Shylios Opublikowano 12 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2008 3 klasa gimnazjum Kolega nie potrafił zrobić twierdzenia pitagorasa - Nie mogłem wytrzymać jak z resztą reszta klasy też. :) Matematyczka już też ledwo wyrabiała, ale musieliśmy przesiedzieć całą przerwę nim mu ktoś tam wyszeptał co ma napisać. Potem mu wszyscy brawo bili. :D Wiem, że was to pewnie nie rozśmieszy ale co tam :P Ot już wiecie o jednym idiocie z mojej klasy. To że uczeń nie umie to nic, u nas jest koleś od technologi co NIC NIE UMIE! Lekcje prowadzi w ten sposób że czyta wszystko z książki, rysuje z niech schematy itp Przykład: Był sprawdzian, napisaliśmy i oddaliśmy, na następny tydzień mówi że mieliśmy problemy z narysowaniem noniusza suwmiarki ustawionego na 7.04mm czy jakoś tak, to sam chciał nam pokazać jak to się rysuje noo ii robi... Popełnił dosłownie wszystkie błędy jakie się dało... 1cm podzielił na 12 mm, podpisał kreskę 7 i 8 jako 70 i 80, zaznaczył 7.05 (co jest nie możliwe bo nie ma suwmiarek z dokładnością do 0.01) :D Full błędów, aż się boje jak to on nam oceniał - co gorsze nie pokazał sprawdzianów ocenionych jak pamietam ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 12 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2008 UP: haha,jedna ze śmieszniejszych sytuacji w tym temacie ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanjuso Opublikowano 12 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2008 Moj nauczyciel z polskiego raz spalil przez przypadek sprawdziany calej klasy, niesprawdzone jeszcze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 12 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2008 Nasza klasa przypadkowo spaliła zeszyt uwag... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
getStringFromObject Opublikowano 12 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2008 Smieszna sytuacja u mnie na fizyce. Kolega przy odpowiedzi zapomnial napisac delty, no wiec inni mu podpowiadaja, "no wiesz... taki symbol z alfabetu greckiego... jak cycki" a na to babka, "wy to tylo o jednym, a mnie to sie kojazy z zupelnie czym innym" -" z czym?" -"z tylkiem". A potem przez cala godzine jak rysowala sily dzialajace na lotnika lecacego po petli to sie polewala z tego tylka "Ho Ho, a teraz przytwierdzamy sile do delty - tylka", "Hi Hi, delta lotnika dziala na fotel..." itd. A najlepsze w babce jest to ze na codzien potrafi postawic w ciagu 15 minut 10 pal za "za nisko narysowana kreske ulamka"... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 13 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2008 E - ups sorry, nie zauważyłem 2 strony :D W szkole, na biologii, (o dziwo :D) rozmawiałyśmy o alkoholu, i tam co on powoduje, nauczycielka wyjęła okulary, i kazała mi je nałożyć... no stole był kielich wina i butelka piwa, kazała mi przenieść oba na drogi koniec sali, okulary wykrzywiały mój wzrok (takie specjalne co nie :D) i piwo pięknie przeniosłem, ale wino zostało na koleżance... nosiła ona białą bluzkę i jakiś papierowy biustonosz... ekhm ekhm PS Kali pić kali jeść, ja chcę do polski! @nobody - przypadkiem :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czyzu Opublikowano 13 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2008 HAHahHAHhahHAHhahHAahHAHhahHAHhahHAHaH -_- SPAM = Warn Borek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shylios Opublikowano 13 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2008 Nasza klasa przypadkowo spaliła zeszyt uwag... U mnie tak było w gim, oczywicie ten kto spalił miał prze****** =] W sumie niewiem po co to zrobił skoro każdy nauczyciel znał jego uwagi na pamięć :P Hmm, aa u nas złamaliśmy dziennik i mieści się do kieszeni w jeansach ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 13 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2008 No... Właśnie jestem 3 gim... Zeszyt wypadł nauczycielce z dziennika, ona tego nie zauważyła... Przeciwnie do kolegów. Ktoś kopnął zeszyt pod ławkę, wsadził do plecaka i po lekcjach razem z innymi spalili go... Nauczyciele jeszcze się nie domyślili ( po ok. 2 miesiącach... ), chociaż wychowawczyni podejrzewa, że ktoś, kto miał najwięcej uwag go zabrał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pental Stary Opublikowano 13 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2008 Żadna sytuacja nie jest śmieszna, jeśli nie bierze się w niej udziału, lub nie jest się jej świadkiem :P . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 13 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2008 to wszystko co opowiadacie to nie jest śmieszne może troche... ale trzeba było tam być by ocenić tą sytuację ;D ale po historiach widze że musi to być smieszne =) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saus Opublikowano 13 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2008 Shylios, ladnie reprezentujesz nasza szkole i super hiper nauczycieli pokroju pana KW :D A tak analogicznie do sytuacji jego: Od 5 godz informatyki mamy babke ktora umie przeliczac tylko dziesietne <> binarne (w te i wewte) i tylko tego nas uczy. Jak nas 'uczyla' przeliczac maski, to na koncu sie mnozy dwie liczby binarne. Przy ich mnozeniu potem sie dodaje 2 liczby nizej i dopiero ma sie wynik, a ona tylko mnozyla i nas uczy takich farmazonow :P Aaaa, z lekcjami radzi se w ten sposob ze my se sami robimy lekcje :D PS. Zrobilem to samo co Shylios, w cudowny sposob zaprezentowalem nasza szkole Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 13 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2008 Shylios, ladnie reprezentujesz nasza szkole Czyli, że co, każdy w waszej szkole jest taki jak Shylios, czy na GMclanie mamy jakiś konkurs w którym każda szkoła ma własnego reprezentanta? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saus Opublikowano 13 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2008 Chodzilo mi o 'przedstawienie' szkoly od tej zlej strony. Nie wiem jak to ujac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ch3mical Opublikowano 16 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2008 Przypomniała mi się pewna sytuacja. Może to nie dotyczy szkoły, ale kościoła :) Kiedy w ostatnią zimę chodziłem po kolędzie (wchodzisz do domu, śpiewasz kolędę i zbierasz kase :D) z Egzekutorem, to pod koniec dniówki weszliśmy do pewnego domu. Zaśpiewaliśmy, babcia wyrzuciła kaskę, wtedy to po 5 zł na jednego, zaparzyła nam herbatki i powiedziała, że za chwilę przyjdzie. Egzekutor tak się patrzy na tą kase i patrzy i w pewnym momencie ja mówię: - No coś mało no nie? -...ale przynajmniej herbatka dobra :) (jak ktoś nie łapie to radzę sobie pooglądać reklamę herbatki Sagi xD) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piczer Opublikowano 16 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2008 Ch3mical, opowiadaj mi wszystkie swoje minutowe historyjki, bo są ciekawe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 16 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2008 nazwa tego tematu to nie "śmieszne sytuacje w zyciu", lecz "śmieszne sytuacje w szkole" a to ani ze szkola ani z kosciolem sie nie laczy Enjoy your stupidity PS Kurde ale naprawde mam dosyc ludzi rejestrujacych sie w grupkach... Bo raz wypadnie fajna grupka ludzi ktorzy z checia ci pomoga lub jakas fajna gre wsadza, a raz jakas paczka debili ktozy mysla ze sa smieszni... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 16 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2008 Kolęda, moim skromnym zdaniem, łączy się z Kościołem (z kościołem w sumie też). Poxi, należysz do tej drugiej grupy:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 16 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2008 Poxi, należysz do tej drugiej grupy:) Ale z kim on tu wpadł? :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 18 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2008 nazwa tego tematu to nie "śmieszne sytuacje w zyciu", lecz "śmieszne sytuacje w szkole" a to ani ze szkola ani z kosciolem sie nie laczy Enjoy your stupidity PS Kurde ale naprawde mam dosyc ludzi rejestrujacych sie w grupkach... Bo raz wypadnie fajna grupka ludzi ktorzy z checia ci pomoga lub jakas fajna gre wsadza, a raz jakas paczka debili ktozy mysla ze sa smieszni... Yhym... Shylios cos smiesznego narazie tu opowiada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ch3mical Opublikowano 19 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2008 Dzisiaj na wigilii kolesie się tak dla jaj bili (rumuńskie sztuki walki xP) i jeden tak pie******ł drugiego nogą w łeb, że ten wstać nie mógł xD Szkoda że tego nie widzieliście, jak to wyglądało :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 19 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2008 A JA DOSTAŁEM DZISIAJ BUZI OD PANI OD ANGIELSKIEGO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 19 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2008 U nas był pojedynek na mandarynki. Latały po całej sali + część korytarza. Kolega przypadkiem rzucił w świetlówkę, która przez to zgasła :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 19 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2008 @Flaque - nie zazdroszcze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ch3mical Opublikowano 19 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2008 @Nobody: Zupełnie jak u nas. Żeby przejść, trzeba było kucać, albo załatwić sobie jakąś osłonę (np. ławke :P ). @Flaque: A ja od pani z histori... błeeeeeee... :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bassmaster Opublikowano 19 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2008 A JA DOSTAŁEM DZISIAJ BUZI OD PANI OD ANGIELSKIEGO A ZA CO?? :) JA TEŻ MOGE?? :) Dzisiaj mieliśmy angielski i kolega miał cole nalaną do butelki powerada potrząsnął przyłożył do głowy koleżanki od tyłu otworzył i tak fajnie prysła ta cola. A koleżanka dopiera po 10 sekundach odwróciła się do niego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 19 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2008 OD PANI OD HISTORII TEŻ DOSTAŁEM I to są chyba jedyne nauczycielki godne pocałowania Flaczka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 19 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2008 OD PANI OD HISTORII TEŻ DOSTAŁEM I to są chyba jedyne nauczycielki godne pocałowania Flaczka. A od pani od polskiego też? Ja dostałem :P. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 19 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2008 Mój kumpel dostał buziaka od pana od wfu ... -_- zrezygnowałem z życzeń u niego ;d Wysadzili również kibel petardą..nawet nie wiedziałem,że taki średni korsarzyk za 70gr może zrobić dziurę w kiblu D: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
don_soyer Opublikowano 19 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2008 jak chodziłem do gimnazjum to pamiętam tuż przed przerwą świąteczną kolega kupił dwa kilo bananów, pół zjadł sam pół rozdał i po lekcjach zebrał skórki i rozbeblał rozchlaśtał po ścianach w kiblu babskim. wyglądało jakby ktoś sie SKUPIŁ ;] i w święta musiał malowac czyscic, apel byl i wielki lol u nas też kibel petarda rozwalili Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi