Morro Opublikowano 29 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2008 Napewno chodzi mu o szatnie od W-F u jak wczesniej o tym wspominal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 30 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2008 Nikas, szanuj cudze fetysze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 30 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2008 zjarałem kule palenia na lekcji angielskiego i nauczycielka sie nie zczaiła :sleep1: :mellow: :sleep1: za starych dobrych czasów to jednak bywało sie durniem czasami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 30 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2008 kurde, teraz tylko czekać aż jakiś wkurzony tatusiek sie zarejestruje na gmclanie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 30 Listopada 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2008 "Mój syn zjarał kulę palenia (cokolwiek to jest) pod wpływem użytkownika o nicku "propaganda". Jesteście mi winni 9090759087598347$ i szczoteczkę do zębów w groszki." czy coś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bassmaster Opublikowano 30 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2008 A w uwadze: "Ryszard Stempel,znany także jako dziadekkleofas, cirno, shakował gmclan, poprzestawiał tematy narobił burdelu, a to dlatego że jego syn zjarał kulę palenia, bodajże pod wpływem zachęty usera gmclanu propaganda" :lol2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 30 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2008 Dobra macie: Na lekcji religii, każdy siedzi przy nudzony, prawie śpi na ławce. Nagle ksiądz coś tam gada, że fajnie by było gdyby każdy dał w kościele na tacę chociaż złotówkę, na co mój kolega : "A co, zbiera ksiądz na nowy samochód?" Każdy z nas miał banana na ryju :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ch3mical Opublikowano 2 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2008 Dzisiaj mieliśmy 2 WF-y. Zaraz na początku jeden koleś napalił się na materac, po czym wybił się, skoczył, a gdy był już tuż tuż, to inny koleś odsunął mu ten materac. Było niezłe "J**nięcie" gdy spadł. Na 2 WF-ie, jeden koleś tak bardzo chciał zrobić salto. Wszedł na płotek (taki, przez który się skacze) i skoczył na materac. Nie udało mu się ani zrobić salta, ani trafić w materac. Potem nie mógł chodzić xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 2 Grudnia 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2008 A ja się jeb*em w ścianę i... bolało... Przyłóż sobie zimnego warna do głowy, powinno pomóc. Maximal Ale to się działo w szkole. Czy to nie śmieszne? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 2 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2008 Pani z matmy pyta (mamy geometrie): - "Wymien mi chociarz jedna nazwe trojkata" - (dlugo mysli) "naprzemianległy" (http://pl.wikipedia.org/wiki/K%C4%85ty_naprzemianleg%C5%82e) - (pani sie lapie za glowe...) "No dobra narysuj mi kat prosty ( L )" On rysuje, po czym odslania tablice i pokazuje kat rozwarty(lub pelny nie wiem co to bylo) pani na to - "Dobra siadaj 1 z plusem" Moze to nie za smieszne ale cala klasa wyla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 2 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2008 Nie rozumiecie, że opowiadając jakieś spontaniczne sytuacje, albo żarty sytuacyjne nikogo nimi nie rozśmieszycie? Btw wielkie halo, kumpel ostatnio 1+ z kartkowki dostal i co z tego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 2 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2008 Moja szkolna sytuacja weszła na pr0na. <i> lekcja religi <kolega> a po co przynosimy lampiony w adwent? <ksiadz> zeby kosciol spalic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
megaman Opublikowano 2 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2008 koleżanka spytała się nauczyciela co to jest kał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 2 Grudnia 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2008 koleżanka spytała się nauczyciela co to jest kał Ha, ha, ha, jak się śmieję ja. Nasza wychowawczyni ma na nazwisko Stopa. no i ostatnio było losowanie na klasowe mikołajki - kto komu ma dać prezent. Jedna z koleżanek mówi do chłopca: - Nie uwierzysz, kogo wylosowałam... Stopę! No i co ja mam jej dać? - Może but? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 3 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2008 Moja szkolna sytuacja weszła na pr0na. <i> lekcja religi <kolega> a po co przynosimy lampiony w adwent? <ksiadz> zeby kosciol spalic na pr0na dodają wszystko co leci.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egzekutor Opublikowano 3 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2008 U mnie jest fajny nauczyciel muzyki :P Raz na lekcji zapytał się takiej dziewczyny kiedy trwał okres średniowiecza, ona odpowiedziała, że od 5 do 15 wieku. A on, że chce bardziej dokładną datę to zapytał się moje kolegi a on odpowiedział to samo co ta dziewczyna, a ten nauczyciel powiedział, że o to mu chodziło! :lol2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ch3mical Opublikowano 3 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2008 @UP: Czy to przypadkiem nie był pan Kurek? :P Dzisiaj byliśmy w teatrze. No i dobra, zaczęło się, tam se grają. I w pewnym momencie cisza (akurat wtedy umarł ojciec bohaterki, to ona tak rozpacza po cichutku) jeden koleś z tylnych rzędów zaczyna rechotać. Wszyscy w śmiech :lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egzekutor Opublikowano 3 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2008 @UP: Czy to przypadkiem nie był pan Kurek? :P Tak to jest pan Kurek :P Zapomniałem powiedzieć też, że jest pół głuchy i zasięg wzroku obsługuje 100 stopni i 5 m zasięgu . hehehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 3 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2008 Najazd kolegów Egzekutora. Straszne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egzekutor Opublikowano 3 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2008 Ty tu akurat nic nie masz do gadania więc się lepiej nie odzywaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 3 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2008 A to czemu? I widocznie mam, słonko, skoro się wypowiadam.:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 3 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2008 i jeszcze sciąga od nas sygnaturkę :x dziad jeden no Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egzekutor Opublikowano 3 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2008 Ja? Jeśli tak to nie od was tylko od Psichixa :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rakson Opublikowano 3 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2008 Dobra jeszcze świeże bo sprzed 2 godzin. Wracamy z wycieczki jest ciemno, nudzi nam się,wyjmuję karty i zaczynam ciorać z kumplami w makao jeden kolega z 4-ki nie grał więc pełnił role stolika,,trzymacza, czy jak kto tam woli ,więc mówię do niego : Ja:Potrzymaj mi ty mój trzymaczu <pani siedziała 2 siedzenia od mnie i to usłyszała> Pani:Bartek co ty tam robisz ? <zirytowanym głosem> Ja:Gram w karty ...<odpowiadam jeszcze bardziej zirytowanym głosem niż ona> Pani: aha Przez cały powrót się "domyslaliśmy" co miała na myśli :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ch3mical Opublikowano 4 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2008 Od dzisiaj w naszej szkole panuje nowe wyzwisko: Twoja stara/twój stary ma ryj jak avatar Ranmusa :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piczer Opublikowano 4 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2008 Daruj sobie... :| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 4 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2008 Wyzwiska nie panują, śmianie się z Ranmusa poza forum jest głupie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartekGMClan Opublikowano 4 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2008 Ty jesteś głupi :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 4 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2008 Ty jesteś głupi :/ a ty masz 80% warnów i widocznie nie przejmujesz się tym :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartekGMClan Opublikowano 4 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2008 Widocznie jak przyszedł PsihiX, nie dał mi warna i se polazł, to chyba już nie dostane :D Chyba że Ranmus przylezie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi