Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 17 Listopada 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 Tak więc jutro do szkoły z kucykiem i licz na szczęście :D A myślisz, że pozwolą mu wprowadzić konia do szkoły? :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slash (Pental) Opublikowano 18 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2009 Wait, what? Flaque, nauczyciel zawsze jest na czasie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 19 Listopada 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2009 Niedawno na lekcji "kultury i literatury" omawialiśmy "Sublokatorkę" Hanny Krall (takie tam coś o Holokauście). Pani kazała nam przez lekcję napisać wypracowanie na co najmniej 1 stronę o tej książce. Nudziło mi się, więc narysowałem sobie na marginesie ludzika z dymiącymi ze złości uszami. Potem oddałem pani moje wypracowanie, a ona cała zaskoczona: "a co to za obrazek? Tym Żydom z uszu się dymiło, czy jak?" Cała klasa w śmiech. I tak powiecie, że to nieśmieszne, bo trzeba było tam być. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qanaroo Opublikowano 19 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2009 Dziś na polskim dostałem z pracy klasowej 18/21, kolega z ławki też. Jeden punkt do 5 brakuje. Idę do pani się spytać, czy nie podciągnie mi jednego zadania o 1 punkt -A tak, tak, masz tą piątkę. Kolega się pyta: -A sam se podciągaj. Chociaż i tak pewnie nie będzie to dla was śmieszne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 19 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2009 Ehehe, żydom się dymiło, hehehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 19 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2009 Dodawanie "to pewnie nie jest śmieszne" tym bardziej nie dodaje wartości humorystycznej ;x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 19 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2009 Jakie wy macie wymogi na piątkę O.o ? 85,7% > 85% -> bdb, bynajmniej w mojej szkole... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 19 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2009 u mnie od 85% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaistlinBlackRobe Opublikowano 19 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2009 Powinno być 90%. Prynajmniej w statucie mojej szkoły jest 90. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 19 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2009 Wydaje mi się, że zależy czy mamy 5 czy 6 stopniową skalę ocen. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qanaroo Opublikowano 19 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2009 od 91% jest piątka, ja tak miałem też w gimbazie i w technikum mam tak samo. 6 to 100% chyba ale zazwyczaj po prostu dają dodatkowe zadanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slash (Pental) Opublikowano 19 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2009 Wg. nowej reformy od 96% jest sześć. Albo po prostu moja szkoła jest dziwna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 19 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2009 A w angli nie mamy testow, od razu powazne egzaminy na koniec roku. Hell yeah! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaistlinBlackRobe Opublikowano 19 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2009 A w angli nie mamy testow, od razu powazne egzaminy na koniec roku. Hell yeah! Do kitu macie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qanaroo Opublikowano 19 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2009 Ale szpan (prawie ci zazdroszcze - i anglii i "poważnych egzaminów") Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 19 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2009 u nas 6 to 110% :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uzu13 Opublikowano 20 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2009 To może ja coś napisze:D Sytuacja zdarzyła się nie dawno. Historia, piszemy kartkówkę, nagle ktoś wpada do klasy i chce coś od nauczycielki. Pani idzie do drzwi, ma wychodzić za próg kiedy mój kolega krzyczy ( aby móc ściągnąć ) taki tekst: - Przytrzymaj ją tam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 20 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2009 Again, not funny at all. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 20 Listopada 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2009 W końcu mnie coś rozbawiło w tym temacie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 20 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2009 Me : Abi, why has everyone seen Layla, but me? Abi : You havent seen your daughter yet? Im sorry, you can come at mine today. Layla to dziecko Abi jak cos, wystraszyla mnie tym : < Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 20 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2009 Klej, przestań. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 20 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2009 Ale ja jestem smieszny : < Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qanaroo Opublikowano 20 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2009 Prawie jak b-man dance Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 24 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2009 taaaa :D to ja opowiem kolejną przezabawną historyjkę, dziś na lekcji przysposobienia obronnego nauczyciel powiedział do typka "zamknij okno" ale on nie usłyszał, no to nauczyciel do niego "zamknij okno pytam się!" jak ja to usłyszałem to takim śmiechem wybuchłem, że się mnie ten gośc spytał co i jest, ja mu mówię to co on powiedział i facet się uśmiechnął :D jedna ze śmieszniejszych historii które spotkałem w technikum :lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 24 Listopada 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2009 Bez kitu dobre, chciałbym przy tym być. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 25 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2009 Haha, teraz naprawde dobre :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMTraker Opublikowano 25 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2009 nie wszystkich może to śmieszyć ale powiem Dzisiaj na Wiedzy o Rodzinie przypadkiem spoglądam za okno i co widzę? dwa pieski biały i czarny robią sobie orgie niedaleko szkoły w miejscu gdzie ludzi była chmara, widać że pieski nie mają wstydu :jezor: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qanaroo Opublikowano 25 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2009 2 =/= orgia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arcalian Opublikowano 25 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2009 Może nie dla wszystkich to będzie śmieszne, dla niektórych żałosne :crying: Kolega zauważył hasło mojego nauczyciela od informatyki do hasła, weszliśmy tam i usuneliśmy wszystkie konto całej szkoły...Teraz szukają winnego :twisted: :twisted: :twisted: , ale wątpię, że kogoś znajdą bo tylko my o tym wiemy, ale facet mówił na lekcji, że chyba windows zawalił i to dlatego ;ddd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Judei Opublikowano 25 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2009 Uhehehe, ahaha! Ale śmieszne, nie no, chłopaki! Macie zarąbisty humor. Ehehe. Poczekajcie moment, bo tak się zwijam ze śmiechu, że nie mogę pisać. Uahuahauah! Kolega zauważył hasło mojego nauczyciela od informatyki do hasła, weszliśmy tam i usuneliśmy wszystkie konto całej szkoły...Teraz szukają winnego twisted.gif twisted.gif twisted.gif , ale wątpię, że kogoś znajdą bo tylko my o tym wiemy, ale facet mówił na lekcji, że chyba windows zawalił i to dlatego ;ddd Problemy z pisaniem? Powinno to wyglądać tak: Kolega zauważył hasło do konta mojego nauczyciela od informatyki, weszliśmy tam i usunęliśmy konta całej szkoły. Teraz szukają winnego, ale wątpię, że kogoś znajdą, bo tylko my o tym wiemy, ale facet mówił na lekcji, że chyba Windows zawalił i to dlatego ;d Pozdrawiam kolegę z podstawówki, dziadzio Judei. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi