Fall Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 24 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2007 Neverball i Spin Off. Więcej nie znam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludzix Opublikowano 24 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2007 Ballance. Co prawda sterujesz kulką za pomocą klawiatury, ale sama gra jest genialna <3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 25 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2007 Znacie jeszcze jakieś ? gralem kiedys w taka gre,ze chomiczek byl w kulce i sie latalo po planszy i nie mozna bylo wypasc z niej xD zna ktos tytul ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 25 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2007 Hamsterball Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Supavader Opublikowano 25 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2007 Ja znam strzelankę kulkową :P BaboViolent. A z takich gier których szukasz jest sporo online. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 25 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2007 Supavader: u mnie na infie w to grają. Nie głupia ta gierka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 25 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2007 Ja znam na jave...czekaj jak ona się nazywała...Ja mam gry java, ale niestety 2d ale Ci podam tytuły jakby co: -Sola Rola-bardzo fajna gra(z kulka)platformowa pierwszy raz widze taka gre java z silnikiem toczącej się kulki. -Roll-a-round Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 25 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2007 I've got some balls jest zarąbiste, ale steruje się klawiaturą. http://www.caiman.us/scripts/fw/f3dskyroads.html - większość gier polega na toczeniu kulki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 25 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2007 I've got some balls jest zarąbiste Polecam to też dobre, a co do tematu to: Roll a round Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 26 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2007 Rak,chodzi o gry w stylu Hamsterball,chodzi mi przedewszystkim o jakieś darmówki :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 26 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2007 Armadillo Run Magic Ball 3 Jeszcze jedna gra jest podobna do Ballance ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 26 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2007 2D ale dobra (i wnerwiająca): Rollerball Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi