propaganja Opublikowano 22 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2007 ja powiem tak: gówno w sprayu - 15zł autobus do szkoly - 3 zł dyrektorka wchodząca do każdej klasy i tłumacząca różnice międy ubikacją i pisuarem - bezcenne. a było takich akji wiele ale nie chce mi sie pisać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shylios Opublikowano 22 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2007 Pamietam co u mnie w gim taki znajomy w babskim kiblu nasrał na środku podłogi a w męski wytarł sobie dupe o ściany po tym sraniu :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuxMan Opublikowano 26 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2007 A ja na angielskim w IV klasie usiadłem a tu rozwaliło się krzesło. Był duży ubaw :D XD _________________________________________________________________________ Podczas zabawy z kolegami rozlałem mleko na podłogę i na biurko nauczyciela. Nauczyciel o mało co nie powiedział o tym rodzicom. Była muzyka :D _________________________________________________________________________ Mój kolega powiedział "f**k you!" a ja powiedziałem to po polsku i pani od anglika mocno się wkurzyła i o mało co nie dostała nerwicy :lol2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woock Opublikowano 27 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2007 3) Koleś od geografii do dziewczyn: "Myjcie się często, nie znacie dnia ani godziny", Hmm...Nie widzę problemu w parafrazowaniu wielkiego poety. A ty? Okej, parę rzeczy z licealnych lekcji matematyki: Kolega nieprzygotowany do lekcji komentuje powrót nauczycielki po poniedziałkowej nieobecności: "Skąd mieliśmy wiedzieć, że sorka jak feniks się odradza?" Wstęp do kombinatoryki. Standardowy przykład - duży lotek. Następuje spór między klasą, a nauczycielką, czy w telewizji przy ponownym odczytaniu wylosowanych liczb są one uporządkowane. Matematyczka przemówiła: "Ale wy źle oglądacie! W moim telewizorze..." Innym razem, rozwiązując na tablicy zadanie z prawdopodobieństwa (chyba klasycznego, ale nie jestem pewien), kolega napisał "kól". Większości forumowiczów może to nie dziwi wcale, ale w wieku lat 18 to już pewna kompromitacja. Jednak co ciekawsze, przy kolejnym zadaniu, inny kolega na tablicy napisał "wszystcy". Polski: Kiedyś pewien kolega, którego zwą Loki ('strasznie kręci') przy odpowiedzi ustnej opowiadał o tym, jak Słowacki polemizował z Żeromskim. Tutaj następuje dialog z polonistką dot. seansów spirytystycznych i życia pozagrobowego, podczas którego kolega próbuje się wyratować, sfinalizowany stwierdzeniem Lokiego, że "ja jestem realistą". Dialog na lekcji, niestety nie pamiętam, kto wygłosił ową błyskotliwą myśl: - Z moją głową też coś jest nie tak. - Swędzi. Inne refleksje, przeważnie z lekcji o impresjonizmie: "Sorka jest zmienna jak kobieta!" "Nietoperz-niemowa nie wydaje dźwięku, łopocząc skrzydłami" "Mgły zamglają obraz" "Sorko, trudno znać coś, co trudno poznać" "O, zobacz, drzewo rośnie!" I na koniec okrzyk Lokiego w reakcji na kompromitację kolegi: "Nie będziesz tkwił w brodziku intelektualnym!" I troszkę WOSu: "Nie dostanę nagrody Darwina, bo ja umrzę mądrze." lekcja o subkulturach: - Skiny... - A pełnym zdaniem? - No, skinheadzi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 27 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2007 Mój kolega "pożyczył" na cały dzień korektor. Wylał cały korektor i wlał mleko :D No i oddał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 27 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2007 A u mnie w LO jak byla jakas impreza podstawowli (bo bylo LO+podstawowka) to typowi srac sie zachcialo, wiec nasral na srodku korytaza i nakryl smietnikiem xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mike_p Opublikowano 27 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2007 Dziś na WFie kumpel do innego: Przepierdolić ci mordę? Nie wiedział, że za nim stał już nauczyciel... :blink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 27 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2007 Boże, do jakich zacofanych i prymitywnych szkół wy chodzicie?! Nasrać na korytażu! Wytrzeć dupe o ściany! Nie dostać jedynki za dawanie spisywać! A to ponoć moje LO nie jest jednym z lepszych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Supavader Opublikowano 27 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2007 Boże, do jakich zacofanych i prymitywnych szkół wy chodzicie?! Nasrać na korytażu! Wytrzeć dupe o ściany! Nie dostać jedynki za dawanie spisywać! A to ponoć moje LO nie jest jednym z lepszych. Mic, 90% powyższych wypowiedzi jest zmyślonych :) Nie masz się czym bulwersować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 27 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2007 Dzisiaj nasza nauczycielka anglika pisała na tablicy o jedzenie przyszedł czas na mięso. I pisała jak się nazywa żarcie z świni i napisała(chciała raczej)zamiast "pig" to "porky" xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 27 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2007 Moja nie jest zmyślona, ale typ, który postawił kloca na korytarzu na serio był jakiś taki... cichociemny xD, a świadkiem owej sytuacji jest woźna z owego XV LO w Białymstoku xD. Dla mnie, jest to już byłe LO. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mike_p Opublikowano 27 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2007 Dzisiaj nasza nauczycielka anglika pisała na tablicy o jedzenie przyszedł czas na mięso. I pisała jak się nazywa żarcie z świni i napisała(chciała raczej)zamiast "pig" to "porky" xD Nie kumam. Przecież wieprzowina po angielsku to pork :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 27 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2007 A Porky to bohater Looney Tunes :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 27 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2007 Dziś na WFie kumpel do innego: Przepierdolić ci mordę? Nie wiedział, że za nim stał już nauczyciel... blink.gif No hehe :D wszyscy sie uciszyli bo Sowin wchodzi - a kumpel tak na cały głos xD Rox!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolfoxer Opublikowano 28 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2007 A Porky to bohater Looney Tunes :] Zastanawiam się nad twoim wiekiem XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mike_p Opublikowano 28 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2007 A Porky to bohater Looney Tunes :] Mogłeś dać słowo wyjaśnienia, bo nie wszyscy na GMC oglądają kreskówki :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaistlinBlackRobe Opublikowano 28 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2007 No u mnie w szkole jest pewne miejsce z cienką gipsową ścianą. Jeden popchnął drugiego i ten drugi łokciem przebił tą ścianę. Mieliśmy na jedną lekcję polskiego przynieść biblię i mój kolega przyniósł taką dość masywną, a nastepnie ktoś mu podłożył nogę i po chwili oberwał z biblii. A ostatnio ja i mój inny kolega(wzory jasnej strony mocy) zostaliśmy przyłapaniu na graniu w karty na akademii(heh upiekło się nam). W klasie matematycznej ustawiono z plastikowych brył wieżę od podłogi do sufitu, a jak nauczycielka weszła to w nią kopnięto(we wieżę). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cruel_boy Opublikowano 28 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2007 Ja w klasie siedzialem i mi sie z ust wymknelo du ( pani stoi przy drzwiach ) pa ( pani wchodzi ) xD a u nas na korytarzu bylo cos brazowego xD myslalem ze to cukierek toffi, a inni mowili ze to kupa xD ( po mialym rozmiarze mialem sie co domyslic :) ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zychu Opublikowano 28 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2007 na polskim pani czytala opowiadanie o piratach i moj kumpel zaczął sie drzeć "A HOJ! A HOJ! A HOJ! A H*j!! o kurde przepraszam" xd albo raz se ide z kumplem korytarzem i on mi opowiada ale taka nauczycielka jest zwalona, jaka z niej ***** i tak dale. i okazało sie ze ona caly czas szła za nami... xd byla jeszcze raz taka zayebista sprawa ale to zbyt osobiste xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 28 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2007 moje wpadki są z przedziału wiekowego +18 więc nie będę o nich opowiadał... ogólnie czegoś tu nie rozumiem że co niektórzy piszą tu o jakiś głupotach ... szedłem i dobiłem czołem w czoło koleżanki... wielka mi wpadka :( Jedna pani u nas miała dziurę w spodniach, gdy pisała na tablicy(jak nie pisała to dziura znikła) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 28 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2007 Ja w klasie siedzialem i mi sie z ust wymknelo du ( pani stoi przy drzwiach ) pa ( pani wchodzi ) xD Omg ale straszne słowo :o lepsze się czasem przy nauczycielach 'wymskały' ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 28 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2007 Omg ale straszne słowo ohmy.gif lepsze się czasem przy nauczycielach 'wymskały' ;p Ano, mi się np. dość często to zdarza ;p . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Millenium Opublikowano 28 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2007 Na lekcji historii: J:Proszę pana a P--- pieprzy mi nad uchem A pan na to: A ma pieprz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woock Opublikowano 28 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2007 Gratuluję bystrego nauczyciela. To chyba jasne, że jakby nie miał, to by nie pieprzył, nie? :mellow: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-[PhariseuS]- Opublikowano 28 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2007 Moja największa szkolna wpadka: poszedłem do mat-infu, a i tak nie zdaję na tegorocznej maturze niczego ścisłego. Bo po prostu nie jest mi to potrzebne. "Dzięki" temu już trzeci rok będę miał problemy z przejściem z matematyki. Co ja sobie do jasnej cholery myślałem? Możecie się już śmiać, mi i tak jest wszystko jedno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
owyn Opublikowano 29 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2007 Z waszych postów można wywnioskować że GMClan schodzi na psy*. Co do tematu, raczej poważniejsza wpadka (z której można by było się pośmiać), nie zdarzyła się. *Dzieci neo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-[PhariseuS]- Opublikowano 29 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2007 Dzieci neo? Zapomniał Owyn, jak Brucem D. był :P Szanowny kolego, ja jednak pamiętam jak lamiłeś i nubiłeś, jeszcze kilka lat temu, więc nie czepaij się innych :P Zamiast biadolić, sam coś napisz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 29 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2007 to chyba nie wpadka ale raz wdupiłem ACHTUNGA do kibla,potem cała klasa się na sracz składała hehe pasterz zgłoś się na gg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 29 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2007 to chyba nie wpadka ale raz wdupiłem ACHTUNGA do kibla,potem cała klasa się na sracz składała hehe dobre. z wpadek to jedynie mogę podać różne wulgaryzmy rzucane tu i tam podczas lekcji, przerwy czy gdzie tam (i potem muszę słuchać, że 'nie wolno'). większość krzywych akcji robiłem (i dalej robie) w pełni świadomie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 29 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2007 przypomniało mi się: ja się z kumplami założyłem o zgrzewkę browara że nauczycielka nie wejdzie do klasy więc trzymałem klamkę,czekam i nic po chwili słyszę takie coś:wiedziałam panie (imię) że będzie pan coś kombinować,dlatego weszłam zapleczem... :blink: z innych wrednych akcji które nie są wpadkami to takie coś: koleżanka czyta referat ,skończyła i-macie jakieś pytania? a ja- co trzeba zrobić żeby Cię pier.... sorry za wulgaryzmy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi